Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Cadires de Seguretat Grups 0-1 Isofix    CADIRA DE COTXE DUALFIX i-SIZE BRITAX RÖMER
CADIRA DE COTXE DUALFIX i-SIZE BRITAX RÖMER

CADIRA DE COTXE DUALFIX i-SIZE BRITAX RÖMER

Ref. 22347
Preu: 594,00 €

Comprant aquest producte pot arribar a acumular fins a 17,82 € per a futures compres.


Color principal / model: cosmos Black
cosmos Black
Fire Xarxa
Moonlight Blue
Storm Grey
Burgundy Xarxa
Wine Rose


Quantitat:
Lliurament en 10 - 15 dies laborables
ENVIAMENT GRATUÏT


Si vols comprar un/a CADIRA DE COTXE DUALFIX i-SIZE BRITAX RÖMER afegeix-lo/a a la cistella o visita'ns a la nostra Botiga de nadó a Barcelona

AFEGIR A LA CISTELLA
CADIRA DE COTXE DUALFIX i-SIZE DE BRITAX RÖMER


El nou model Dualfix i-Size d'BRITAX RÖMER segueix la nova normativa ECE R129. A més, garanteix la màxima seguretat al teu nadó gràcies a l'última tecnologia del mercat.
 • Sentit contramarxa des dels 40cm als 105cm, o fins als 18kg. (0-4 anys, aproximadament).
 • Sentit de la marxa des dels 76cm i 15 mesos, fins als 105cm.
 • La cadira pot girar-se 360º, amb la possibilitat de girar-la cap a l'acompanyant per poder cordar-se el cinturó amb més comoditat.
 • Instal·lació amb el sistema Isofix.
 • Compatible amb qualsevol seient de vehicle homologat i-Size. Si no és així, consultar compatibilitat amb el fabricant.
 • Reclinable en 6 diferents posicions, tant en el sentit de la marxa com contramarxa.
 • Barra antivuelvo ajustable per adaptar-la al seient del cotxe i deixar més espai al bebè.
 • Inclou reductor per a nadons (fins als 60 cm d'alçada).
 • Reposacaps en forma de V ajustable. Aporta màxima seguretat en cas de col·lisió i comoditat per al nadó.
 • Arnés de 5 punts amb coixinets de neoprè pensat per reduir el moviment en cas d'impacte i garantir una màxima comoditat al bebè durant el viatge.
 • Sistema d'absorció d'impactes laterals SICT.
 • Fabricat a Alemanya.

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació del Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original així com tota la documentació del producte. Excepte en casos d'expressa responsabilitat per defecte o error per part de bitti.es els ports aniran sempre a càrrec del client.

Un cop comprovats aquests requisits s'haurà de posar en contacte amb bitti.es al número d'atenció al client 934197319 o via e-mail a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es.

En aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir. El cost de l'enviament anirà sempre a càrrec del client i se li notificarà una vegada s'hagi tramitat la seva sol·licitud ja que el seu preu depèn del producte que es vulgui tornar.

No serà abans de verificar que s'han complert totes les condicions establertes que bitti.es haurà de realitzar el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es.

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà gestionar-via telefònica a través del número d'atenció al client 934197319.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec del transport de recollida i del nou lliurament del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament del temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat del canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.


Dualfix i-Size

Deixa'ns el teu missatge