Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Trones    PERSONALITZACIÓ TRIPP TRAPP TRONA COLORS NOUS
PERSONALITZACIÓ TRIPP TRAPP TRONA COLORS NOUS
Veure video

PERSONALITZACIÓ TRIPP TRAPP TRONA COLORS NOUS

Ref. 100136
Preu: 199,00 €

Comprant aquest producte pot arribar a acumular fins a 5,97 € per a futures compres.


Color principal / model: Warm Red
Warm Red
Soft Mint


Quantitat:
Lliurament en 7 - 10 dies laborables
ENVIAMENT GRATUÏT


Si vols comprar un/a PERSONALITZACIÓ TRIPP TRAPP TRONA COLORS NOUS afegeix-lo/a a la cistella o visita'ns a la nostra Botiga de nadó a Barcelona

AFEGIR A LA CISTELLA
Personalització Tripp Trapp Trona de Stokke

Personalitza el teu trona Tripp Trapp d'Stokke per convertir-la en un objecte únic per al teu fill!

La trona Tripp Trapp d'Stokke és una trona evolutiva i ergonòmica, adaptale per a qualsevol edat.
  • Gràcies a les seves múltiples accessoris s'ajusta a cada etapa de creixement de l'infant
  • És una cadira homologada per a nadons des de 6 mesos, que ens ofereix un alt grau de subjecció i seguretat
  • Seguint la filosofia nòrdica, el seu disseny li permet acostar-se a la taula de menjador. I així poder menjar amb la resta de la família, perquè evolucioni i aprengui amb ells
  • L'altura de la base de la cadira i de l'reposapeus és ajustable, de manera que la pot fer servir des d'un nadó fins un adult
  • És còmoda i adaptable per a tothom
Ara pots comprar una Tripp Trapp i personalitzar-gratis amb el gravat de el nom del teu fill, a la part posterior de el suport de la trona. Escull el color que més t'agradi, indica'ns el nom que vols gravar i rep la teva Tripp Trapp personalitzada, perquè el teu fill la gaudi.

COM personalitzar la vostra TRIPP TRAPP? :
  • Per fer la sol·licitud de l'gravat del teu Tripp Trapp, fes clic a Afegir a la cistella i segueix les instruccions
  • Només es pot gravar la part posterior de l'respatller de la cadira
  • Les cadires gravades no es poden reintegrar ni retornar
* La imatge de la foto és orientativa. El color de el suport correspon a la color de la Tripp Trapp

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació del Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original així com tota la documentació del producte. Excepte en casos d'expressa responsabilitat per defecte o error per part de bitti.es els ports aniran sempre a càrrec del client.

Un cop comprovats aquests requisits s'haurà de posar en contacte amb bitti.es al número d'atenció al client 934197319 o via e-mail a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es.

En aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir. El cost de l'enviament anirà sempre a càrrec del client i se li notificarà una vegada s'hagi tramitat la seva sol·licitud ja que el seu preu depèn del producte que es vulgui tornar.

No serà abans de verificar que s'han complert totes les condicions establertes que bitti.es haurà de realitzar el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es.

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà gestionar-via telefònica a través del número d'atenció al client 934197319.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec del transport de recollida i del nou lliurament del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament del temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat del canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.


Productes relacionats:
TRIPP TRAPP ACCESSORI BABY SET
Stokke-tripp trapp

50.00 €

Deixa'ns el teu missatge