Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Cadires de Seguretat Grups 0-1 Isofix    CADIRA DE COTXE BeSafe iZi MODULAR ISIZE BLACK CAB
CADIRA DE COTXE BeSafe iZi MODULAR ISIZE BLACK CAB
Veure video

CADIRA DE COTXE BeSafe iZi MODULAR ISIZE BLACK CAB

Ref. B1MAS.00.BC
Preu: 375,00 €

Color principal / model: BLACK CAB
BLACK CAB


En estoc. Lliurament en 24-48 hores.
Aquest producte no té habilitada la venda online
La NOVA cadira de cotxe del grup 0-1 amb sistema ISIZE

iZi MODULAR ISIZE és una cadira de grup 0 + / 1 per a automòbil de BESAFE que posseeix un innovador sistema de retenció concebut per adaptar-se a l'altura del beu des dels 61 fins als 105 cm. Complint amb la normativa ISIZE i garantint la màxima seguretat i comoditat del petit.
 • Sentit contrari de la marxa / sentit de la marxa.
 • La cadira creix amb el nen gràcies a la seva alçada ajustable del reposacaps en 10 passos
 • Posseeix una brida frontal movible per aconseguir una instal·lació compacta i més espai per a les cames del nen
 • Té un arnès amb uns còmodes imants per facilitar la subjecció.
 • La sivella de l'arnès en posició plana facilita la col·locació del nen
 • El peu de suport plegable posseeix una alarma sonora per indicar una instal·lació correcta
 • ofereix una màxima comoditat per al nen gràcies als seus encoixinats i suaus coixins
 • Ideals posicions perquè el nen pugui dormir
 • Només és compatible amb iZi MODULAR BASE, No és compatible amb altres bases de BESAFE.
 • Necessita la base IZI MODULAR per a la seva utilització. (Veure en productes relacionats)

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació del Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original així com tota la documentació del producte. Excepte en casos d'expressa responsabilitat per defecte o error per part de bitti.es els ports aniran sempre a càrrec del client.

Un cop comprovats aquests requisits s'haurà de posar en contacte amb bitti.es al número d'atenció al client 934197319 o via e-mail a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es.

En aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir. El cost de l'enviament anirà sempre a càrrec del client i se li notificarà una vegada s'hagi tramitat la seva sol·licitud ja que el seu preu depèn del producte que es vulgui tornar.

No serà abans de verificar que s'han complert totes les condicions establertes que bitti.es haurà de realitzar el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es.

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà gestionar-via telefònica a través del número d'atenció al client 934197319.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec del transport de recollida i del nou lliurament del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament del temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat del canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.


Productes relacionats:
BASE iZi MODULAR ISIZE de BeSafe
B1MBA.00.00 

265.00 €
CADIRA DE COTXE DUALFIX i-SIZE BRITAX RÖMER
Dualfix i-Size Römer

594.00 €
COMPLEMENT DE SEGURETAT SIP + de BeSafe
BASIP.00.00 

35.00 €

 • Contrari a la marxa: 61 - 105 cm (veure productes relacionats)
 • Sentit de la marxa: 88 - 105 cm
 • Edat aprox .: 6 mesos - 4 anys
 • Instal·lació en els dos sentits de la marxa amb base iZi Modular i-Size Isofix
 • Aprovat: UN r 129 (i-Size)
SEGURETAT:
 • Els seus testimonis verds il·lustren quan la cadira està ben subjecta.
 • Inclou SIP (side impact system) que protegeix encara més el nadó dels possibles cops laterals superant els estrictes criteris de la R129.
 • Amb l'encoixinat protector de la zona del cap empleat per als primers mesos, la protecció millorada contra els impactes laterals (SIP +) i els coixins per nadó, la cadira ofereix una gran seguretat.
 • BESAFE recomana portar al beu en posició a contramarxa. Però amb iZi MODULAR és possible posar el nen en el sentit de la marxa a partir de les seves 88 cm.
COMODITAT:
 • L'exclusiva combinació d'EPS i escuma en el cos del seient juntament amb els tous i suaus coixins, fan del BeSafe iZi Go Modular un còmode cadira d'automòbil per als nens.
INSTAL·LACIÓ
 • Senzilla instal·lació: El BeSafe iZi Go Modular i-Size pot instal·lar fàcilment sobre la base iZi Modular i-Size, amb un clic.
PROTECCIÓ:
 • Té una capota extragran amb ventilació i protecció UV (UPF 50 +).
combinable:
 • Izi MODULAR és adaptable als cotxets UPPABABAY, amb els quals et pots beneficiar d'una promoció.
 • Amb la mateixa base es pot acoblar la cadira de seguretat GRUP 0 per a automòbil per a nadons de 40 a 75 cm: iZi GO MODULAR (veure productes relacionats).
 • El BeSafe iZi Modular és un sistema modular de cadires d'automòbil per a nens format per una base compatible ISOFIX i dues cadires que compleixen amb la nova norma europea R-129 (i-Size).
 • El mòdul base es pot estendre per deixar més lloc per a les cames del nen, el que permet que puguin viatjar en sentit contrari a la marxa nens d'uns quatre anys d'edat (105 cm d'alçada).

Deixa'ns el teu missatge