Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Cadires de Seguretat Grups 0-1 Isofix    CADIRA DE COTXE iZi MODULAR X1 i-SIZE CAR INTERIOR + BASE
CADIRA DE COTXE iZi MODULAR X1 i-SIZE CAR INTERIOR + BASE
Veure video

CADIRA DE COTXE iZi MODULAR X1 i-SIZE CAR INTERIOR + BASE

Preu: 595,00

CADIRA DE COTXE iZi MODULAR X1 i-SIZE CAR INTERIOR: Car Interior Black
Ref:
BASE iZi MODULAR ISIZE de BeSafe: Black
Ref:

Aquest producte no té habilitada la venda online
La cadira de cotxe de el grup 0-1 amb sistema i-Size

La iZi MODULAR X1 i-Size és una cadira de grup 0 + / 1 per a automòbil de BESAFE que posseeix un innovador sistema de retenció concebut per adaptar-se a l'altura de l'beu des dels 61 fins als 105 cm. Complint amb la normativa i-SIZE i garantint la màxima seguretat i comoditat de l'petit.

Característiques:
 • Inclou base adaptable a iZi GO MODULAR X1.
 • Sentit contrari de la marxa / sentit de la marxa.
 • La cadira creix amb el nen gràcies a la seva altura ajustable de l'reposacaps en 10 passos.
 • Posseeix una brida frontal movible per aconseguir una instal·lació compacta i més espai per a les cames de l'infant.
 • Té un arnès amb uns còmodes imants per facilitar la subjecció.
 • La sivella de l'arnès en posició plana facilita la col·locació de l'infant.
 • El peu de suport plegable posseeix una alarma sonora per indicar una instal·lació correcta.
 • ofereix una màxima comoditat per al nen gràcies als seus encoixinats i suaus coixins.
 • Ideals posicions perquè el nen pugui dormir.

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per a tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació de l'Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà de gestionar-lo via telefònica a través de l'nombre d'atenció a client 934.197.319 (ext.2), en aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir.

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original (en cas contrari el producte pateix una depreciació), així com tota la documentació del producte. Bitti realitzarà el reintegrament a l'consumidor de l'import total de la compra, és a dir, el preu del producte. Les despeses d'enviament de la devolució, aniran a càrrec de el client, tal com s'especifica més avall.

D'acord amb les excepcions a el Dret de Desistiment regulades en el RDL 1/2007, no s'admetrà la devolució d'aquells productes que pertanyen a el grup de cadires de cotxe (per raons de seguretat), cadires de passeig muntades o productes configurats a mida (personalitzats).

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat de l'canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.

Abans de procedir a el reintegrament de de l'import de l'consumidor, l'empresa de missatgeria recollirà el producte i un cop arribi a Bitti es verificarà que s'hagin complert totes les condicions prèviament comentades; Llavors Bitti realitzarà el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es en un termini màxim de 7-14 dies.

Les despeses de recollida procedents de l'empresa de missatgeria que recollirà el producte i el tornarà a l'magatzem de Bitti aniran a càrrec del client llevat que es tracti d'un error o defecte de Bitti.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec de l'transport de recollida i de la nova entrega del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament de el temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.


Productes relacionats:
COIXINET PER DORMIR d'BeSafe
BAASU.00.00 

32.00 €
MIRALL contramarxa de BESAFE
BAESP.ST.00

25.00 €
PARASOL DE FINESTRA d'BeSafe
BAPAR.00.00 

21.00 €
PROTECTOR SEIENT de BeSafe
BAPRA.00.00

38.00 €

 • Contrari a la marxa: 61 - 105 cm
 • Sentit de la marxa: 88 - 105 cm
 • Edat aprox .: 6 mesos - 4 anys
 • Instal·lació en els dos sentits de la marxa amb base iZi Modular i-Size Isofix
 • Aprovat: UN R-129 (i-Size)
SEGURETAT:
 • Els seus testimonis verds il·lustren quan la cadira està ben subjecta.
 • Inclou SIP (side impact system) que protegeix encara més a el nadó dels possibles cops laterals superant els estrictes criteris de la R129.
 • Amb l'encoixinat protector de la zona del cap empleat per als primers mesos, la protecció millorada contra els impactes laterals (SIP +) i els coixins per nadó, la cadira ofereix una gran seguretat.
 • BESAFE recomana dur a l'beu en posició a contramarxa. Però amb iZi MODULAR X1 és possible posar el nen en el sentit de la marxa a partir de les seves 88 cm.
COMODITAT:
 • L'exclusiva combinació d'EPS i escuma en el cos de l'assentament juntament amb els tous i suaus coixins, fan de l'BeSafe iZi Go Modular un còmode cadira d'automòbil per als nens.
INSTAL·LACIÓ
 • Senzilla instal·lació: El BeSafe iZi Go Modular i-Size pot instal·lar fàcilment sobre la base iZi Modular i-Size, amb un clic.
PROTECCIÓ:
 • Té una capota extragran amb ventilació i protecció UV (UPF 50 +).
combinable:
 • iZi MODULAR X1 és adaptable als cotxets UPPABABAY, amb els quals et pots beneficiar d'una promoció.
 • Amb la mateixa base es pot acoblar la cadira de seguretat GRUP 0 per a automòbil per a nadons de 40 a 75 cm: iZi GO MODULAR (veure productes relacionats).
 • El BeSafe iZi Modular és un sistema modular de cadires d'automòbil per a nens format per una base compatible ISOFIX i dues cadires que compleixen amb la nova norma europea R-129 (i-Size).
 • El mòdul base es pot estendre per deixar més lloc per a les cames de l'infant, el que permet que puguin viatjar en sentit contrari a la marxa nens d'uns quatre anys d'edat (105 cm d'alçada).

Deixa'ns el teu missatge