Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Cadires de cotxe per a nadó Grup 1-2    CADIRA DE COTXE DUOFIX DE AXKID
CADIRA DE COTXE DUOFIX DE AXKID

CADIRA DE COTXE DUOFIX DE AXKID

Ref. 250603    
Preu: 499,00 €

Comprant aquest producte pot arribar a acumular fins a 14,97 € per a futures compres.


Color principal / model: Negre
Negre


Quantitat:
Producte descatalogat

Cadira de cotxe Duofix de Axkid

La cadira de cotxe Duofix és la cadira de seguretat més versàtil de Axkid, ja que pot instal·lar-se per anar en els dos sentits de la marxa, en cotxes amb o sense Isofix.

Compta amb un arnès acte-ajustable integrat de 5 punts i un sistema de tensat que estira les corretges de subjecció inferiors fins al punt idoni perquè la cadira quedi ben fixa. Aquestes dues funcions són innovacions patentades per Axkid i han convertit la cadira de cotxe Duofix líder en el disseny de sistemes de retenció infantil.

Pot instal·lar-se a contramarxa per a nens de 9-18 kg de pes amb Isofix i 9-25 kg amb el cinturó de seguretat de tres punts del vehicle, i en el sentit de la marxa per a nens de 9-18 kg amb l'arnès intern de cinc punts i per a nens de 15-25 kg amb el cinturó de seguretat de tres punts del vehicle.

La cadira de cotxe Duofix proporciona una gran comoditat al teu fill gràcies a les seves suaus tirants encoixinats, i un confortable reposacaps amb set altures diferents, pensat per als nens més petits.

Duofix també està dissenyada seguint les directrius més recents en seguretat infantil, que en combinació amb el recentment desenvolupat arnès intern acte-ajustable, proporcionant al teu fill una excel·lent protecció en cas de col·lisió.

Mesures i pes de Duofix: 62 cm x 44 cm x 58 cm. Pes: 14,6 kg.
Certificada segons la norma ECE R44 / 04
Altes proteccions laterals per a major seguretat en cas de col·lisió lateral
Pota de suport extra llarga
Tres posicions de reclinació del respatller, permetent la seva adaptació al seient del vehicle
Pot instal·lar-se en qualsevol seient del vehicle amb un cinturó de seguretat de tres punts
Adaptació automàtica del reposacaps connectat a l'arnès intern de cinc punts, oferint al nen un suport adequat i més seguretat
Set posicions d'elevació del reposacaps
Corretges de subjecció inferior amb sistema tensor acte-ajustable
Funda rentable a màquina a 30 ° C

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació del Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original així com tota la documentació del producte. Excepte en casos d'expressa responsabilitat per defecte o error per part de bitti.es els ports aniran sempre a càrrec del client.

Un cop comprovats aquests requisits s'haurà de posar en contacte amb bitti.es al número d'atenció al client 934197319 o via e-mail a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es.

En aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir. El cost de l'enviament anirà sempre a càrrec del client i se li notificarà una vegada s'hagi tramitat la seva sol·licitud ja que el seu preu depèn del producte que es vulgui tornar.

No serà abans de verificar que s'han complert totes les condicions establertes que bitti.es haurà de realitzar el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es.

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà gestionar-via telefònica a través del número d'atenció al client 934197319.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec del transport de recollida i del nou lliurament del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament del temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat del canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.

Productes relacionats:
FUNDA SUPORT IPADE de AXKID
804003

15.00 €
PROTECTOR SOLAR AXKID
800103

34.00 €

Deixa'ns el teu missatge