Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Cadires de Seguretat Grup 2-3 Isofix    CADIRA DE COTXE KIDFIX III M BRITAX RÖMER
CADIRA DE COTXE KIDFIX III M BRITAX RÖMER

CADIRA DE COTXE KIDFIX III M BRITAX RÖMER

Ref. 22807
Preu: 267,00

Comprant aquest producte pot arribar a acumular fins a 8,01 € per a futures compres.


Color principal / model: Moonlight Blue
Moonlight Blue
Storm Grey
Fire Xarxa
cosmos Black
Burgundy Xarxa
Cool Flow Silver
Cool Flow Black
Cool Flow Blue

Quantitat:
Consultar disponibilitat amb bitti.es
ENVIAMENT GRATUÏT


Si vols comprar un/a CADIRA DE COTXE KIDFIX III M BRITAX RÖMER afegeix-lo/a a la cistella o visita'ns a la nostra Botiga de nadó a Barcelona

AFEGIR A LA CISTELLA
Cadira de cotxe Kidfix III M de Britax Römer

La cadira de cotxe KIDFIX III M de Britax Römer presenta unes excel·lents característiques de seguretat. Disposa d'un dispositiu de seguretat SecureGuard, que ajuda a mantenir el cinturó ventral en una posició òptima sobre els ossos pèlvics del teu petit, mentre que el SICT proporciona una excel·lent protecció davant impactes laterals.
Tot això combinat amb uns grans laterals per proporcionar-li al teu fill una protecció integral.

Té un excel·lent disseny ergonòmic que proporciona una major comoditat per al teu fill, fins i tot en els viatges llargs. L'àrea de seient, a l'ésser més prolongada i comptar amb una suau secció frontal, garanteix una posició de les cames més còmoda i ergonòmica, també per als nens més alts. A el mateix temps, l'ampli suport en forma de V creix amb el teu fill, proporcionant un ajust acollidor i còmode per als nens més petits i més espai a mesura que creixen.

SecureGuard ajuda a protegir la delicada zona abdominal del teu fill a l'afegir un quart punt d'ancoratge extra a el cinturó de seguretat de 3 punts. A l'mantenir el tram ventral en una posició òptima sobre els ossos pèlvics de l'infant, SecureGuard ajuda a reduir les forces sobre l'abdomen en cas de patir una col·lisió frontal en fins al 35% i, a el mateix temps, permet al teu fill llibertat de moviments durant el trajecte.

El sistema SICT proporciona una protecció superior a l'infant en cas de col·lisió lateral. Redueix la força d'impacte minimitzant la distància entre el vehicle i la cadira, i es deforma per absorbir l'energia abans que aquesta arribi a la petita. Per activar la protecció, només cal ajustar el SICT al lateral de la cadira que estigui més a prop de la porta.

El reposacaps s'ha dissenyat especialment per als nens més grans, amb l'objectiu de garantir la seva seguretat a la cadira de cotxe a l'utilitzar el cinturó de tres punts d'ancoratge. Es pot ajustar fàcilment i amb una sola mà en la posició correcta, just per sobre de les espatlles de l'infant, encara que ja està assegut. Així mateix, el reposacaps està dissenyat de forma ergonòmica per subjectar el cap de l'infant quan es queda dormit.

Dissenyat per oferir un suport òptim per als nens a mesura que creixen, el r espaldo en forma de V proporciona més espai per al seu esquena i espatlles. A més, el suport s'ajusta automàticament per adaptar-se a l'angle de l'assentament de el vehicle, proporcionant un millor acoblament i una posició còmoda per al teu fill.

Els elevadors amb respatller alt protegeixen el nen de tres formes: la carcassa de el dispositiu proporciona protecció des del cap fins als malucs, especialment en cas d'impacte lateral; els passadors superior i inferior de l'cinturó garanteixen la posició correcta de el cinturó de seguretat, i el reposacaps encoixinat proporciona seguretat i comoditat per al cap i el coll de l'infant.

Homologació

Maneres d'instal·lació:
  • Homologació semiuniversal amb Isofix (consultar llista de vehicles homologats)
  • Homologació universal amb cinturó de 3 punts
Subjecció de l'ocupant
  • Cinturó de 3 punts de el vehicle, amb SecureGuard

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per a tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació de l'Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà de gestionar-lo via telefònica a través de l'nombre d'atenció a client 934.197.319 (ext.2), en aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir.

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original (en cas contrari el producte pateix una depreciació), així com tota la documentació del producte. Bitti realitzarà el reintegrament a l'consumidor de l'import total de la compra, és a dir, el preu del producte. Les despeses d'enviament de la devolució, aniran a càrrec de el client, tal com s'especifica més avall.

D'acord amb les excepcions a el Dret de Desistiment regulades en el RDL 1/2007, no s'admetrà la devolució d'aquells productes que pertanyen a el grup de cadires de cotxe (per raons de seguretat), cadires de passeig muntades o productes configurats a mida (personalitzats).

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat de l'canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.

Abans de procedir a el reintegrament de de l'import de l'consumidor, l'empresa de missatgeria recollirà el producte i un cop arribi a Bitti es verificarà que s'hagin complert totes les condicions prèviament comentades; Llavors Bitti realitzarà el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es en un termini màxim de 7-14 dies.

Les despeses de recollida procedents de l'empresa de missatgeria que recollirà el producte i el tornarà a l'magatzem de Bitti aniran a càrrec del client llevat que es tracti d'un error o defecte de Bitti.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec de l'transport de recollida i de la nova entrega del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament de el temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.


dimensions
  • Alt: 67-85 cm
  • Ample: 54 cm
  • Profunditat: 43 cm
  • Pes: 7,5 cm

Comparativa gamma KIDFIX de Britax Römer


Comparativa_Kidfix_i-Size

Deixa'ns el teu missatge