Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Cadires de Seguretat Grups 0-1 Isofix    CADIRA DE COTXE DUALFIX M i-Size Premium BRITAX RÖMER
CADIRA DE COTXE DUALFIX M i-Size Premium BRITAX RÖMER

CADIRA DE COTXE DUALFIX M i-Size Premium BRITAX RÖMER

Ref. 23470
Preu: 556,00 €

Comprant aquest producte pot arribar a acumular fins a 16,68 € per a futures compres.


Color principal / model: Cool Flow Silver
Cool Flow Silver
Nordic Grey
Blue Marble
Grey Marble
Cool Flow Blue
graphite marble
Cool Flow Black


Quantitat:
Esgotat
ENVIAMENT GRATUÏT


Si vols comprar un/a CADIRA DE COTXE DUALFIX M i-Size Premium BRITAX RÖMER afegeix-lo/a a la cistella o visita'ns a la nostra Botiga de nadó a Barcelona

AFEGIR A LA CISTELLA
Cadira de cotxe Britax Römer Dualfix M i-Size Premium

La cadira de cotxe Britax Römer Dualfix M i-Size està homologada sota la nova normativa ECE R129. S'orienta a contramarxa des dels 61cm fins als 105cm d'alçada o 18kg (el que abans succeeixi).

Està pensada per a ser usada després del portabebès, fins als 4 anys d'edat, aproximadament. Es pot girar 360º, perquè també pugui orientar-se en el sentit de la marxa des dels 76cm i 15 mesos, i fins als 105cm d'alçada, a més de rotar 90º cap a banda i banda perquè col·locar i cordar el nen sigui més senzill.

La cadira de cotxe Britax Römer Dualfix M i-Size s'instal·la amb Isofix i pota de suport. És compatible amb qualsevol seient de vehicle homologat com i-Size. En cotxes sense seients i-Size, cal consultar la compatibilitat en la llista de vehicles homologats.

Característiques:
  • 6 posicions de reclinació, tant d'esquena com de cara a la marxa, inclosa una posició més recolzada i ergonòmica per a nadons.
  • Barra antibolcada ajustable que permiete una millor adaptació al seient del cotxe i ofereix un major espai per a les cames.
  • Reposacaps en forma de V, dissenyat per controlar el moviment del cap en cas de col·lisió i aportar comoditat. Pot ajustar-se fàcilment i amb una sola mà, juntament amb l'arnès de cinc punts, per adaptar-se al creixement del nen.
  • Suaus coixinets per al pit, fabricades en neoprè d'alta qualitat, per reduir el moviment del nen cap endavant en cas d'impacte i proporcionar més comoditat a l'arnès de cinc punts.
  • Sistema d'absorció d'impactes laterals (SICT) està integrat a la carcassa de la cadira i sempre està preparat per actuar en cas de col·lisió, sense necessitat d'ajustar-lo.
  • Entapissat i coixinets per al pit es retiren fàcilment per poder rentar-les a màquina, sense retirar l'arnès.

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació del Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original així com tota la documentació del producte. Excepte en casos d'expressa responsabilitat per defecte o error per part de bitti.es els ports aniran sempre a càrrec del client.

Un cop comprovats aquests requisits s'haurà de posar en contacte amb bitti.es al número d'atenció al client 934197319 o via e-mail a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es.

En aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir. El cost de l'enviament anirà sempre a càrrec del client i se li notificarà una vegada s'hagi tramitat la seva sol·licitud ja que el seu preu depèn del producte que es vulgui tornar.

No serà abans de verificar que s'han complert totes les condicions establertes que bitti.es haurà de realitzar el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es.

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà gestionar-via telefònica a través del número d'atenció al client 934197319.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec del transport de recollida i del nou lliurament del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament del temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat del canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.


Deixa'ns el teu missatge