Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Cadires de Seguretat Grup 2-3 Isofix    CADIRA DE COTXE KIDFIX2 S BRITAX RÖMER
CADIRA DE COTXE KIDFIX2 S BRITAX RÖMER
Veure video

CADIRA DE COTXE KIDFIX2 S BRITAX RÖMER

Ref. 23112
Preu: 250,00

Comprant aquest producte pot arribar a acumular fins a 7,50 € per a futures compres.


Color principal / model: Moonlight Blue
Moonlight Blue
Storm Grey
cosmos Black

Quantitat:
Lliurament en 15 - 20 dies laborables
ENVIAMENT GRATUÏT


Si vols comprar un/a CADIRA DE COTXE KIDFIX2 S BRITAX RÖMER afegeix-lo/a a la cistella o visita'ns a la nostra Botiga de nadó a Barcelona

AFEGIR A LA CISTELLA
Cadira de cotxe Kidfix2 S de Britax Römer

La cadira de cotxe Kidfix2 S de Britax Römer destaca pel suport en forma de V, amb el sistema SICT ajustable, que proporciona més espai al teu fill mentre creix, a més de proporcionar-li protecció davant els impactes laterals.

Per a una major flexibilitat, la cadira de cotxe Kidfix2 S ofereix la possibilitat de treure el suport quan el nen supera els 135cm d'alçada (encara que es recomana l'ús de l'elevador amb respatller el màxim temps possible). I gràcies a el sistema SecureGuard i la pinça de cinturó, s'optimitza la col·locació de el cinturó de seguretat en aquesta modalitat.

Característiques destacades:

SUPORT EN FORMA DE V
 • Laterals amb encoixinat gruixut i suau per protegir contra impactes laterals, des del cap fins al maluc.
 • S'adapta a el creixement de l'infant
 • Posició més còmoda i més espai a la zona de les espatlles
 • S'ajusta de forma automàtica a l'angle de l'assentament
RESPOSACABEZAS ERGONÒMIC
 • S'ajusta fàcilment i amb una sola mà
 • Disseny ergonòmic perquè el nen dormi en la posició correcta
SECUREGUARD
 • Quart punt d'ancoratge extra a el cinturó de seguretat de 3 punts per protegir la zona abdominal
 • Guies superiors i inferiors per garantir que el cinturó de seguretat es posicioni de forma correcta sobre les espatlles i el maluc
SISTEMA SICT
 • Redueix la força d'impacte minimitzant la distància entre el vehicle i la cadira
 • Ajustar al lateral de la cadira més proper a la porta
SUPORT EXTRAÍBLE
 • Es recomana l'ús de l'respatller el major temps possible
 • Tot i així, es pot treure el suport quan el nen faci més de 135 cm, per a una major flexibilitat
 • Sistema SecureGuard i pinça de el cinturó per optimitzar la col·locació de el cinturó de seguretat
INSTAL·LACIÓ:
 • ISOFIX i cinturó de 3 punts
 • Cinturó de 3 punts de l'vehicles
Especificacions tècniques:
 • Dimensions: 67 - 85 cm (alçada) x 54 cm (amplada) x 39 cm (profunditat)
 • Pes: 7,2 kg
 • Homologació: R44 / 04 - Grup 2/3 (15-36 kg)

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per a tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació de l'Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà de gestionar-lo via telefònica a través de l'nombre d'atenció a client 934.197.319 (ext.2), en aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir.

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original (en cas contrari el producte pateix una depreciació), així com tota la documentació del producte. Bitti realitzarà el reintegrament a l'consumidor de l'import total de la compra, és a dir, el preu del producte. Les despeses d'enviament de la devolució, aniran a càrrec de el client, tal com s'especifica més avall.

D'acord amb les excepcions a el Dret de Desistiment regulades en el RDL 1/2007, no s'admetrà la devolució d'aquells productes que pertanyen a el grup de cadires de cotxe (per raons de seguretat), cadires de passeig muntades o productes configurats a mida (personalitzats).

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat de l'canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.

Abans de procedir a el reintegrament de de l'import de l'consumidor, l'empresa de missatgeria recollirà el producte i un cop arribi a Bitti es verificarà que s'hagin complert totes les condicions prèviament comentades; Llavors Bitti realitzarà el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es en un termini màxim de 7-14 dies.

Les despeses de recollida procedents de l'empresa de missatgeria que recollirà el producte i el tornarà a l'magatzem de Bitti aniran a càrrec del client llevat que es tracti d'un error o defecte de Bitti.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec de l'transport de recollida i de la nova entrega del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament de el temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.Comparativa gamma KIDFIX de Britax Römer


Comparativa_Kidfix_i-Size

Deixa'ns el teu missatge