Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Cadires de Seguretat Grup 2-3 Isofix    CADIRA DE COTXE KIDFIX III S BRITAX RÖMER
CADIRA DE COTXE KIDFIX III S BRITAX RÖMER

CADIRA DE COTXE KIDFIX III S BRITAX RÖMER

Ref. 23351
Preu: 310,00

Comprant aquest producte pot arribar a acumular fins a 9,30 € per a futures compres.


Color principal / model: Storm Grey
Storm Grey
cosmos Black
Burgundy Xarxa
Cool Flow Black
Cool Flow Blue
Cool Flow Silver
Moonlight Blue
Fire xarxa

Quantitat:
En estoc. Lliurament en 24-48 hores.
ENVIAMENT GRATUÏT


Si vols comprar un/a CADIRA DE COTXE KIDFIX III S BRITAX RÖMER afegeix-lo/a a la cistella o visita'ns a la nostra Botiga de nadó a Barcelona

AFEGIR A LA CISTELLA
Cadira de cotxe Kidfix III S de Britax Römer

La Kidfix III S de Britax Römer és la cadira de cotxe, per ara més completa, de la marca, tant en seguretat com en comoditat.

Compta amb un seient més ampli, còmode i ergonòmic que la KIDFIX III M, i també amb el quart punt d'ancoratge de l'cinturó SecureGuard, el sistema d'absorció d'impactes laterals SICT i la coixinet XP-PAD renovada.

CARACTERÍSTIQUES DESTACADES:

Coixinet XP-PAD
La Kidfix III S compta amb una nova versió del coixinet XP-PAD, que recobreix el tram diagonal de el cinturó i protegeix el coll i el pit del teu fill, en cas de col·lisió.

Gràcies a la seva optimització, la seva instal·lació és més senzilla, té una millor retracció de l'cinturó i aporta maor comoditat al teu fill.

Segons tests realitzats pel fabricant en 2019, la almohadillla XP-PAD desvia fins a un 30% de l'energia de l'delicat coll de l'infant i prevé la hiperflexió cervical, a l'reduir el moviment del cap.

SecureGuard
Disposa d'un quart punt d'ancoratge extra a el cinturó de seguretat de 3 punts, que ajuda a protegir la zona abdominal del teu fill.

proteccions millorades
  • La carcassa de la cadira proporciona protecció des del cap fins maluc
  • Les guies superiors i inferiors garanteixen que el cinturó de 3 punts es posicioni de forma correcta sobre les espatlles i el maluc
  • El sistema SICT ofereix una protecció superior a l'infant en cas de col·lisió lateral
reposacaps
Té un disseny ergonòmic en forma de V, es pot ajustar fàcilment i un 12% més ampli que en altres models de la gamma KIDFIX.

Respatller en forma de V
Proporciona més espai per a l'esquena i les espatlles del teu fill, gràcies a que és un 8% més ampli internament que altres models de la gamma KIDFIX.

És basculant i permet ajustar-lo de forma automàtica a l'angle de l'assentament de l'cotxe, proporcionant un millor acoblament i una posició còmoda per al nen.

instal·lació
La cadira de cotxe Kidfix III S ofereix dues opcions d'instal·lació:
  • Isofix i cinturó de 3 punts
  • Cinturó de 3 punts de el vehicle
ESPECIFICACIONS TÈCNIQUES:
  • Dimensions: 67-84 x 54 x 43 cm
  • Pes: 7,5 kg
  • Homologació: UN R44 / 04 - Grup 2/3 (15-36 kg)

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per a tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació de l'Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà de gestionar-lo via telefònica a través de l'nombre d'atenció a client 934.197.319 (ext.2), en aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir.

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original (en cas contrari el producte pateix una depreciació), així com tota la documentació del producte. Bitti realitzarà el reintegrament a l'consumidor de l'import total de la compra, és a dir, el preu del producte. Les despeses d'enviament de la devolució, aniran a càrrec de el client, tal com s'especifica més avall.

D'acord amb les excepcions a el Dret de Desistiment regulades en el RDL 1/2007, no s'admetrà la devolució d'aquells productes que pertanyen a el grup de cadires de cotxe (per raons de seguretat), cadires de passeig muntades o productes configurats a mida (personalitzats).

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat de l'canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.

Abans de procedir a el reintegrament de de l'import de l'consumidor, l'empresa de missatgeria recollirà el producte i un cop arribi a Bitti es verificarà que s'hagin complert totes les condicions prèviament comentades; Llavors Bitti realitzarà el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es en un termini màxim de 7-14 dies.

Les despeses de recollida procedents de l'empresa de missatgeria que recollirà el producte i el tornarà a l'magatzem de Bitti aniran a càrrec del client llevat que es tracti d'un error o defecte de Bitti.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec de l'transport de recollida i de la nova entrega del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament de el temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.


mesures:

Kidfix_III_S


Comparativa gamma KIDFIX de Britax Römer

Comparativa_Kidfix_i-Size

Deixa'ns el teu missatge