Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Cadires de Seguretat Grup 0+    PACK CADIRA DE COTXE BABY-SAFE iSENSE + BASE FLEX iSENSE de BRITAX RÖMER
PACK CADIRA DE COTXE BABY-SAFE iSENSE + BASE FLEX iSENSE de BRITAX RÖMER
Veure video

PACK CADIRA DE COTXE BABY-SAFE iSENSE + BASE FLEX iSENSE de BRITAX RÖMER

Ref. 23754
Preu: 557,00

Comprant aquest producte pot arribar a acumular fins a 16,71 € per a futures compres.


Color principal / model: Indigo blue
Indigo blue
midnight grey
Space black
Frost grey

Quantitat:
Lliurament en 7 - 10 dies laborables
ENVIAMENT GRATUÏT


Si vols comprar un/a PACK CADIRA DE COTXE BABY-SAFE iSENSE + BASE FLEX iSENSE de BRITAX RÖMER afegeix-lo/a a la cistella o visita'ns a la nostra Botiga de nadó a Barcelona

AFEGIR A LA CISTELLA
Baby-Safe iSENSE amb base Flex iSENSE

La nova cadira de cotxe BABY-SAFE iSENSE de Britax Römer combina una protecció d'alta gamma, amb interessants innovacions, per augmentar la teva confort i el del teu nadó des dels 40 cm fins als 83 cm d'alçada o 13 kg de pes (el que abans succeeixi), és a dir, des del naixement fins als 15 mesos, aproximadament.

La base Flex iSENSE permet instal·lar la cadireta de forma ràpida i segura al cotxe, alhora que ofereix una posició més ergonòmica per al nadó, gràcies al seu angle d'inclinació ajustable. I, a el poder girar el seient cap a la porta oberta de l'cotxe, col·locar i cordar a el nadó serà molt més còmode i senzill.

Està equipat amb un sistema de llums intel·ligents que s'encenen i s'apaguen automàticament per simplificar la instal·lació al cotxe, encara que també es poden encendre i apagar de forma manual.


Què és la tecnologia iSENSE?


És un sistema d'il·luminació intel·ligent que consta de 3 jocs diferents de llums:
  • Llums d'instal·lació: s'encenen automàticament quan es fa fosc i quan es mou la cadireta i, un cop instal·lada a la base Flex iSENSE, s'apaguen automàticament. Quan es col·loca al cotxet, els llums d'instal·lació s'apaguen de forma automàtica i s'encenen les de seguretat per millorar la visibilitat.
  • Llums de seguretat: t'ajuden a orientar-te quan camines cap al cotxe amb la cadira de seguretat o quan empenys el cotxet amb el portabebès instal·lat en zones poc il·luminades. S'activen automàticament quan es mou el portabebès en un ambient fosc.
  • Llums ambientals interiors: es poden encendre perquè el teu petit estigui més còmode i també permeten veure-li fins i tot en la foscor. A més, poden ajudar-te a veure millor quan hagis de abrocharle l'arnès en condicions de poca visibilitat.

Característiques de l'Baby-Safe iSENSE:


Sistema de reclinació patentat
Permet ajustar l'angle d'inclinació que adopta el teu petit a la cadira de cotxe en funció de la seva alçada. D'aquesta manera, ofereix una posició més ergonòmica i recolzada pel nadó, però després, a mesura que el nen creix i s'ajusta el reposacaps per adaptar-lo a la seva alçada, l'angle i, per tant, la forma de l'assentament canvien per proporcionar-li un major espai i una posició més segura en cas de col·lisió.

Reductor per a nadons inclòs
Inclou un reductor per a nadons extraïble, especialment dissenyat per aportar un major suport entre els 40 i els 60 cm d'alçada. Està dotat d'elements que absorbeixen l'energia que es genera en cas d'impacte i que proporcionen un major confort.

Arnés de cinc punts
Compta amb arnès de cinc punts oferint una millor subjecció i protecció. L'arnès i el reposacaps encoixinats es poden ajustar fàcilment amb una sola mà per adaptar-se a l'alçada de l'infant.

Nansa ajustable i capota amb protecció solar
La nansa ajustable es pot moure cap enrere fàcilment, només cal pressionar els botons situats a banda i banda de la nansa per desbloquejar-la i moure-la.
Inclou una capota amb protecció UPF 50 + per protegir el nen dels raigs solars i de vent, tant quan va al cotxe com a la cadira de passeig.


Instal·lació al cotxe


La cadira de cotxe Baby-Safe iSENSE té homologació universal per la seva instal·lació amb el cinturó de tres punts de el vehicle. No obstant això, es recomana la seva instal·lació amb la base Flex iSENSE, sempre que sigui compatible.

La base s'instal·la amb ISOFIX i pota de suport en qualsevol seient de vehicle homologat com i-Size. En cotxes sense seients i-Size, cal consultar la llista de vehicles homologats per comprovar la compatibilitat. Aquesta base permet ajustar l'angle d'inclinació en sis posicions i gira cap a la porta oberta de l'cotxe, el que facilita la col·locació i subjecció de l'infant.

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per a tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació de l'Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà de gestionar-lo via telefònica a través de l'nombre d'atenció a client 934.197.319 (ext.2), en aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir.

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original (en cas contrari el producte pateix una depreciació), així com tota la documentació del producte. Bitti realitzarà el reintegrament a l'consumidor de l'import total de la compra, és a dir, el preu del producte. Les despeses d'enviament de la devolució, aniran a càrrec de el client, tal com s'especifica més avall.

D'acord amb les excepcions a el Dret de Desistiment regulades en el RDL 1/2007, no s'admetrà la devolució d'aquells productes que pertanyen a el grup de cadires de cotxe (per raons de seguretat), cadires de passeig muntades o productes configurats a mida (personalitzats).

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat de l'canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.

Abans de procedir a el reintegrament de de l'import de l'consumidor, l'empresa de missatgeria recollirà el producte i un cop arribi a Bitti es verificarà que s'hagin complert totes les condicions prèviament comentades; Llavors Bitti realitzarà el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es en un termini màxim de 7-14 dies.

Les despeses de recollida procedents de l'empresa de missatgeria que recollirà el producte i el tornarà a l'magatzem de Bitti aniran a càrrec del client llevat que es tracti d'un error o defecte de Bitti.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec de l'transport de recollida i de la nova entrega del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament de el temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.


especificacions tècniques

Dimensions: 58 x 44 x 67 cm (alçada x amplada x profunditat)
Pes: 4,8 kg
Homologació: ECE R129 (i-Size)

Deixa'ns el teu missatge