Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Cadires de Seguretat Grup 0+    CADIRA DE COTXE TAULA i-Size d'Uppababy
CADIRA DE COTXE TAULA i-Size d'Uppababy

CADIRA DE COTXE TAULA i-Size d'Uppababy

Ref. UEMES.19.EM
Preu: 225,00

Color principal / model: Emmett
Emmett
Gregory
Jake
Jordan

En estoc. Lliurament en 24-48 hores.
Aquest producte no té habilitada la venda online
Cadira de cotxe Grup 0 + TAULA i-Size d'Uppababy

La cadira de cotxe per nadó TAULA i-SIZE compleix amb la normativa R129 i està dissenyada per facilitar la seva instal·lació, gràcies a les seves característiques innovadores.
  • A contra marxa: 40-78 cm o fins als 13 kg
  • Edat aproximada: des de recent nascuts fins a 14 mesos aproximadament
  • Pes de l'portabebès: 4,3 kg (4,5 kg amb el reductor per a nadons)
Per garantir una millor protecció per al cap, el coll i tot el cos en general, la cadira de cotxe TAULA i-SIZE incorpora el sistema d'impactes laterals en el mateix revestiment de la cadireta. El reposacaps utilitza les propietats de recuperació i d'absorció de l'escuma viscoelàstica i de polipropilè expandit (EPP) per oferir una protecció avançada contra impactes laterals.

El reductor per a nadons és desmuntable i garanteix una col·locació correcta i una millor gestió de la ventilació en nadons de menys de 60 cm fins als 3-4 mesos.

La cadira de cotxe TAULA i-Size té sistema de ventilació integrat: els orificis perforats en la carcassa de la cadira de cotxe, juntament amb la malla transpirable i l'escuma de polipropilè expandit (EPP) amb canals de ventilació, permeten una circulació de l'aire més còmoda.

El reposacaps ajustable i integrat, amb arnès automàtic de tres punts, elimina la necessitat de retirar el sistema a mesura que creix el nadó, el que ofereix un ajust perfecte per mantenir al teu petit segur i protegit.

La capota extensible integrada de mida extragran ofereix una major protecció a l'exterior (UPF 50 +) i pot recollir-se quan no s'està utilitzant.

FACILITAT D'INSTAL·LACIÓ
El sistema Isofix permet, amb un sol moviment, que els pares puguin instal·lar la base de manera fàcil i adequada, acabant d'aquesta manera amb possibles dificultats.

El sistema SMARTSecure inclou un indicador de tensió que garanteix la col·locació adequada de la base al seient de el vehicle i elimina la possibilitat d'un ús incorrecte.

COMPATIBILITATS
Compatible amb els cotxets Vista i Creu, la cadira de cotxe TAULA i-Size.

* Perquè sigui compatible amb la cadira de passeig Uppababy Minu cal afegir els adaptadors (es venen per separat).

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per a tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació de l'Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà de gestionar-lo via telefònica a través de l'nombre d'atenció a client 934.197.319 (ext.2), en aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir.

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original (en cas contrari el producte pateix una depreciació), així com tota la documentació del producte. Bitti realitzarà el reintegrament a l'consumidor de l'import total de la compra, és a dir, el preu del producte. Les despeses d'enviament de la devolució, aniran a càrrec de el client, tal com s'especifica més avall.

D'acord amb les excepcions a el Dret de Desistiment regulades en el RDL 1/2007, no s'admetrà la devolució d'aquells productes que pertanyen a el grup de cadires de cotxe (per raons de seguretat), cadires de passeig muntades o productes configurats a mida (personalitzats).

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat de l'canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.

Abans de procedir a el reintegrament de de l'import de l'consumidor, l'empresa de missatgeria recollirà el producte i un cop arribi a Bitti es verificarà que s'hagin complert totes les condicions prèviament comentades; Llavors Bitti realitzarà el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es en un termini màxim de 7-14 dies.

Les despeses de recollida procedents de l'empresa de missatgeria que recollirà el producte i el tornarà a l'magatzem de Bitti aniran a càrrec del client llevat que es tracti d'un error o defecte de Bitti.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec de l'transport de recollida i de la nova entrega del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament de el temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.


Deixa'ns el teu missatge