Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Cadires de Seguretat Grup 0+    CADIRA DE COTXE DOONA
CADIRA DE COTXE DOONA
Veure video

CADIRA DE COTXE DOONA

Ref. 3419
Preu: 379,99

Comprant aquest producte pot arribar a acumular fins a 11,40 € per a futures compres.


Color principal / model: Grey Hound
Grey Hound
Royal Blue
Flame Xarxa
nitro Black
Racing Green
Blush Pink

Quantitat:
Consultar disponibilitat amb bitti.es
ENVIAMENT GRATUÏT


Si vols comprar un/a CADIRA DE COTXE DOONA afegeix-lo/a a la cistella o visita'ns a la nostra Botiga de nadó a Barcelona

AFEGIR A LA CISTELLA
DOONA: la revolució del Grup 0 +

Doona és la primera cadira infantil de seguretat per automòbil del món, amb un complet i plenament integrat sistema de mobilitat. Ara, Doona és la nova generació de cadires de automòbil. Aquest model ha estat dissenyat amb l'objectiu principal de proporcionar als pares una solució segura i pràctica per a la mobilitat del seu nadó, tant dins com fora del cotxe.

Seguretat, mobilitat, senzillesa i confort:
 • Deixa espai lliure al maleter del teu cotxe, no cal connectar la cadira a un xassís de cotxet.
 • La nansa ajustable proporciona una seguretat anti-rebot única.
 • La doble paret proporciona major protecció en cas d'impacte.
 • La senzillesa d'ús del sistema de ancorat prevé males instal·lacions.
 • El gruix encoixinat de protecció proporciona seguretat i confort.
 • Mecanismes a prova d'error garanteixen un correcte i segur ús.
 • Testat per complir tots els estàndards de seguretat de les cadires d'automòbil i dels cotxets.
 • Fàcil d'accionar en un sol pas.
 • Àmplia gamma d'accessoris exclusius.

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per a tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació de l'Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà de gestionar-lo via telefònica a través de l'nombre d'atenció a client 934.197.319 (ext.2), en aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir.

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original (en cas contrari el producte pateix una depreciació), així com tota la documentació del producte. Bitti realitzarà el reintegrament a l'consumidor de l'import total de la compra, és a dir, el preu del producte. Les despeses d'enviament de la devolució, aniran a càrrec de el client, tal com s'especifica més avall.

D'acord amb les excepcions a el Dret de Desistiment regulades en el RDL 1/2007, no s'admetrà la devolució d'aquells productes que pertanyen a el grup de cadires de cotxe (per raons de seguretat), cadires de passeig muntades o productes configurats a mida (personalitzats).

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat de l'canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.

Abans de procedir a el reintegrament de de l'import de l'consumidor, l'empresa de missatgeria recollirà el producte i un cop arribi a Bitti es verificarà que s'hagin complert totes les condicions prèviament comentades; Llavors Bitti realitzarà el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es en un termini màxim de 7-14 dies.

Les despeses de recollida procedents de l'empresa de missatgeria que recollirà el producte i el tornarà a l'magatzem de Bitti aniran a càrrec del client llevat que es tracti d'un error o defecte de Bitti.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec de l'transport de recollida i de la nova entrega del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament de el temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.


Productes relacionats:
BOSSA DOONA
302

39.99 €
PROTECTOR DE PLUJA DOONA
3036 Nikidom

26.99 €

Especificacions:
 • Cadira d'auto infantil en sentit contrari a la marxa Grup: 0+
 • Pes del nen 0 - 13 kg
 • Pes de la cadira: 7 Kg

Deixa'ns el teu missatge