Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Cadires de Seguretat Grup 0+    CADIRA DE COTXE STOKKE iZi GO MODULAR X1
CADIRA DE COTXE STOKKE iZi GO MODULAR X1

CADIRA DE COTXE STOKKE iZi GO MODULAR X1

Ref. 556801
Preu: 299,00

Comprant aquest producte pot arribar a acumular fins a 8,97 € per a futures compres.


Color principal / model: Negre

Quantitat:
Lliurament en 7 - 10 dies laborables
ENVIAMENT GRATUÏT


Si vols comprar un/a CADIRA DE COTXE STOKKE iZi GO MODULAR X1 afegeix-lo/a a la cistella o visita'ns a la nostra Botiga de nadó a Barcelona

AFEGIR A LA CISTELLA
STOKKE iZi GO MODULAR X1: la cadira de cotxe lleugera, fàcil de muntar i de transportar de BESAFE

Stokke iZi Go Modular X1 de BeSafe® és un portabebè lleuger, fàcil d'usar, de transportar i està encoixinat per oferir als el nadó la màxima comoditat mentre està assegut.
 • És fàcil d'utilitzar amb el cotxet i no requereix adaptadors
 • Disponible en una àmplia varietat de colors per combinar amb els nostres cotxets
 • Compleix amb la nova norma i-Size
 • Apropiada per a nadons i nadons de fins a 12 mesos aproximadament (Alçada: 40 a 75 cm)
 • Àmplia capota integrada
 • Els coixins extraïbles i el suport per al cap proveeixen una ergonomia excepcional, reforcen la seguretat per al cap de el nadó i són fàcils d'ajustar segons el creixement de l'bebè.
 • Els coixins addicionals en el seient i el cap per protecció i suport òptim de l'nounat.
 • La cadira compta amb nansa de transport de disseny ergonòmic
 • Té una assegurança arnès ajustable amb cinc punts de fixació.
 • La base Isofix opcional permet una instal·lació ràpida i fàcil al cotxe.
 • Gràcies als seus muscleres magnètiques patentades fan que sigui més fàcil posar a l'infant al seient.
 • La funda de seient està feta de tèxtils d'alta qualitat i es pot treure i rentar-se.
 • Posseeix un mòdul SIP per millorar la protecció contra impactes laterals (s'ha de posar a la cadira de la banda de la porta)
 • Per brindar la millor protecció, el seient està folrat d'escuma de polietilè expandit (EPS).
 • Ha de retirar-se un coixí quan el nadó té 4 mesos.
 • El segon coixí ha de retirar-se als 6 mesos d'edat.
 • Pes: 4.2 kg

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per a tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació de l'Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà de gestionar-lo via telefònica a través de l'nombre d'atenció a client 934.197.319 (ext.2), en aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir.

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original (en cas contrari el producte pateix una depreciació), així com tota la documentació del producte. Bitti realitzarà el reintegrament a l'consumidor de l'import total de la compra, és a dir, el preu del producte. Les despeses d'enviament de la devolució, aniran a càrrec de el client, tal com s'especifica més avall.

D'acord amb les excepcions a el Dret de Desistiment regulades en el RDL 1/2007, no s'admetrà la devolució d'aquells productes que pertanyen a el grup de cadires de cotxe (per raons de seguretat), cadires de passeig muntades o productes configurats a mida (personalitzats).

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat de l'canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.

Abans de procedir a el reintegrament de de l'import de l'consumidor, l'empresa de missatgeria recollirà el producte i un cop arribi a Bitti es verificarà que s'hagin complert totes les condicions prèviament comentades; Llavors Bitti realitzarà el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es en un termini màxim de 7-14 dies.

Les despeses de recollida procedents de l'empresa de missatgeria que recollirà el producte i el tornarà a l'magatzem de Bitti aniran a càrrec del client llevat que es tracti d'un error o defecte de Bitti.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec de l'transport de recollida i de la nova entrega del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament de el temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.


Deixa'ns el teu missatge