Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Cadires de Seguretat Grup 0-1-2    CADIRA DE COTXE iZi PLUS X1 Black Cab de BESAFE
CADIRA DE COTXE iZi PLUS X1 Black Cab de BESAFE
Veure video

CADIRA DE COTXE iZi PLUS X1 Black Cab de BESAFE

Ref. B2PLU.X1.BC
Preu: 395,00 €

Color principal / model: Black Cab
Black Cab


Lliurament en 10 - 15 dies laborables
Aquest producte no té habilitada la venda online
Cadira de cotxe iZi PLUS X1 de BESAFE

Durant els últims 30 anys, BeSafe ha desenvolupat i distribuït cadires de seguretat "a contra marxa" per a nens fins a quatre anys a Escandinàvia i Europa. Som líders tecnològics en aquest tipus de cadires i hem treballat amb organitzacions com el ICRT, ADAC i les associacions de seguretat de trànsit a molts països, per aconseguir una millor acceptació i comprensió dels avantatges de "a contra marxa".

La cadira iZi Plus X1 no solament compleix la normativa ECE R44 / 04 sinó també l'exigent "PLUS TEST". Protegint al teu fill "a contra marxa" fins a un pes de 25 kg. o aproximadament fins a 5 anys d'edat. BeSafe iZi Plus és més segura, espaiosa i amb més reclinació.

* Inclou el complement de seguretat SIP +
  • Llarga vida útil, fins als 25 kg. o 5 anys.
  • Les cadires "a contra marxa" proporcionen un alt nivell de seguretat. Un SRI per a nens orientat cap enrere és cinc vegades més segur que una cadira infantil orientada cap endavant.
  • Fàcil de col·locar el nen a la cadira, els imants de l'arnès mantenen lliure l'espai del seient.
  • L'arnès i el capçal es poden ajustar amb una mà en un sol moviment. La fàcil instal·lació redueix el risc d'ús indegut.
  • El suport davanter permet una instal·lació ben ajustada de la cadira i augmentant l'espai per a les cames del nen.
  • La instal·lació és idèntica al seient davanter i del darrere amb el cinturó de seguretat de l'automòbil.
  • Alt nivell de seguretat gràcies a la protecció per impactes laterals. Poliestirè expandit (EPS) a la zona del cap, estómac i cuixes.
* Davant d'un d'accident fronto-lateral o lateral pur, el conjunt de (capçal-carcassa-SiP +), ofereix actualment la màxima seguretat, que es coneix com TRIPLE PROTECCIÓ lateral.
En cas d'accident frontal, la iZi Plus de BeSafe és l'única cadira del mercat que es troba íntegrament folrada de material d'absorció d'impactes EPS i amb volant antibolcada, que impedeix el retrocés de la cadira, protegeix davant l'impacte per abast del darrere i fins i tot neutralitza la possible distensió dels low Tether en un accident.

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació del Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original així com tota la documentació del producte. Excepte en casos d'expressa responsabilitat per defecte o error per part de bitti.es els ports aniran sempre a càrrec del client.

Un cop comprovats aquests requisits s'haurà de posar en contacte amb bitti.es al número d'atenció al client 934197319 o via e-mail a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es.

En aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir. El cost de l'enviament anirà sempre a càrrec del client i se li notificarà una vegada s'hagi tramitat la seva sol·licitud ja que el seu preu depèn del producte que es vulgui tornar.

No serà abans de verificar que s'han complert totes les condicions establertes que bitti.es haurà de realitzar el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es.

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà gestionar-via telefònica a través del número d'atenció al client 934197319.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec del transport de recollida i del nou lliurament del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament del temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat del canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.mesures:
alt 56 ÷ 66 cm.
ample 46 cm.
llarg 56,5 cm.
pes:
12 kg.
material d'absorció d'impactes:
poliestirè expandit (EPS)
homologació:
norma de seguretat europea ECE R44 / 04
anàlisi de proves:
aprovada pel test més exigent del món; PLUS TEST suec
període d'ús:
pes de 0 a 25 kg. / Fins a 5 anys

Deixa'ns el teu missatge