Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Cadires de Seguretat Grup 0+    CADIRA DE COTXE BABY-SAFE i-Size d'BRITAX RÖMER
CADIRA DE COTXE BABY-SAFE i-Size d'BRITAX RÖMER

CADIRA DE COTXE BABY-SAFE i-Size d'BRITAX RÖMER

Ref. 23218
Preu: 233,00

Comprant aquest producte pot arribar a acumular fins a 6,99 € per a futures compres.


Color principal / model: cosmos black
cosmos black

Quantitat:
Lliurament en 7 - 10 dies laborables
ENVIAMENT GRATUÏT


Si vols comprar un/a CADIRA DE COTXE BABY-SAFE i-Size d'BRITAX RÖMER afegeix-lo/a a la cistella o visita'ns a la nostra Botiga de nadó a Barcelona

AFEGIR A LA CISTELLA
Cadira de cotxe Baby-Safe i-Size de Britax Römer

La cadira de cotxe Baby-Safe i-Size de Britax Römer està homologada sota la normativa de cadires de cotxe ECE R129. És una cadireta que ofereix seguretat i confort des dels 40 cm fins als 83 cm d'alçada o 13 kg de pes, és a dir, des del naixement fins als 15 mesos d'edat, aproximadament.

Compta amb un sistema de reclinació patentat, que ofereix una posició més ergonòmica i recolzada pel nadó, però després l'angle i, per tant, la forma de l'assentament va canviant a mesura que el nen creix. Simplement cal ajustar el reposacaps (en combinació amb l'arnès de 5 punts) en funció de l'alçada de l'infant perquè l'estructura interna de l'Baby-Safe i-Size canviï.

El suport manté el centre de gravetat del cap alineat amb l'eix de la columna vertebral per evitar la rotació cap endavant en cas d'impacte.

Inclou un reductor per a nadons, dotat d'elements extraïbles que aborben l'energia que es genera en un impacte.

Característiques:
  • Protecció òptima en impactes laterals (SICT)
  • Arnés de 5 punts, capota i nansa ajustable
  • Instal·lació al cotxe i la cadira de passeig
  • Homologat per avió *
* Es recomana contactar amb l'aerolínia per obtenir més informació.

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per a tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació de l'Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà de gestionar-lo via telefònica a través de l'nombre d'atenció a client 934.197.319 (ext.2), en aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir.

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original (en cas contrari el producte pateix una depreciació), així com tota la documentació del producte. Bitti realitzarà el reintegrament a l'consumidor de l'import total de la compra, és a dir, el preu del producte. Les despeses d'enviament de la devolució, aniran a càrrec de el client, tal com s'especifica més avall.

D'acord amb les excepcions a el Dret de Desistiment regulades en el RDL 1/2007, no s'admetrà la devolució d'aquells productes que pertanyen a el grup de cadires de cotxe (per raons de seguretat), cadires de passeig muntades o productes configurats a mida (personalitzats).

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat de l'canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.

Abans de procedir a el reintegrament de de l'import de l'consumidor, l'empresa de missatgeria recollirà el producte i un cop arribi a Bitti es verificarà que s'hagin complert totes les condicions prèviament comentades; Llavors Bitti realitzarà el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es en un termini màxim de 7-14 dies.

Les despeses de recollida procedents de l'empresa de missatgeria que recollirà el producte i el tornarà a l'magatzem de Bitti aniran a càrrec del client llevat que es tracti d'un error o defecte de Bitti.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec de l'transport de recollida i de la nova entrega del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament de el temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.


Especificacions tècniques:

  • Dimensions: 58 x 44 x 67 cm (alçada x amplada x profunditat)
  • Pes: 4,8 kg

Deixa'ns el teu missatge