Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Cadires de Seguretat Grup 0+    CADIRA DE COTXE iZi GO MODULAR X1 i-Size Car Interior + Base de BeSafe
CADIRA DE COTXE iZi GO MODULAR X1 i-Size Car Interior + Base de BeSafe
Veure video

CADIRA DE COTXE iZi GO MODULAR X1 i-Size Car Interior + Base de BeSafe

Preu: 470,00

CADIRA DE COTXE iZi GO MODULAR X1 i-Size CAR INTERIOR: Car Interior Black
Ref:
Car Interior Black
BASE iZi MODULAR ISIZE de BeSafe: Black
Ref:
Black

Aquest producte no té habilitada la venda online
iZi Go MODULAR X1: la nova cadira de cotxe per a nadons amb sistema i-Size

iZi Go MODULAR X1 és una cadira de seguretat per automòbil de BESAFE, que posseeix un innovador sistema de retenció concebut per adaptar-se a l'altura del beu des dels 40 fins als 75 cm, complint amb la normativa i-Size i garantint la màxima seguretat i comoditat del petit.
 • inclou base
 • A punt per utilitzar a contramarxa per garantir la màxima seguretat.
 • Amb un disseny ergonòmic de la nansa de transport
 • Té un protector solar extra llarg amb protecció UV (UPF 50 +)
 • Els seus arnesos tenen uns còmodes imants per facilitar la seva subjecció.
 • La sivella de l'arnès en posició plana facilita la col·locació del nadó.
 • El seu peu de suport plegable amb alarma sonora indica una instal·lació correcta i segura.
 • Ofereix la màxima comoditat per al nen
 • Només és compatible amb iZi MODULAR BASE, No és compatible amb altres bases de BESAFE
 • Necessita la base iZi MODULAR per a la seva utilització. (Veure en productes relacionats)
Millores respecte a la seva predecessora:
 • Nova tecnologia del material d'absorció d'impactes "Dynamic Force Absorbir"
 • Incorporació de SIP +: augment de l'espai per al cap, eliminant els discos interiors del reductor de cap
 • Nou reductor lumbar més gruixut, amb major protecció lateral, oferint un gran confort i estabilitat al nadó acabat de néixer (des dels 40-60 cm)
 • Reclinació interior en 10º, amb una posició tombada que ofereix al nadó acabat de néixer, una postura adequada per a la seva correcta respiració

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per a tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació de l'Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà de gestionar-lo via telefònica a través de l'nombre d'atenció a client 934.197.319 (ext.2), en aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir.

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original (en cas contrari el producte pateix una depreciació), així com tota la documentació del producte. Bitti realitzarà el reintegrament a l'consumidor de l'import total de la compra, és a dir, el preu del producte. Les despeses d'enviament de la devolució, aniran a càrrec de el client, tal com s'especifica més avall.

D'acord amb les excepcions a el Dret de Desistiment regulades en el RDL 1/2007, no s'admetrà la devolució d'aquells productes que pertanyen a el grup de cadires de cotxe (per raons de seguretat), cadires de passeig muntades o productes configurats a mida (personalitzats).

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat de l'canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.

Abans de procedir a el reintegrament de de l'import de l'consumidor, l'empresa de missatgeria recollirà el producte i un cop arribi a Bitti es verificarà que s'hagin complert totes les condicions prèviament comentades; Llavors Bitti realitzarà el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es en un termini màxim de 7-14 dies.

Les despeses de recollida procedents de l'empresa de missatgeria que recollirà el producte i el tornarà a l'magatzem de Bitti aniran a càrrec del client llevat que es tracti d'un error o defecte de Bitti.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec de l'transport de recollida i de la nova entrega del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament de el temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.


Productes relacionats:
COIXINET PER DORMIR d'BeSafe
BAASU.00.00 

32.00 €
COMPLEMENT DE SEGURETAT SIP + de BeSafe
BASIP.00.00 

35.00 €
MIRALL contramarxa de BESAFE
BAESP.ST.00

25.00 €

CARACTERÍSTIQUES TÈCNIQUES:
 • Alçada: 40 - 75 cm (compleix amb la normativa ISIZE)
 • Edat aprox .: 0-12 mesos
 • Instal·lació en sentit contrari a la marxa amb base iZi Modular i-Size ISOFIX o cinturó de seient de 3 punts
 • Aprovat: UN r 129 (i-Size)
SEGURETAT:
 • Els seus testimonis verds il·lustren quan la cadira està ben subjecta.
 • Inclou SIP (side impact system) que protegeix encara més el nadó dels possibles cops laterals superant els estrictes criteris de la R129.
 • Amb l'encoixinat protector de la zona del cap empleat per als primers mesos, la protecció millorada contra els impactes laterals (SIP +) i els coixins per nadó, la cadira ofereix una gran seguretat.
COMODITAT:
 • L'exclusiva combinació d'EPS i escuma en el cos del seient juntament amb els tous i suaus coixins, fan del BeSafe iZi Go Modular un còmode cadira d'automòbil per als nens.
INSTAL·LACIÓ
 • Senzilla instal·lació: El BeSafe iZi Go Modular i-Size pot instal·lar fàcilment sobre la base iZi Modular i-Size, amb un clic.
 • El BeSafe iZi Go Modular també es pot instal·lar amb el cinturó de cotxe de tres punts.
PROTECCIÓ:
 • Té una capota extragran amb ventilació i protecció UV (UPF 50 +).
combinable:
 • Izi MODULAR és adaptable als cotxets UPPABABAY, amb els quals et pots beneficiar d'una promoció.
 • Amb la mateixa base es pot acoblar la cadira de seguretat per a automòbil per a nens de 61 a 105 cm: I-SIZE modular de grup 0 + / 1 (vegeu productes relacionats).
 • El BeSafe iZi Modular és un sistema modular de cadires d'automòbil per a nens format per una base compatible ISOFIX i dues cadires que compleixen amb la nova norma europea R-129 (i-Size).

Deixa'ns el teu missatge