Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Cadires de Seguretat Grups 0-1 Isofix    CADIRA DE COTXE SISTEMA MODULAR A X1 i-Size de BeSafe
CADIRA DE COTXE SISTEMA MODULAR A X1 i-Size de BeSafe
Veure video

CADIRA DE COTXE SISTEMA MODULAR A X1 i-Size de BeSafe

Ref. B1MA3.X1.PM
Preu: 810,00

Color principal / model: Peak Mesh
Peak Mesh
metallic Melange

Lliurament en 10 - 15 dies laborables
Aquest producte no té habilitada la venda online
Pack de cadires de cotxe amb sistema i-Size i arnès retràctil automàtic

El pack de cadires de cotxe de BeSafe, per a automòbil inclou la cadira iZi Go Modular X1 i-Size, iZi Modular A X1 i-Size i la seva base isofix MODULAR.

És un conjunt que posseeix un innovador sistema de retenció concebut per adaptar-se a l'altura de l'beu des dels 0 fins als 105 cm. Es caracteritza per la incorporació de l'Active Retract Harness o arnès retràctil automàtic, un sistema completament innovador equipat amb un arnès de seguretat, amb limitador de tensió automàtic, intern que tira dels cinturons contínuament, per ajudar els pares a ajustar els cinturons de l'arnes de manera segura i correcta.

Compleix la normativa i-Size, garantint la màxima seguretat i comoditat de l'petit.
 • Sentit contrari de la marxa / sentit de la marxa.
 • La cadira creix amb el nen gràcies a la seva altura ajustable de l'reposacaps en 10 passos.
 • Posseeix una brida frontal movible per aconseguir una instal·lació compacta i més espai per a les cames de l'infant.
 • La sivella de l'arnès en posició plana facilita la col·locació de l'infant.
 • El peu de suport plegable posseeix una alarma sonora per indicar una instal·lació correcta.
 • Ofereix una màxima comoditat per al nen gràcies als seus encoixinats i suaus coixins.
 • Ideals posicions perquè el nen pugui dormir.
 • Contrari a la marxa 0 - 105 cm (compleix amb la normativa i-Size)
 • Sentit de la marxa: 88 - 105 cm
 • Edat aprox .: 0 mesos - 4 anys
 • Instal·lació en els dos sentits de la marxa
 • Aprovat: UN R-129 (i-Size)

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per a tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació de l'Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà de gestionar-lo via telefònica a través de l'nombre d'atenció a client 934.197.319 (ext.2), en aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir.

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original (en cas contrari el producte pateix una depreciació), així com tota la documentació del producte. Bitti realitzarà el reintegrament a l'consumidor de l'import total de la compra, és a dir, el preu del producte. Les despeses d'enviament de la devolució, aniran a càrrec de el client, tal com s'especifica més avall.

D'acord amb les excepcions a el Dret de Desistiment regulades en el RDL 1/2007, no s'admetrà la devolució d'aquells productes que pertanyen a el grup de cadires de cotxe (per raons de seguretat), cadires de passeig muntades o productes configurats a mida (personalitzats).

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat de l'canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.

Abans de procedir a el reintegrament de de l'import de l'consumidor, l'empresa de missatgeria recollirà el producte i un cop arribi a Bitti es verificarà que s'hagin complert totes les condicions prèviament comentades; Llavors Bitti realitzarà el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es en un termini màxim de 7-14 dies.

Les despeses de recollida procedents de l'empresa de missatgeria que recollirà el producte i el tornarà a l'magatzem de Bitti aniran a càrrec del client llevat que es tracti d'un error o defecte de Bitti.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec de l'transport de recollida i de la nova entrega del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament de el temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.


Productes relacionats:
COIXINET PER DORMIR d'BeSafe
BAASU.00.00 

32.00 €

SEGURETAT:
 • Els seus testimonis verds il·lustren quan la cadira està ben subjecta.
 • Inclou SIP (side impact system) que protegeix encara més a el nadó dels possibles cops laterals superant els estrictes criteris de la R129.
 • Amb l'encoixinat protector de la zona del cap empleat per als primers mesos, la protecció millorada contra els impactes laterals (SIP +) i els coixins per nadó, la cadira ofereix una gran seguretat.
 • BESAFE recomana dur a l'beu en posició a contramarxa. Però amb iZi MODULAR X1 és possible posar el nen en el sentit de la marxa a partir de les seves 88 cm.
COMODITAT:
 • L'exclusiva combinació d'EPS i escuma en el cos de l'assentament juntament amb els tous i suaus coixins, fan de l'BeSafe iZi Go Modular un còmode cadira d'automòbil per als nens.
INSTAL·LACIÓ
 • Senzilla instal·lació: Les cadires de seguretat de BeSafe Modular X1 i-Size s'instal·len fàcilment sobre la base iZi Modular i-Size, amb un clic.
PROTECCIÓ:
 • Té una capota extragran amb ventilació i protecció UV (UPF 50 +).


Com funciona el Active Retract Harness

1. Posa la barra per l'entrecuix fins que quedi en posició oberta. En aquesta posició, el sistema permet treure els cinturons d'espatlla. Treu els cinturons de manera que quedin penjant dels imants que hi ha als costats de la cadira. Senti a l'infant a la cadira.
Arnes_1


 2. Fes passar els braços de l'infant pels cinturons i tira dels cinturons d'espatlla cap a fora, tant com puguis. Seguidament, uneix les dues nanses de la tanca.
Arnes_2
3. Puja la barra per l'entrecuix fins a la posició «tancada». Quan quedi en aquesta posició, ja no podràs treure més els cinturons ja que s'estaran retraient contínuament.
Arnes_3
4. Connecta les nanses fins que sentis un clic en el tancament de la barra per l'entrecuix. Deixa que l'arnès es tensi sol. Ajuda a l'arnès perquè quedi tan tens com sigui possible. Tira dels cinturons d'espatlla cap amunt per sobre d'el tancament per tibar els cinturons de maluc. A continuació, fica els cinturons d'espatlla a les muscleres i empújalos cap amunt per tensar tant com puguis. Per verificar que l'arnès està prou tens, intenta pessigar el cinturó.
Arnes_4

Deixa'ns el teu missatge