Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Cadires de Seguretat Grup 0+    PACK CADIRA DE COTXE BABY SAFE I-SIZE + BASE ISOFIX de BRITAX RÖMER
PACK CADIRA DE COTXE BABY SAFE I-SIZE + BASE ISOFIX de BRITAX RÖMER

PACK CADIRA DE COTXE BABY SAFE I-SIZE + BASE ISOFIX de BRITAX RÖMER

Ref. 21918
Preu: 399,00 €

Comprant aquest producte pot arribar a acumular fins a 11,97 € per a futures compres.


Color principal / model: Pack Lagoon Green
Pack Lagoon Green
Pack Coral Peach
Pack mineral purple
Pack storm grey
Moonlight Blue


Quantitat:
Lliurament en 15 - 20 dies laborables
ENVIAMENT GRATUÏT


Si vols comprar un/a PACK CADIRA DE COTXE BABY SAFE I-SIZE + BASE ISOFIX de BRITAX RÖMER afegeix-lo/a a la cistella o visita'ns a la nostra Botiga de nadó a Barcelona

AFEGIR A LA CISTELLA
Pack Baby Safe I-size de BRITAX RÖMER + Base Isofix: el portabebès Grup 0 + de gamma alta

El portabebè de Britax Römer Baby Safe i-size 2017 és una cadira de seguretat de gamma alta, elegant i transpirable dissenyada per usar-lo des de recent nascut fins als 15 mesos, edat fins a la qual es recomana mantenir l'orientació a contramarxa com a mínim *.
 • El portabebès Baby Safe i-Size de Römer evoluciona i creix amb el nadó, gràcies a la forma del seu seient de fàcil ajust.
 • El portabebès Baby Safe i-Size inclou una base per a la seva subjecció als ancoratges Isofix de l'automòbil, regulable en angle per compensar la inclinació excessiva dels seients d'alguns models d'automòbil.

Baby Safe de Britax Römer és un portabebè molt segur:

 • El suport del Baby Safe i-Size de Britax Römer és molt segur, ja que manté el centre de gravetat del cap alineat amb l'eix de la columna vertebral evitant la impulsió cap endavant en cas d'accident o impacte.

 • Aquesta cadira de Britax Römer disposa de dos elements retràctils als costats que apropen el punt d'impacte a la porta i disminueixen així el desplaçament de la cadira en cas d'impacte lateral. Així doncs minimitzen i absorbeixen l'energia cinètica que adquireix el cos del nadó.

* Homologat per la R-129 des dels 40 cm als 83 cm).

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació del Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original així com tota la documentació del producte. Excepte en casos d'expressa responsabilitat per defecte o error per part de bitti.es els ports aniran sempre a càrrec del client.

Un cop comprovats aquests requisits s'haurà de posar en contacte amb bitti.es al número d'atenció al client 934197319 o via e-mail a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es.

En aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir. El cost de l'enviament anirà sempre a càrrec del client i se li notificarà una vegada s'hagi tramitat la seva sol·licitud ja que el seu preu depèn del producte que es vulgui tornar.

No serà abans de verificar que s'han complert totes les condicions establertes que bitti.es haurà de realitzar el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es.

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà gestionar-via telefònica a través del número d'atenció al client 934197319.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec del transport de recollida i del nou lliurament del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament del temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat del canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició. 
 • Hi adaptadors disponibles per a altres marques.
 • i-Size (ECE R129)
  40 cm - 83 cm
  Naixement - 13 kg
  Naixement - 15 mesos

Deixa'ns el teu missatge