Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Cadires de Seguretat Grups 0-1 Isofix    CADIRA DE COTXE iZi TWIST BE i-Size de BeSafe
CADIRA DE COTXE iZi TWIST BE i-Size de BeSafe

CADIRA DE COTXE iZi TWIST BE i-Size de BeSafe

Ref. B1TWE.00.MM
Preu: 765,00

Color principal / model: metallic Melange
metallic Melange

En estoc. Lliurament en 24-48 hores.
Aquest producte no té habilitada la venda online
Cadira de cotxe iZi Twist BE i-Size de BeSafe

La nova cadira de cotxe de BeSafe iZi Twist BE i-Size destaca per incorporar el sistema d'instal·lació electrònic E-Fit Guider.

BeSafe E-Fit Guider és una guia electrònica integrada a la cadira de cotxe que permet que el procés d'instal·lació sigui senzill per als pares. Proporciona informació instantània cada vegada que es fa un pas correctament i serveix de guia durant tots els passos, d'aquesta manera, et sentiràs segur durant tot el procés d'instal·lació, ja que es minimitza el risc de cometre errors.

funcionament:

A l'desplegar el peu de suport per començar la instal·lació, E-Fit Guider s'inicia i produeix un senyal auditiu per indicar que està activat. A partir d'aquí, mostra el següent pas de la instal·lació amb una icona vermella que passa a verd i emet un senyal quan es dóna correctament. Només quan completa un pas s'il·lumina el següent, el que fa que resulti fàcil de seguir.

La cadira de cotxe de BeSafe iZi Twist BE i-Size permetre que els nens viatgin fins a 5 vegades més segurs, orientats a contramarxa, fins aproximadament els 4 anys.
Compleix amb la normativa més recent UN R129 i ha superat les proves més exigents de l'Plus Test.

Especificacions tècniques:
 • Alçada: 40-105cm
 • Pes màx .: 18kg
 • Edat: 0-4 anys aprox.
 • Direcció: a contramarxa
 • Rotació: lateral
Per millorar a seguretat en cas d'impactes laterals, la cadira iZi Twist B i-Size incorpora el Dynamic Force Absorbir com a solució a l'reposacaps el seient. Està fabricat amb materials especials i conté zones flexibles, que absorbeixen correctament la força d'un impacte lateral, a l'doblegar la zona interior mentre les zones exteriors romanen rígides.

El nou reductor Baby Shell permet obtenir la mateixa prosición i protecció que ofereix un seient de cotxet per a nadons. Compta amb una barrera més de protecció contra impactes per protegir el nadó, i per afegir una major estabilitat, utilitza les mateixes corretges de subjecció que s'usen en la iZi Twist B i-Size per a nens petits. Es recomana el seu ús amb nens de fins a 87cm d'alçada.

El Newborn Hugger es col·loca dins de l'Baby Shell i, gràcies a la seva combinació de materials suaus ia la falca inferior, manté arraulit a l'nounat i li dóna el suport necessari per seure a l'angle correcte. S'ha de deixar d'utilitzar quan el nadó abast dels 60cm d'altura o els 4 mesos d'edat.

Característiques destacades:
 • Protecció contra impactes laterals (SIP) incorporada al seient
 • Protecció lateral addicional (SIP +) amb forma personalitzada
 • Orientable gràcies a la seva rotació lateral
 • Inclinació de l'respatller regulable un cop muntat
 • Indicadors visuals i auditius per comprovar el muntatge
 • Ajust de l'reposacaps i els cinturons en un sol pas
 • Confort amb 4 posicions d'inclinació
 • Reposacaps ajustable a 10 posicions per adaptar-se a l'creixement
 • Ventilació mitjançant sistema de ventilació en la part posterior

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per a tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació de l'Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà de gestionar-lo via telefònica a través de l'nombre d'atenció a client 934.197.319 (ext.2), en aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir.

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original (en cas contrari el producte pateix una depreciació), així com tota la documentació del producte. Bitti realitzarà el reintegrament a l'consumidor de l'import total de la compra, és a dir, el preu del producte. Les despeses d'enviament de la devolució, aniran a càrrec de el client, tal com s'especifica més avall.

D'acord amb les excepcions a el Dret de Desistiment regulades en el RDL 1/2007, no s'admetrà la devolució d'aquells productes que pertanyen a el grup de cadires de cotxe (per raons de seguretat), cadires de passeig muntades o productes configurats a mida (personalitzats).

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat de l'canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.

Abans de procedir a el reintegrament de de l'import de l'consumidor, l'empresa de missatgeria recollirà el producte i un cop arribi a Bitti es verificarà que s'hagin complert totes les condicions prèviament comentades; Llavors Bitti realitzarà el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es en un termini màxim de 7-14 dies.

Les despeses de recollida procedents de l'empresa de missatgeria que recollirà el producte i el tornarà a l'magatzem de Bitti aniran a càrrec del client llevat que es tracti d'un error o defecte de Bitti.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec de l'transport de recollida i de la nova entrega del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament de el temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.

Productes relacionats:
COIXINET PER DORMIR d'BeSafe
BAASU.00.00 

32.00 €
iZi TRANSFER de BeSafe
BATRF.00

38.00 €
PARASOL DE FINESTRA d'BeSafe
BAPAR.00.00 

21.00 €

Deixa'ns el teu missatge