Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Cadires de Seguretat Grup 2-3 Isofix    CADIRA DE COTXE BeSafe IZI FLEX FIX i-Size CAR INTERIOR
CADIRA DE COTXE BeSafe IZI FLEX FIX i-Size CAR INTERIOR
Veure video

CADIRA DE COTXE BeSafe IZI FLEX FIX i-Size CAR INTERIOR

Ref. B3FLF.00.CB
Preu: 395,00

Comprant aquest producte pot arribar a acumular fins a 11,85 € per a futures compres.


Color principal / model: Car Interior Black
Car Interior Black

Quantitat:
En estoc. Lliurament en 24-48 hores.
ENVIAMENT GRATUÏT


Si vols comprar un/a CADIRA DE COTXE BeSafe IZI FLEX FIX i-Size CAR INTERIOR afegeix-lo/a a la cistella o visita'ns a la nostra Botiga de nadó a Barcelona

AFEGIR A LA CISTELLA
Cadira de cotxe BeSafe iZi Flex FIX i-Size Car interior

La cadira de cotxe iZi Flex FIX i-Size és la nova cadira de BeSafe amb respatller i capçal, per a nens amb una alçada entre 100 i 150 cm, entre els 4 i els 12 anys aproximadament. Té múltiples característiques de seguretat, nivells alts de comoditat i solucions flexibles que permeten una instal·lació i un ajust senzills.

Està equipada amb un sistema de protecció contra impactes laterals (SIP +) addicional en l'armadura extern de la cadira, i no incorpora reposabraços per evitar casos d'ús incorrecte, ja que pot ocasionar lesions greus d'abdomen.

iZi Flex FIX i-Size pot regular des de tots dos costats amb el nen assegut. Inclou una funció de reclinat, ia més el suport pot adaptar-se de manera independent a diferents cadires de cotxe. El reposacaps en forma de V suporta el cap a l'dormir i garanteix una visió lateral.

Incorpora una guia de l'cinturó inspirada en el cinturó per a embarassades de BeSafe, que serveix per evitar que el nen es deixi anar, ja que garanteix la correcta col·locació de l'cinturó en cas de col·lisió i la seva col·locació és més fàcil i precisa. Inclou també un imant "Fidlock", que facilita el tancament.

A més la cadira iZi Flex FIX i-Size ha guanyat el prestigiós premi Innovation Award de "Kind und Jugend" en la categoria "World of Travelling Kids" (el món de nens viatgers).

seguretat:
 • Compleix amb la nova regulació UN R129-02
 • PAD + dissenyat per a protecció addicional de barbeta i pit
 • Posició bloquejada per a la instal·lació d'Isofix
 • Protecció contra impactes laterals (SIP +)
 • Guia de l'cinturó d'espatlla i maluc per a la posició correcta
comoditat:
 • més espaiosa
 • Proteccions laterals extraïbles per permetre fins a 3 seients en fila (més espai, mateixa seguretat)

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per a tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació de l'Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà de gestionar-lo via telefònica a través de l'nombre d'atenció a client 934.197.319 (ext.2), en aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir.

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original (en cas contrari el producte pateix una depreciació), així com tota la documentació del producte. Bitti realitzarà el reintegrament a l'consumidor de l'import total de la compra, és a dir, el preu del producte. Les despeses d'enviament de la devolució, aniran a càrrec de el client, tal com s'especifica més avall.

D'acord amb les excepcions a el Dret de Desistiment regulades en el RDL 1/2007, no s'admetrà la devolució d'aquells productes que pertanyen a el grup de cadires de cotxe (per raons de seguretat), cadires de passeig muntades o productes configurats a mida (personalitzats).

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat de l'canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.

Abans de procedir a el reintegrament de de l'import de l'consumidor, l'empresa de missatgeria recollirà el producte i un cop arribi a Bitti es verificarà que s'hagin complert totes les condicions prèviament comentades; Llavors Bitti realitzarà el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es en un termini màxim de 7-14 dies.

Les despeses de recollida procedents de l'empresa de missatgeria que recollirà el producte i el tornarà a l'magatzem de Bitti aniran a càrrec del client llevat que es tracti d'un error o defecte de Bitti.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec de l'transport de recollida i de la nova entrega del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament de el temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.Característiques:
 • Cadira i-Size per a nens amb una alçada compresa entre 100 i 150 cm
 • Cadira espefícica per a vehicles per a nens amb una alçada compresa entre 135 i 150 cm
 • Rang d'altura: entre 100 i 150 cm
 • Edat: de 4 a 12 anys aproximadament
 • Dimensions: 42x52x64 (inclosos amortidors SIP + / posició més baixa
 • Pes: 7 kg

Deixa'ns el teu missatge