Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Culleres 1ª edat    CULLERA SPOON D'Nikidom
CULLERA SPOON D'Nikidom

CULLERA SPOON D'Nikidom

Ref. 3231
Preu: 11,99 €

Comprant aquest producte pot arribar a acumular fins a 0,36 € per a futures compres.


Color principal / model: Lima
Lima
Ocean
taronja


Quantitat:
En estoc. Lliurament en 24-48 hores.


Si vols comprar un/a CULLERA SPOON D'Nikidom afegeix-lo/a a la cistella o visita'ns a la nostra Botiga de nadó a Barcelona

AFEGIR A LA CISTELLA
Cullera Spoon de Nikidom

La nova cullera Spoon d'Nikidom és un dispensador de menjar que es fa servir cullerada a cullerada, per donar de menjar amb una sola mà al teu bebè, de manera més còmoda.

Serveix per menjar tant freda com calenta, el mànec és transparent i flexible, de còmode adherència i gran, a més de fàcil de netejar.

A més, inclou un protector per la cullera, que també serveix com a base per mantenir-la dempeus, i un anell especialment dissenyat per connectar el cos i la cullera de forma hermètica.

Característiques:
  • Capacitat per 90 gr de menjar
  • Feta de silicona
  • No conté BPA, ni ftalats ni PVC
  • Es pot rentar al rentaplats (veure instruccions en l'embalatge)
  • No apte per a microones
  • A partir dels 4 mesos

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació del Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original així com tota la documentació del producte. Excepte en casos d'expressa responsabilitat per defecte o error per part de bitti.es els ports aniran sempre a càrrec del client.

Un cop comprovats aquests requisits s'haurà de posar en contacte amb bitti.es al número d'atenció al client 934197319 o via e-mail a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es.

En aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir. El cost de l'enviament anirà sempre a càrrec del client i se li notificarà una vegada s'hagi tramitat la seva sol·licitud ja que el seu preu depèn del producte que es vulgui tornar.

No serà abans de verificar que s'han complert totes les condicions establertes que bitti.es haurà de realitzar el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es.

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà gestionar-via telefònica a través del número d'atenció al client 934197319.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec del transport de recollida i del nou lliurament del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament del temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat del canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.

Productes relacionats:
ALIMENTADOR ANTI-OFEC de Nikidom
1118 Nikidom

9.99 €
RECANVIS ANTIAHOGO de Nikidom
1120 Nikidom

11.99 €

Deixa'ns el teu missatge