Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Cadires de Seguretat Grup 0+    PACK CADIRA DE COTXE BESAFE iZi GO X1 + BASE ISOFIX
PACK CADIRA DE COTXE BESAFE iZi GO X1 + BASE ISOFIX
Veure video

PACK CADIRA DE COTXE BESAFE iZi GO X1 + BASE ISOFIX

Preu: 275,00

Comprant aquest producte pot arribar a acumular fins a 8,25 € per a futures compres.


CADIRA DE COTXE iZi GO X1 de BESAFE: Negre
Ref:
Negre
BASE IZI Go ISOFIX BeSafe: negre
Ref:
negre

Quantitat:
ENVIAMENT GRATUÏT


Si vols comprar un/a PACK CADIRA DE COTXE BESAFE iZi GO X1 + BASE ISOFIX afegeix-lo/a a la cistella o visita'ns a la nostra Botiga de nadó a Barcelona

AFEGIR A LA CISTELLA
iZi Go X1 de BESAFE: la cadira de cotxe amb sistema de retenció

La cadira de seguretat per a automòbils de BESAFE, té un sistema de retenció per a vehicles de el grup 0+ en el sentit contra la marxa.
  • Sòlida instal·lació al cotxe, pels seus components integrats antilliscants sota pressió.
  • EPS garanteix la millor protecció en cas d'impacte lateral (cap, cos i cames).
  • Capota integrada, escamotejable i funcional amb filtre ultraviolada (UV)
  • Arnés amb 5 punts d'ancoratge amb altura ajustable, més segur en cas d'impacte per darrere.
  • Imants laterals per mantenir aclarit l'habitacle a l'asseure a l'infant
  • Excel·lents resultats en els tests d'impacte.
  • Compatible amb base IsoFix de Izi Go.
Base Isofix per a l'ancoratge d'el model de cadira de cotxe IZI Go de BeSafe

La base Izi go X1 ens permet utilitzar la nostra cadira de el grup 0+ Izi go de BESAFE amb el sistema d'ancoratge i retenció ISOFIX, sempre que nuestre cotxe el tingui instal·lat.

Amb aquest sistema assegurem que la retenció es realitza correctament ja que la base està proveïda de diversos indicadors de muntatge. Si els senyals estan en verd ja podem ancorar el nostre Izi Go X1 i gaudir del nostre passeig en cotxe amb la confiança que BESAFE ens ofereix amb la qualitat dels seus productes.

D'altra banda, el sistema ISOFIX ofereix també la comoditat d'instal·lació ràpida i segura.

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per a tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació de l'Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà de gestionar-lo via telefònica a través de l'nombre d'atenció a client 934.197.319 (ext.2), en aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir.

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original (en cas contrari el producte pateix una depreciació), així com tota la documentació del producte. Bitti realitzarà el reintegrament a l'consumidor de l'import total de la compra, és a dir, el preu del producte. Les despeses d'enviament de la devolució, aniran a càrrec de el client, tal com s'especifica més avall.

D'acord amb les excepcions a el Dret de Desistiment regulades en el RDL 1/2007, no s'admetrà la devolució d'aquells productes que pertanyen a el grup de cadires de cotxe (per raons de seguretat), cadires de passeig muntades o productes configurats a mida (personalitzats).

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat de l'canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.

Abans de procedir a el reintegrament de de l'import de l'consumidor, l'empresa de missatgeria recollirà el producte i un cop arribi a Bitti es verificarà que s'hagin complert totes les condicions prèviament comentades; Llavors Bitti realitzarà el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es en un termini màxim de 7-14 dies.

Les despeses de recollida procedents de l'empresa de missatgeria que recollirà el producte i el tornarà a l'magatzem de Bitti aniran a càrrec del client llevat que es tracti d'un error o defecte de Bitti.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec de l'transport de recollida i de la nova entrega del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament de el temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.


Productes relacionats:
PARASOL DE FINESTRA d'BeSafe
BAPAR.00.00 

21.00 €
PROTECTOR SEIENT de BeSafe
BAPRA.00.00

38.00 €

Deixa'ns el teu missatge