Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Cadires de Seguretat Grup 1    CADIRA DE AUTO KING II LS HIGHLINE BRITAX RÖMER
CADIRA DE AUTO KING II LS HIGHLINE BRITAX RÖMER

CADIRA DE AUTO KING II LS HIGHLINE BRITAX RÖMER

Ref. 21429
Preu: 286,00 €

Comprant aquest producte pot arribar a acumular fins a 8,58 € per a futures compres.


Color principal / model: green marble
green marble
Mystic Black


Quantitat:
Lliurament en 15 - 20 dies laborables
ENVIAMENT GRATUÏT


Si vols comprar un/a CADIRA DE AUTO KING II LS HIGHLINE BRITAX RÖMER afegeix-lo/a a la cistella o visita'ns a la nostra Botiga de nadó a Barcelona

AFEGIR A LA CISTELLA
CADIRA DE AUTO KING II LS HIGHLINE BRITAX RÖMER: per a cotxes sense ISOFIX

KING II LS és la nova cadira de el grup I de Britax Römer que s'adreça de cara a la marxa, està especialment pensada per a aquells cotxes que no disposin de ISOFIX. El model HIGHLINE posseeix un t ejido d'alta gamma, elegant i transpirable.
 • Homologada per a nadons de 9 a 18 kg (no recomanable abans dels 15 mesos o els 88 cm).
 • Instal·lació de cara a la marxa.
 • Arnés de 5 punts d'ajust amb una sola mà, que distribueix les forces d'un possible impacte en els ossos forts de el cos i en la cadira. A més permet ajustar l'arnés a la mida de l'ocupant i mantenir-lo segur sense importar la naturalesa de l'impacte.
 • Indicador de llum i so, que t'ajuda a tensionar l'arnès de seguretat de 5 punts, per garantir la tensió òptima per a un viatge còmode i segur.
 • Sistema tensor de el cinturó de seguretat patentat, que garanteix una instal·lació de la cadira al vehicle completament segura, mitjançant el cinturó de seguretat.
 • Les aletes laterals, generosament encoixinades, protegeixen davant els impactes laterals.
 • Reposacaps regulable en alçada per a major confort i protecció, que s'adapta a el creixement de l'petit ocupant.
 • Reclinat regulable en quatre posicions, que permeten una posició confortable per dormir, ajustable sense necessitat de destorbar el nen.
 • Suport per l'arnès, que facilita l'acció d'asseure a l'infant.
 • La sivella de l'arnès es manté en posició frontal per facilitar l'acció de cordar l'arnès.
El teixit highline destaca per estar compost per cotons teixits amb tres fils que doten a la cadira d'un tacte molt més suau, dolç i agradable per al petit. Gràcies a la seva composició de micro fibres el teixit highline és transpirable, ideal per a mantenir la temperatura òptima de el nadó en qualsevol època de l'any.

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació del Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original així com tota la documentació del producte. Excepte en casos d'expressa responsabilitat per defecte o error per part de bitti.es els ports aniran sempre a càrrec del client.

Un cop comprovats aquests requisits s'haurà de posar en contacte amb bitti.es al número d'atenció al client 934197319 o via e-mail a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es.

En aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir. El cost de l'enviament anirà sempre a càrrec del client i se li notificarà una vegada s'hagi tramitat la seva sol·licitud ja que el seu preu depèn del producte que es vulgui tornar.

No serà abans de verificar que s'han complert totes les condicions establertes que bitti.es haurà de realitzar el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es.

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà gestionar-via telefònica a través del número d'atenció al client 934197319.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec del transport de recollida i del nou lliurament del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament del temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat del canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.


Productes relacionats:
BASE ISOFIX RÖMER
19774 Britax Römer

205.00 €

Més característiques:
 • Funda de fàcil extracció, sense necessitat de desmuntar l'arnès.
 • Es pot rentar amb sabó neutre a 30ºC
 • Inclou bateria a l'interior de l'indicador lumínic, suficient per durar tota la vida útil del producte (aproximadament 7 anys) sota un ús normal.
dimensions:
 • Alt: 67 cm
 • Ample: 45 cm
 • Profunditat: 54 cm
 • Pes: 10,3 kg

Deixa'ns el teu missatge