Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Trones    TRONA POPPY de Phil & TEDS
TRONA POPPY de Phil & TEDS

TRONA POPPY de Phil & TEDS

Ref. poppy_v1__8
Preu: 99,00 €

Comprant aquest producte pot arribar a acumular fins a 2,97 € per a futures compres.


Color principal / model: Lima
Lima
blau
vermell
Negre


Quantitat:
Lliurament en 10 - 15 dies laborables
ENVIAMENT GRATUÏT


Si vols comprar un/a TRONA POPPY de Phil & TEDS afegeix-lo/a a la cistella o visita'ns a la nostra Botiga de nadó a Barcelona

AFEGIR A LA CISTELLA
Trona Poppy de Phil & TEDS

La trona Poppy de Phil & TEDS es caracteritza per tenir l'avantatge de poder usar-se més temps, es converteix en cadira, perquè pugui acompanyar el creixement del teu bebè.

neteja:
  • Safata fàcil de netejar amb un drap humit i fins i tot apta per al rentavaixelles
  • Seient aerocore impermeable i sense costures. Fàcil de netejar amb un drap
espai:
  • safata àmplia
  • És fàcil desacoplarla de la trona, i té un disseny ergonòmic perquè s'adapti perfectament al nadó des dels 6 mesos fins que tingui 3 anys
comoditat:
  • Seient aerocore suau i tovet
  • El material aerocore és aïllant, hipoalergènic, resistent als raigs UV, no tòxic i impermeable, ia més es neteja passant-li un drap
emmagatzematge:
  • pes 4kg
  • Lleugera i de fàcil mobilitat d'una habitació a una altra o dins de la mateixa habitació
  • Plegat compacte: treure les potes del darrere prement un botó

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació del Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original així com tota la documentació del producte. Excepte en casos d'expressa responsabilitat per defecte o error per part de bitti.es els ports aniran sempre a càrrec del client.

Un cop comprovats aquests requisits s'haurà de posar en contacte amb bitti.es al número d'atenció al client 934197319 o via e-mail a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es.

En aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir. El cost de l'enviament anirà sempre a càrrec del client i se li notificarà una vegada s'hagi tramitat la seva sol·licitud ja que el seu preu depèn del producte que es vulgui tornar.

No serà abans de verificar que s'han complert totes les condicions establertes que bitti.es haurà de realitzar el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es.

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà gestionar-via telefònica a través del número d'atenció al client 934197319.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec del transport de recollida i del nou lliurament del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament del temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat del canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.


Deixa'ns el teu missatge