Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Accesoris Grup 0+    BASE FLEX iSENSE de BRITAX RÖMER
BASE FLEX iSENSE de BRITAX RÖMER

BASE FLEX iSENSE de BRITAX RÖMER

Ref. 23765
Preu: 303,00

Comprant aquest producte pot arribar a acumular fins a 9,09 € per a futures compres.


Color principal / model: Negre

Quantitat:
Lliurament en 7 - 10 dies laborables
ENVIAMENT GRATUÏT


Si vols comprar un/a BASE FLEX iSENSE de BRITAX RÖMER afegeix-lo/a a la cistella o visita'ns a la nostra Botiga de nadó a Barcelona

AFEGIR A LA CISTELLA
Base Flex iSENSE

La base Flex iSENSE és compatible amb la cadira de cotxe Baby-Safe iSENSE, així com amb la cadira de cotxe Dualfix iSENSE. De manera que, és apta des dels 40 fins als 83 cm d'alçada (naixement - 15 mesos), com a la cadira de cotxe Dualfix iSENSE, homologada des dels 61 cm fins als 105 cm d'alçada o 18 kg de pes (3 mesos - 4 anys, aprox.).

Compta amb un angle ajustable que, permet girar el seient cap a la porta oberta de l'cotxe, perquè col·locar i cordar al teu petit sigui més ràpid i senzill. A més, la Dualfix iSENSE pot rotar 360º, de manera que, si es desitja, el teu nadó podrà viatjar de cara a la marxa a partir dels 15 mesos i 76 cm d'alçada.

Isofix amb Pivot Link
Els braços Isofix estan dotats de sistema Pivot Link, patentat per Britax Römer, que en cas d'impacte dirigeix en un primer moment la força cap avall, a l'assentament de el vehicle, per, a continuació i de manera més suau, anar cap endavant. Així es redueix el risc de patir danys en el cap i el coll.

Pota de suport ajustable en alçada
La pota de suport proporciona una estabilitat addicional a la base, minimitzant el moviment de rotació en cas d'impacte. Per a una instal·lació segura, la pota s'ajusta en alçada en funció de les dimensions de el vehicle.
Un indicador de fàcil lectura mostra si la pota de suport està col·locada fermament sobre el sòl de l'cotxe, canviant de vermell a negre quan està correctament instal·lada. A més, emetrà un xiulet si no està instal·lada de forma correcta.

Barra antibolcada ajustable
A més d'evitar que la cadira de cotxe s'inclini en cas d'accident, la barra antibolcada permet oferir un major confort a l'infant, ja que pot ajustar-se en 8 graus per proporcionar un 10% més d'espai per a les cames.

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per a tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació de l'Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà de gestionar-lo via telefònica a través de l'nombre d'atenció a client 934.197.319 (ext.2), en aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir.

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original (en cas contrari el producte pateix una depreciació), així com tota la documentació del producte. Bitti realitzarà el reintegrament a l'consumidor de l'import total de la compra, és a dir, el preu del producte. Les despeses d'enviament de la devolució, aniran a càrrec de el client, tal com s'especifica més avall.

D'acord amb les excepcions a el Dret de Desistiment regulades en el RDL 1/2007, no s'admetrà la devolució d'aquells productes que pertanyen a el grup de cadires de cotxe (per raons de seguretat), cadires de passeig muntades o productes configurats a mida (personalitzats).

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat de l'canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.

Abans de procedir a el reintegrament de de l'import de l'consumidor, l'empresa de missatgeria recollirà el producte i un cop arribi a Bitti es verificarà que s'hagin complert totes les condicions prèviament comentades; Llavors Bitti realitzarà el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es en un termini màxim de 7-14 dies.

Les despeses de recollida procedents de l'empresa de missatgeria que recollirà el producte i el tornarà a l'magatzem de Bitti aniran a càrrec del client llevat que es tracti d'un error o defecte de Bitti.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec de l'transport de recollida i de la nova entrega del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament de el temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.


Especificacions tècniques:

Dimensions: 43,5 x 44 x 66 cm (alçada x amplada x profunditat)
Pes: 9,5 kg
Homologació: ECE R129 (i-SIZE)

Deixa'ns el teu missatge