Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Cadires de Seguretat Grups 0-1 Isofix    CADIRA DE COTXE DUALFIX2 R BRITAX RÖMER
CADIRA DE COTXE DUALFIX2 R BRITAX RÖMER

CADIRA DE COTXE DUALFIX2 R BRITAX RÖMER

Ref. 23335
Preu: 414,00

Comprant aquest producte pot arribar a acumular fins a 12,42 € per a futures compres.


Color principal / model: Storm Grey
Storm Grey
cosmos Black
Fire Xarxa
Moonlight Blue
Blue Marble

Quantitat:
Consultar disponibilitat amb bitti.es
ENVIAMENT GRATUÏT


Si vols comprar un/a CADIRA DE COTXE DUALFIX2 R BRITAX RÖMER afegeix-lo/a a la cistella o visita'ns a la nostra Botiga de nadó a Barcelona

AFEGIR A LA CISTELLA
Cadira de cotxe Dualfix2 R de Britax Römer

La cadira de cotxe Dualfix2 R de Britax Römer està homologada perquè es pugui fer servir des del naixement fins als 18 kg (4 anys aproximadament).
Destaca per la seva funcionalitat, ja que en girar 360º, permet anar de cara a la marxa des dels 9 kg fins als 18 kg. A més, trencada 90 ° cap a ambdós laterals per col·locar i cordar al teu fill de forma més senzilla.

Característiques destacades:

reclinat
 • Reclina en quatre posicions, tant d'esquena com de cara a la marxa.
 • La barra antibolcada és més curta, per oferir un major espai per a les cames.
 • Es pot girar en qualsevol posició de reclinat.
REPOSACAPS EN FORMA DE V
 • Controla el moviment del cap en cas de col·lisió lateral
 • S'ajusta fàcilment i amb una sola mà, juntament amb l'arnès de cinc punts, per adaptar-se al creixement
 • Laterals suaus i encoixinats, que absorbeixen la força d'un impacte lateral, reduint el risc de danys
ARNÈS DE 5 PUNTS
 • Coixinets per al pit fabricades en suau neoprè d'alta qualitat, que redueixen el moviment del nen cap endavant en cas d'impacte
 • Posició correcta: a l'altura de les espatlles
 • En cas de col·lisió, l'arnés reparteix la força de l'impacte entre els cinc punts d'ancoratge: dos a les espatlles, dues als malucs i un a la sivella de tancament situada entre les dues cames
ISOFIX AMB PIVOT LINK
 • Homologació semiuniversal per a la seva instal·lació amb Isofix i pota de suport
 • Sistema Pivot Link: dirigeix la força de l'impacte cap avall, empenyent la cadira contra el seient del vehicle i absorbint l'energia, per a continuació anar cap endavant més suaument
 • Pota de suport, ajustable en alçada, evita la rotació de la cadira en cas d'impacte
Especificacions tècniques:
 • Pes: 14 kg
 • Dimensions: 53 x 45 x 63
 • Homologació: UN R44 / 04 Grup 0 + / 1 (0-18 kg) - Naixement - 4 anys, aprox.

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per a tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació de l'Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà de gestionar-lo via telefònica a través de l'nombre d'atenció a client 934.197.319 (ext.2), en aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir.

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original (en cas contrari el producte pateix una depreciació), així com tota la documentació del producte. Bitti realitzarà el reintegrament a l'consumidor de l'import total de la compra, és a dir, el preu del producte. Les despeses d'enviament de la devolució, aniran a càrrec de el client, tal com s'especifica més avall.

D'acord amb les excepcions a el Dret de Desistiment regulades en el RDL 1/2007, no s'admetrà la devolució d'aquells productes que pertanyen a el grup de cadires de cotxe (per raons de seguretat), cadires de passeig muntades o productes configurats a mida (personalitzats).

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat de l'canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.

Abans de procedir a el reintegrament de de l'import de l'consumidor, l'empresa de missatgeria recollirà el producte i un cop arribi a Bitti es verificarà que s'hagin complert totes les condicions prèviament comentades; Llavors Bitti realitzarà el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es en un termini màxim de 7-14 dies.

Les despeses de recollida procedents de l'empresa de missatgeria que recollirà el producte i el tornarà a l'magatzem de Bitti aniran a càrrec del client llevat que es tracti d'un error o defecte de Bitti.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec de l'transport de recollida i de la nova entrega del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament de el temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.


Deixa'ns el teu missatge