Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Cadires de Seguretat Grup 0+    PACK CADIRA DE COTXE BABY SAFE I-SIZE + BASE ISOFIX de BRITAX RÖMER
PACK CADIRA DE COTXE BABY SAFE I-SIZE + BASE ISOFIX de BRITAX RÖMER

PACK CADIRA DE COTXE BABY SAFE I-SIZE + BASE ISOFIX de BRITAX RÖMER

Ref. 23300
Preu: 445,00

Comprant aquest producte pot arribar a acumular fins a 13,35 € per a futures compres.


Color principal / model: cosmos black
cosmos black

Quantitat:
Lliurament en 7 - 10 dies laborables
ENVIAMENT GRATUÏT


Si vols comprar un/a PACK CADIRA DE COTXE BABY SAFE I-SIZE + BASE ISOFIX de BRITAX RÖMER afegeix-lo/a a la cistella o visita'ns a la nostra Botiga de nadó a Barcelona

AFEGIR A LA CISTELLA
Pack Baby Safe I-size de Britax Römer Base Isofix: el portabebès Grup 0 + de gamma alta

El portabebè de Britax Römer Baby Safe i-Size és una cadira de seguretat de gamma alta, elegant i transpirable dissenyada per usar-lo des de recent nascut fins als 15 mesos, edat fins a la qual es recomana mantenir l'orientació a contramarxa com a mínim *.
 • El portabebès Baby Safe i-Size de Römer evoluciona i creix amb el nadó, gràcies a la forma del seu seient de fàcil ajust.
 • El portabebès Baby Safe i-Size inclou una base per a la seva subjecció als ancoratges Isofix de l'automòbil, regulable en angle per compensar la inclinació excessiva dels seients d'alguns models d'automòbil.

Baby Safe de Britax Römer és un portabebè molt segur:

 • El suport de l'Baby Safe i-Size de Britax Römer és molt segur, ja que manté el centre de gravetat del cap alineat amb l'eix de la columna vertebral evitant la impulsió cap endavant en cas d'accident o impacte.

 • Aquesta cadira de Britax Römer disposa de dos elements retràctils als costats que apropen el punt d'impacte a la porta i disminueixen així el desplaçament de la cadira en cas d'impacte lateral. Així doncs minimitzen i absorbeixen l'energia cinètica que adquireix el cos de l'bebè.

* homologat per la R-129 des dels 40 cm als 83 cm).

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per a tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació de l'Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà de gestionar-lo via telefònica a través de l'nombre d'atenció a client 934.197.319 (ext.2), en aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir.

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original (en cas contrari el producte pateix una depreciació), així com tota la documentació del producte. Bitti realitzarà el reintegrament a l'consumidor de l'import total de la compra, és a dir, el preu del producte. Les despeses d'enviament de la devolució, aniran a càrrec de el client, tal com s'especifica més avall.

D'acord amb les excepcions a el Dret de Desistiment regulades en el RDL 1/2007, no s'admetrà la devolució d'aquells productes que pertanyen a el grup de cadires de cotxe (per raons de seguretat), cadires de passeig muntades o productes configurats a mida (personalitzats).

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat de l'canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.

Abans de procedir a el reintegrament de de l'import de l'consumidor, l'empresa de missatgeria recollirà el producte i un cop arribi a Bitti es verificarà que s'hagin complert totes les condicions prèviament comentades; Llavors Bitti realitzarà el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es en un termini màxim de 7-14 dies.

Les despeses de recollida procedents de l'empresa de missatgeria que recollirà el producte i el tornarà a l'magatzem de Bitti aniran a càrrec del client llevat que es tracti d'un error o defecte de Bitti.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec de l'transport de recollida i de la nova entrega del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament de el temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import. 
 • Hi adaptadors disponibles per a altres marques.
 • i-Size (ECE R129)
  40 cm - 83 cm
  Naixement - 13 kg
  Naixement - 15 mesos

Deixa'ns el teu missatge