Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Cadires de Seguretat Grup 2-3 Isofix    CADIRA DE COTXE BeSafe IZI FLEX FIX i-Size
CADIRA DE COTXE BeSafe IZI FLEX FIX i-Size
Veure video

CADIRA DE COTXE BeSafe IZI FLEX FIX i-Size

Ref. B3FLF.00.CL
Preu: 365,00 €

Comprant aquest producte pot arribar a acumular fins a 10,95 € per a futures compres.


Color principal / model: Blau / gris - Cloud melange
Blau / gris - Cloud melange
Melange Metallic - Gris
Melange Sea Green - Verd clar
Burgundy


Quantitat:
En estoc. Lliurament en 24-48 hores.
ENVIAMENT GRATUÏT


Si vols comprar un/a CADIRA DE COTXE BeSafe IZI FLEX FIX i-Size afegeix-lo/a a la cistella o visita'ns a la nostra Botiga de nadó a Barcelona

AFEGIR A LA CISTELLA
Cadira de cotxe BeSafe iZi Flex FIX i-Size

La cadira de cotxe iZi Flex FIX i-Size és la nova cadira de BeSafe amb respatller i capçal, per a nens amb una alçada entre 100 i 150 cm, entre els 4 i els 12 anys aproximadament. Té múltiples característiques de seguretat, nivells alts de comoditat i solucions flexibles que permeten una instal·lació i un ajust senzills.

Està equipada amb un sistema de protecció contra impactes laterals (SIP +) addicional en l'armadura extern de la cadira, i no incorpora reposabraços per evitar casos d'ús incorrecte, ja que pot ocasionar lesions greus d'abdomen.

iZi Flex FIX i-Size pot regular des de tots dos costats amb el nen assegut. Inclou una funció de reclinat, ia més el suport pot adaptar-se de manera independent a diferents cadires de cotxe. El reposacaps en forma de V suporta el cap a l'dormir i garanteix una visió lateral.

Incorpora una guia de l'cinturó inspirada en el cinturó per a embarassades de BeSafe, que serveix per evitar que el nen es deixi anar, ja que garanteix la correcta col·locació de l'cinturó en cas de col·lisió i la seva col·locació és més fàcil i precisa. Inclou també un imant "Fidlock", que facilita el tancament.

A més la cadira iZi Flex FIX i-Size ha guanyat el prestigiós premi Innovation Award de "Kind und Jugend" en la categoria "World of Travelling Kids" (el món de nens viatgers).

seguretat:
 • Compleix amb la nova regulació UN R129-02
 • PAD + dissenyat per a protecció addicional de barbeta i pit
 • Posició bloquejada per a la instal·lació d'Isofix
 • Protecció contra impactes laterals (SIP +)
 • Guia de l'cinturó d'espatlla i maluc per a la posició correcta
comoditat:
 • més espaiosa
 • Proteccions laterals extraïbles per permetre fins a 3 seients en fila (més espai, mateixa seguretat)

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació del Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original així com tota la documentació del producte. Excepte en casos d'expressa responsabilitat per defecte o error per part de bitti.es els ports aniran sempre a càrrec del client.

Un cop comprovats aquests requisits s'haurà de posar en contacte amb bitti.es al número d'atenció al client 934197319 o via e-mail a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es.

En aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir. El cost de l'enviament anirà sempre a càrrec del client i se li notificarà una vegada s'hagi tramitat la seva sol·licitud ja que el seu preu depèn del producte que es vulgui tornar.

No serà abans de verificar que s'han complert totes les condicions establertes que bitti.es haurà de realitzar el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es.

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà gestionar-via telefònica a través del número d'atenció al client 934197319.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec del transport de recollida i del nou lliurament del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament del temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat del canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.Característiques:
 • Cadira i-Size per a nens amb una alçada compresa entre 100 i 150 cm
 • Cadira espefícica per a vehicles per a nens amb una alçada compresa entre 135 i 150 cm
 • Rang d'altura: entre 100 i 150 cm
 • Edat: de 4 a 12 anys aproximadament
 • Dimensions: 42x52x64 (inclosos amortidors SIP + / posició més baixa
 • Pes: 7 kg

COMUNICAT OFICIAL DE BESAFE

Canvi de color de la guia de cinturó de la cadira iZi Flex FIX i-Size

S'ha adaptat la iZi Flex FIX i-Size a la versió més recent de la regulació (UN R129 03), on es determina que els seients que s'instal·len amb cinturó tinguin guies de cinturó verds.

És un canvi purament visual que no altera cap de les característiques de la cadira ni de les pròpies guies, així que no podran fer-se reclamació, arran el color de la guia.

Ha canviat alguna cosa més en el producte?

Per ajustar-se a el canvi de color de la guia i la fase "03" de la normativa R129, també han canviat:
 • Els adhesius de les instruccions
 • L'etiqueta d'homologació
 • El manual d'ús
Des de quan estarà vigent aquest canvi?

Tots els iZi Flex FIX i-Size amb número de sèrie SN FF1204008 i superior comptaran amb les guies verdes.

Guies-verds-Flex-FIX

* IMPORTANT: Les cadires aprovades per la normativa anterior (R129 02) han estat sotmeses a les mateixes proves d'impacte que les sotmeses a l'actual R129 03. No hi ha hagut cap canvi referent als aspectes de seguretat.

Deixa'ns el teu missatge