Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Cadires de Seguretat Grups 0-1 Isofix    PACK CADIRA DE COTXE DUALFIX iSENSE + BASE FLEX iSENSE de BRITAX RÖMER
PACK CADIRA DE COTXE DUALFIX iSENSE + BASE FLEX iSENSE de BRITAX RÖMER
Veure video

PACK CADIRA DE COTXE DUALFIX iSENSE + BASE FLEX iSENSE de BRITAX RÖMER

Ref. 23760
Preu: 618,00

Comprant aquest producte pot arribar a acumular fins a 18,54 € per a futures compres.


Color principal / model: midnight grey

Quantitat:
Lliurament en 7 - 10 dies laborables
ENVIAMENT GRATUÏT


Si vols comprar un/a PACK CADIRA DE COTXE DUALFIX iSENSE + BASE FLEX iSENSE de BRITAX RÖMER afegeix-lo/a a la cistella o visita'ns a la nostra Botiga de nadó a Barcelona

AFEGIR A LA CISTELLA
Dualfix iSENSE amb base Flex iSENSE

La cadira de cotxe Dualfix iSENSE és la continuació perfecta per utilitzar després de l'Baby-Safe iSENSE.
S'acobla fàcilment a la base Flex iSENSE per oferir la màxima seguretat i confort des dels 61 cm fins als 105 cm o 18 kg (el que abans succeeixi), corresponents a uns quatre anys d'edat. Amb gir de 360º, Isofix amb Pivot Link i sistema d'absorció d'impactes laterals SICT, afegeix també la tecnologia d'il·luminació intel·ligent iSENSE, que permet que el teu fill vegi i sigui vist.

Rotació de 360º
Un cop col·locada a la base Flex iSENSE, la Dualfix iSENSE gira 360º per orientar d'esquena a la marxa des dels 61 cm fins als 105 cm (el recomanable) o, solament si es vol, de cara a la marxa des dels 76 cm i 15 mesos d'edat.

Es recomana utilitzar la cadireta a contramarxa durant tot el rang d'ús de la cadira, ja que aquesta orientació és la que millor pot protegir les vèrtebres cervicals i el cap en cas de col·lisió frontal, el tipus d'accident més freqüent a les carreteres.

A més, la Dualfix iSENSE trencada 90º cap a banda i banda per col·locar i cordar a l'infant des de la porta oberta de l'cotxe i es pot girar en qualsevol posició de reclinat.


Què és la tecnologia iSENSE?


És un sistema d'il·luminació intel·ligent que consta de llums ambientals interiors:
  • Llums ambientals interiors: es poden encendre perquè el teu petit estigui més còmode i també permeten veure-li fins i tot en la foscor. A més, poden ajudar-te a veure millor quan hagis de abrocharle l'arnès en condicions de poca visibilitat.


Característiques de la Dualfix iSENSE:


1. reclina en sis posicions tant d'esquena com de cara a la marxa.

2. La barra antibolcada es pot ajustar en 8è per adaptar-se millor a l'assentament de l'cotxe i oferir fins a un 10% més d'espai per a les cames.

3. El sistema d'absorció d'impactes laterals SICT inside està integrat en la carcassa de la cadira i sempre està preparat per actuar en cas de col·lisió.

4. El reposacaps en forma de V dissenyat per controlar el moviment del cap en cas de col·lisió lateral, a més d'aportar comoditat.

6. Arnés de 5 punts amb coixinets de neoprè.

7. Sistema Pivot Link, patentat per Britax Römer, que en un primer moment dirigeix la força de l'impacte cap avall, empenyent la cadira contra el seient de el vehicle i absorbint l'energia, per a continuació anar cap endavant més suaument.

La base Flex iSENSE de la Dualfix iSENSE s'instal·la amb ISOFIX i pota de suport. És compatible amb qualsevol seient de vehicle homologat com i-Size. En cotxes sense seients i-Size, cal consultar la compatibilitat en la llista de vehicles homologats.

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per a tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació de l'Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà de gestionar-lo via telefònica a través de l'nombre d'atenció a client 934.197.319 (ext.2), en aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir.

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original (en cas contrari el producte pateix una depreciació), així com tota la documentació del producte. Bitti realitzarà el reintegrament a l'consumidor de l'import total de la compra, és a dir, el preu del producte. Les despeses d'enviament de la devolució, aniran a càrrec de el client, tal com s'especifica més avall.

D'acord amb les excepcions a el Dret de Desistiment regulades en el RDL 1/2007, no s'admetrà la devolució d'aquells productes que pertanyen a el grup de cadires de cotxe (per raons de seguretat), cadires de passeig muntades o productes configurats a mida (personalitzats).

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat de l'canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.

Abans de procedir a el reintegrament de de l'import de l'consumidor, l'empresa de missatgeria recollirà el producte i un cop arribi a Bitti es verificarà que s'hagin complert totes les condicions prèviament comentades; Llavors Bitti realitzarà el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es en un termini màxim de 7-14 dies.

Les despeses de recollida procedents de l'empresa de missatgeria que recollirà el producte i el tornarà a l'magatzem de Bitti aniran a càrrec del client llevat que es tracti d'un error o defecte de Bitti.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec de l'transport de recollida i de la nova entrega del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament de el temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.

Productes relacionats:
SOFT WRAP de Diono
60250

9.00 €
PROTECTOR SEIENT STUFF'N de Diono
40230 Diono

9.00 €
PARASOL DE FINESTRA d'BeSafe
BAPAR.00.00 

21.00 €

Especificacions tècniques:

A contramarxa: 61 cm - 105 cm d'alçada o 18 kg de pes.
De cara a la marxa: 76 cm d'alçada i 15 mesos d'edat - 105 cm o 18 kg de pes.

Pes de l'assentament: 5,3 kg
Dimensions de l'assentament: 59,4 x 44 x 46,5 cm (alçada x amplada x profunditat)

Pes de la base: 9,5 kg
Dimensions de la base: 43,5 x 44 x 66 cm (alçada x amplada x profunditat)

Homologació: ECE R129 (i-Size)

Deixa'ns el teu missatge