Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Cadires de Seguretat Grup 2-3 Isofix    CADIRA DE COTXE BeSafe IZI FLEX FIX
CADIRA DE COTXE BeSafe IZI FLEX FIX
Veure video

CADIRA DE COTXE BeSafe IZI FLEX FIX

Ref. B3FLS.00.SG
Preu: 215,00 €

Comprant aquest producte pot arribar a acumular fins a 6,45 € per a futures compres.


Color principal / model: Sigui Green - verd clar
Sigui Green - verd clar
Metallic Mélange - Gris


Quantitat:
Lliurament en 10 - 15 dies laborables
ENVIAMENT GRATUÏT


Si vols comprar un/a CADIRA DE COTXE BeSafe IZI FLEX FIX afegeix-lo/a a la cistella o visita'ns a la nostra Botiga de nadó a Barcelona

AFEGIR A LA CISTELLA
Cadira de cotxe BeSafe iZi Flex FIX S

La cadira de cotxe iZi Flex FIX S és la nova versió de la iZi Flex FIX i-Size més econòmica i senzilla de BeSafe. Dissenyada per a nens amb una alçada entre 100 i 150 cm, entre els 4 i els 12 anys aproximadament, és segura, còmoda i té solucions que permeten una instal·lació i un ajust senzills.

La iZi Flex FIX S pot regular-se des de tots dos costats amb el nen assegut i no incorpora reposabraços per evitar casos d'ús incorrecte, ja que pot ocasionar lesions greus d'abdomen. El reposacaps en forma de V suporta el cap a l'dormir i garanteix una visió lateral.

Aquesta cadira de cotxe, a l'ésser considerada la germana petita de la iZi Flex FIX i-Size, està pensada per a un segon cotxe i compleix amb la nova regulació UN R129-02.

En què es diferencia amb la iZi Flex FIX i-Size?

No inclou:
  • Coixí PAD + (confort i seguretat en cas de frenada)
  • Protector SIP + (absorbeix fins a un 20% la força de l'impacte lateral)
  • Quart punt d'anclatge (ajuda a tenir un millor i correcte guiat de cinturó)
  • Dues posicions reclinat (millor confort en el descans de l'usuari)

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació del Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original així com tota la documentació del producte. Excepte en casos d'expressa responsabilitat per defecte o error per part de bitti.es els ports aniran sempre a càrrec del client.

Un cop comprovats aquests requisits s'haurà de posar en contacte amb bitti.es al número d'atenció al client 934197319 o via e-mail a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es.

En aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir. El cost de l'enviament anirà sempre a càrrec del client i se li notificarà una vegada s'hagi tramitat la seva sol·licitud ja que el seu preu depèn del producte que es vulgui tornar.

No serà abans de verificar que s'han complert totes les condicions establertes que bitti.es haurà de realitzar el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es.

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà gestionar-via telefònica a través del número d'atenció al client 934197319.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec del transport de recollida i del nou lliurament del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament del temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat del canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.


Productes relacionats:

Característiques:
  • Cadira i-Size per a nens amb una alçada compresa entre 100 i 150 cm
  • Cadira espefícica per a vehicles per a nens amb una alçada compresa entre 135 i 150 cm
  • Rang d'altura: entre 100 i 150 cm
  • Edat: de 4 a 12 anys aproximadament
  • Dimensions: 42x52x64 (inclosos amortidors SIP + / posició més baixa
  • Pes: 7 kg

Deixa'ns el teu missatge