Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Cadires de Seguretat Grups 1-2-3 Isofix    CADIRA DE COTXE ADVANSAFIX M i-SIZE BRITAX RÖMER
CADIRA DE COTXE ADVANSAFIX M i-SIZE BRITAX RÖMER

CADIRA DE COTXE ADVANSAFIX M i-SIZE BRITAX RÖMER

Ref. 23647
Preu: 361,00

Comprant aquest producte pot arribar a acumular fins a 10,83 € per a futures compres.


Color principal / model: Storm grey
Storm grey
Moonlight blue
cosmos black
Burgundy xarxa

Quantitat:
Consultar disponibilitat amb bitti.es
ENVIAMENT GRATUÏT


Si vols comprar un/a CADIRA DE COTXE ADVANSAFIX M i-SIZE BRITAX RÖMER afegeix-lo/a a la cistella o visita'ns a la nostra Botiga de nadó a Barcelona

AFEGIR A LA CISTELLA
Cadira de cotxe Advansafix M i-Size de Britax-Römer

La nova cadira de cotxe Advansafix M i-Size està homologada sota la normativa ECE R129 / 03, és apta per a nens des dels 76cm d'alçada i 15 mesos d'edat, fins als 150 cm. I, per a més protecció, compta amb Isofix amb Pivot Link.

CARACTERÍSTIQUES DESTACADES:

76-102 cm: arnès de 5 punts
 • Des dels 76cm i 15 mesos d'edat fins als 102cm d'alçada o 21kg de pes (el que abans succeeixi)
 • Reparteix les forces de l'impacte en cinc punts: dos a les espatlles, dues als malucs i un a la sivella de tancament situada entre les dues cames
 • Suaus coixinets de neoprè per recudir el moviment cap endavant i proporcionar més comoditat
100-150 cm: cinturó de 3 punts amb SecureGuard
 • A partir dels 100 cm i fins als 150 cm d'alçada, subjecció amb el cinturó de 3 punts, en combinació amb el quart punt d'ancoratge de l'cinturó SecureGuard
 • Ajuda a reduir les forces sobre l'abdomen fins a en un 35%, en cas d'impacte frontal
Reposacaps en forma de V
 • Dissenyat per mantenir controlat el moviment del cap en cas de col·lisió lateral
 • aporta comoditat
 • Pot ajustar fàcilment per adaptar-se a el creixement de l'infant
EasyRecline per a més comoditat
 • Apte per a totes les edats
 • Permet reclinar la cadira en 3 còmodes posicions
Isofix amb Pivot Link i Top Tether
 • Dirigeix la força de l'impacte cap avall
 • Redueix el risc de lesions al cap i el coll
 • Els indicadors assenyalen que els connectors ISOFIX estan ancorats
 • El Top Tether minimitza la rotació de la cadira: redueix els possibles danys a la zona del cap i el coll en cas d'accident
 • El Top Tether en forma de Y i amb dos punts d'ancoratge ofereix una major estabilitat i seguretat

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per a tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació de l'Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà de gestionar-lo via telefònica a través de l'nombre d'atenció a client 934.197.319 (ext.2), en aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir.

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original (en cas contrari el producte pateix una depreciació), així com tota la documentació del producte. Bitti realitzarà el reintegrament a l'consumidor de l'import total de la compra, és a dir, el preu del producte. Les despeses d'enviament de la devolució, aniran a càrrec de el client, tal com s'especifica més avall.

D'acord amb les excepcions a el Dret de Desistiment regulades en el RDL 1/2007, no s'admetrà la devolució d'aquells productes que pertanyen a el grup de cadires de cotxe (per raons de seguretat), cadires de passeig muntades o productes configurats a mida (personalitzats).

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat de l'canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.

Abans de procedir a el reintegrament de de l'import de l'consumidor, l'empresa de missatgeria recollirà el producte i un cop arribi a Bitti es verificarà que s'hagin complert totes les condicions prèviament comentades; Llavors Bitti realitzarà el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es en un termini màxim de 7-14 dies.

Les despeses de recollida procedents de l'empresa de missatgeria que recollirà el producte i el tornarà a l'magatzem de Bitti aniran a càrrec del client llevat que es tracti d'un error o defecte de Bitti.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec de l'transport de recollida i de la nova entrega del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament de el temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.


Opcions d'instal·lació

76 cm i 15 mesos - 102 cm o 21 kg de pes
 • Isofix i Top Tether (homologació universal)
100-133 cm. Hi ha dues opcions:
 • Amb Isofix i cinturó de tres punts. Si el cotxe té seients i-Size, és directament compatible (no cal consultar la llista de vehicles homologats). Si el cotxe no té seients i-Size, cal comprovar la compatibilitat en la llista de vehicles homologats
 • Amb cinturó de tres punts (homologació universal)
133-150 cm. Hi ha dues opcions:
 • Amb Isofix i cinturó de tres punts
 • Amb cinturó de tres punts

Especificacions de producte

Amb una amplada de 44 cm, és possible col·locar tres cadires en els seients del darrere de molts cotxes, especialment en aquells dotats de seients i-Size o amb ISOFIX en les tres places.
 • Cadira de cara a la marxa des dels 76 cm fins als 150 cm d'alçada.
 • Dimensions: 60-83 x 44 x 47 (alçada x amplada x profunditat)
 • Pes: 11 kg
 • Homologació: ECE R129 / 03

Deixa'ns el teu missatge