Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Cadires de Seguretat Grups 0-1 Isofix    CADIRA DE COTXE DUALFIX i-SIZE BRITAX RÖMER
CADIRA DE COTXE DUALFIX i-SIZE BRITAX RÖMER

CADIRA DE COTXE DUALFIX i-SIZE BRITAX RÖMER

Ref. 22347
Preu: 594,00

Comprant aquest producte pot arribar a acumular fins a 17,82 € per a futures compres.


Color principal / model: cosmos Black
cosmos Black
Fire Xarxa
Moonlight Blue
Storm Grey
Burgundy Xarxa

Quantitat:
En estoc. Lliurament en 24-48 hores.
ENVIAMENT GRATUÏT


Si vols comprar un/a CADIRA DE COTXE DUALFIX i-SIZE BRITAX RÖMER afegeix-lo/a a la cistella o visita'ns a la nostra Botiga de nadó a Barcelona

AFEGIR A LA CISTELLA
CADIRA DE COTXE DUALFIX i-SIZE DE BRITAX RÖMER


El nou model Dualfix i-Size d'BRITAX RÖMER segueix la nova normativa ECE R129. A més, garanteix la màxima seguretat al teu nadó gràcies a l'última tecnologia del mercat.
 • Sentit contramarxa des dels 40cm als 105cm, o fins als 18kg. (0-4 anys, aproximadament).
 • Sentit de la marxa des dels 76cm i 15 mesos, fins als 105cm.
 • La cadira pot girar-se 360º, amb la possibilitat de girar-la cap a l'acompanyant per poder cordar-se el cinturó amb més comoditat.
 • Instal·lació amb el sistema Isofix.
 • Compatible amb qualsevol seient de vehicle homologat i-Size. Si no és així, consultar compatibilitat amb el fabricant.
 • Reclinable en 6 diferents posicions, tant en el sentit de la marxa com contramarxa.
 • Barra antivuelvo ajustable per adaptar-la al seient del cotxe i deixar més espai al bebè.
 • Inclou reductor per a nadons (fins als 60 cm d'alçada).
 • Reposacaps en forma de V ajustable. Aporta màxima seguretat en cas de col·lisió i comoditat per al nadó.
 • Arnés de 5 punts amb coixinets de neoprè pensat per reduir el moviment en cas d'impacte i garantir una màxima comoditat al bebè durant el viatge.
 • Sistema d'absorció d'impactes laterals SICT.
 • Fabricat a Alemanya.

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per a tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació de l'Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà de gestionar-lo via telefònica a través de l'nombre d'atenció a client 934.197.319 (ext.2), en aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir.

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original (en cas contrari el producte pateix una depreciació), així com tota la documentació del producte. Bitti realitzarà el reintegrament a l'consumidor de l'import total de la compra, és a dir, el preu del producte. Les despeses d'enviament de la devolució, aniran a càrrec de el client, tal com s'especifica més avall.

D'acord amb les excepcions a el Dret de Desistiment regulades en el RDL 1/2007, no s'admetrà la devolució d'aquells productes que pertanyen a el grup de cadires de cotxe (per raons de seguretat), cadires de passeig muntades o productes configurats a mida (personalitzats).

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat de l'canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.

Abans de procedir a el reintegrament de de l'import de l'consumidor, l'empresa de missatgeria recollirà el producte i un cop arribi a Bitti es verificarà que s'hagin complert totes les condicions prèviament comentades; Llavors Bitti realitzarà el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es en un termini màxim de 7-14 dies.

Les despeses de recollida procedents de l'empresa de missatgeria que recollirà el producte i el tornarà a l'magatzem de Bitti aniran a càrrec del client llevat que es tracti d'un error o defecte de Bitti.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec de l'transport de recollida i de la nova entrega del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament de el temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.


Dualfix i-Size

Deixa'ns el teu missatge