Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Cadires de Seguretat Grups 0-1 Isofix    CADIRA DE COTXE DUALFIX M i-Size Premium BRITAX RÖMER
CADIRA DE COTXE DUALFIX M i-Size Premium BRITAX RÖMER

CADIRA DE COTXE DUALFIX M i-Size Premium BRITAX RÖMER

Ref. 23470
Preu: 556,00

Comprant aquest producte pot arribar a acumular fins a 16,68 € per a futures compres.


Color principal / model: Cool Flow Silver

Quantitat:
Consultar disponibilitat amb bitti.es
ENVIAMENT GRATUÏT


Si vols comprar un/a CADIRA DE COTXE DUALFIX M i-Size Premium BRITAX RÖMER afegeix-lo/a a la cistella o visita'ns a la nostra Botiga de nadó a Barcelona

AFEGIR A LA CISTELLA
Cadira de cotxe Britax Römer Dualfix M i-Size Premium

La cadira de cotxe Britax Römer Dualfix M i-Size està homologada sota la nova normativa ECE R129. S'orienta a contramarxa des dels 61cm fins als 105cm d'alçada o 18kg (el que abans succeeixi).

Està pensada per a ser usada després del portabebès, fins als 4 anys d'edat, aproximadament. Es pot girar 360º, perquè també pugui orientar-se en el sentit de la marxa des dels 76cm i 15 mesos, i fins als 105cm d'alçada, a més de rotar 90º cap a banda i banda perquè col·locar i cordar el nen sigui més senzill.

La cadira de cotxe Britax Römer Dualfix M i-Size s'instal·la amb Isofix i pota de suport. És compatible amb qualsevol seient de vehicle homologat com i-Size. En cotxes sense seients i-Size, cal consultar la compatibilitat en la llista de vehicles homologats.

Característiques:
  • 6 posicions de reclinació, tant d'esquena com de cara a la marxa, inclosa una posició més recolzada i ergonòmica per a nadons.
  • Barra antibolcada ajustable que permiete una millor adaptació al seient del cotxe i ofereix un major espai per a les cames.
  • Reposacaps en forma de V, dissenyat per controlar el moviment del cap en cas de col·lisió i aportar comoditat. Pot ajustar-se fàcilment i amb una sola mà, juntament amb l'arnès de cinc punts, per adaptar-se al creixement del nen.
  • Suaus coixinets per al pit, fabricades en neoprè d'alta qualitat, per reduir el moviment del nen cap endavant en cas d'impacte i proporcionar més comoditat a l'arnès de cinc punts.
  • Sistema d'absorció d'impactes laterals (SICT) està integrat a la carcassa de la cadira i sempre està preparat per actuar en cas de col·lisió, sense necessitat d'ajustar-lo.
  • Entapissat i coixinets per al pit es retiren fàcilment per poder rentar-les a màquina, sense retirar l'arnès.

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per a tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació de l'Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà de gestionar-lo via telefònica a través de l'nombre d'atenció a client 934.197.319 (ext.2), en aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir.

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original (en cas contrari el producte pateix una depreciació), així com tota la documentació del producte. Bitti realitzarà el reintegrament a l'consumidor de l'import total de la compra, és a dir, el preu del producte. Les despeses d'enviament de la devolució, aniran a càrrec de el client, tal com s'especifica més avall.

D'acord amb les excepcions a el Dret de Desistiment regulades en el RDL 1/2007, no s'admetrà la devolució d'aquells productes que pertanyen a el grup de cadires de cotxe (per raons de seguretat), cadires de passeig muntades o productes configurats a mida (personalitzats).

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat de l'canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.

Abans de procedir a el reintegrament de de l'import de l'consumidor, l'empresa de missatgeria recollirà el producte i un cop arribi a Bitti es verificarà que s'hagin complert totes les condicions prèviament comentades; Llavors Bitti realitzarà el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es en un termini màxim de 7-14 dies.

Les despeses de recollida procedents de l'empresa de missatgeria que recollirà el producte i el tornarà a l'magatzem de Bitti aniran a càrrec del client llevat que es tracti d'un error o defecte de Bitti.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec de l'transport de recollida i de la nova entrega del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament de el temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.


Deixa'ns el teu missatge