Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Trones    TRIPP TRAPP Newborn SET V2 TÈXTIL de Stokke
TRIPP TRAPP Newborn SET V2 TÈXTIL de Stokke

TRIPP TRAPP Newborn SET V2 TÈXTIL de Stokke

Ref. 527801
Preu: 39,00 €

Color principal / model: gris
gris


En estoc. Lliurament en 24-48 hores.
Aquest producte no té habilitada la venda online
Tèxtil per al nou Newborn setembre V2 per Tripp Trapp d'Stokke

Nou Newborn setembre V2 per Tripp Trapp d'Stokke!
El nou disseny del Newborn Set per Tripp Trapp està pensat per afavorir la interacció del teu nadó des del naixement. A més de còmode i ergonòmic, incorpora 2 posicions d'angle ajustable i un suport per a les cames. Això permet el contacte visual, promovent la interacció durant els àpats i les reunions al voltant de la taula.

Apte per a nadons i fins a 9 kg.

Es pot acoblar i desacoblar fàcilment de la trona Tripp Trapp amb els indicadors vermell i verd i l'arnès de seguretat de 5 punts, que gràcies a les seves fundes, mantenen el nadó més segur.

El nou Newborn setembre V2 de Stokke inclou un penjador de joguines perquè el teu bebè tingui les seves joguines preferides a l'abast de la mà i s'entretingui, alhora que estimules les seves capacitats motrius.

Característiques:
  • Perforat per optimitzar la circulació de l'aire
  • Fàcil d'usar, no es requereixen eines per acoblar i desacoplarlo de la cadira
  • Còmoda funda que es pot extreure i rentar-se a màquina

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació del Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original així com tota la documentació del producte. Excepte en casos d'expressa responsabilitat per defecte o error per part de bitti.es els ports aniran sempre a càrrec del client.

Un cop comprovats aquests requisits s'haurà de posar en contacte amb bitti.es al número d'atenció al client 934197319 o via e-mail a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es.

En aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir. El cost de l'enviament anirà sempre a càrrec del client i se li notificarà una vegada s'hagi tramitat la seva sol·licitud ja que el seu preu depèn del producte que es vulgui tornar.

No serà abans de verificar que s'han complert totes les condicions establertes que bitti.es haurà de realitzar el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es.

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà gestionar-via telefònica a través del número d'atenció al client 934197319.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec del transport de recollida i del nou lliurament del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament del temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat del canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.

Productes relacionats:
TRIPP TRAPP TRONA
Stokke

199.00 €
TRIPP TRAPP TRONA ROURE de Stokke
Tripp Trapp Roble

249.00 €
TAPETE EZPZ STEPS de Stokke
53900

29.00 €
STOKKE STEPS ACCESSORI BABY SET
349801 Stokke

89.00 €
STOKKE STEPS BUNDLE ROURE
349406/349407

249.00 €

Deixa'ns el teu missatge