Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Cadires de Seguretat Grups 1-2-3 Isofix    CADIRA DE COTXE EVOLVA 1-2-3 SL SICT BRITAX RÖMER
CADIRA DE COTXE EVOLVA 1-2-3 SL SICT BRITAX RÖMER
Veure video

CADIRA DE COTXE EVOLVA 1-2-3 SL SICT BRITAX RÖMER

Ref. 21852
Preu: 246,00

Comprant aquest producte pot arribar a acumular fins a 7,38 € per a futures compres.


Color principal / model: cosmos black
cosmos black
Moonlight Blue
Storm Grey

Quantitat:
Lliurament en 15 - 20 dies laborables
ENVIAMENT GRATUÏT


Si vols comprar un/a CADIRA DE COTXE EVOLVA 1-2-3 SL SICT BRITAX RÖMER afegeix-lo/a a la cistella o visita'ns a la nostra Botiga de nadó a Barcelona

AFEGIR A LA CISTELLA
Cadira de cotxe EVOLVA 1-2-3 SL SICT de Britax Römer

La cadira de cotxe EVOLVA 1-2-3 SL SICT de BRITAX RÖMER es apta per a nens d'entre 9 i 36 kg (de 9 mesos a 12 anys). És una cadira de cotxe que creix amb el nen, pots passar fàcilment de l'arnès integral (fins a 18 kg) al cinturó de seguretat de tres punts d'ancoratge del vehicle (fins a 36 kg).
 • La cadira de cotxe EVOLVA 1-2-3 SL SICT, ofereix un nivell de seguretat més avançat i un aspecte millorat.
 • Ofereix un millorat sistema d'absorció d'impactes Laterals (SICT, per les sigles en anglès) que minimitza la força de l'impacte en una col·lisió lateral
 • Posseeix un ancoratge ISOFIX Soft-Latch que connecta directament la cadira amb el vehicle.
 • Es pot instal·lar en la majoria dels vehicles, amb ISOFIX o sense.
 • EVOLVA 1-2-3 SL SICT té una fàcil instal·lació ja que la cadira és molt lleugera.
 • Posseeix un cinturó de seguretat de tres punts d'ancoratge
 • Ofereix una protecció encoixinada al pit que proporcionen comoditat i redueixen el risc que el nen es desplaci cap endavant en cas de col·lisió.
 • El seu reposacaps té un ajust senzill

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per a tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació de l'Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà de gestionar-lo via telefònica a través de l'nombre d'atenció a client 934.197.319 (ext.2), en aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir.

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original (en cas contrari el producte pateix una depreciació), així com tota la documentació del producte. Bitti realitzarà el reintegrament a l'consumidor de l'import total de la compra, és a dir, el preu del producte. Les despeses d'enviament de la devolució, aniran a càrrec de el client, tal com s'especifica més avall.

D'acord amb les excepcions a el Dret de Desistiment regulades en el RDL 1/2007, no s'admetrà la devolució d'aquells productes que pertanyen a el grup de cadires de cotxe (per raons de seguretat), cadires de passeig muntades o productes configurats a mida (personalitzats).

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat de l'canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.

Abans de procedir a el reintegrament de de l'import de l'consumidor, l'empresa de missatgeria recollirà el producte i un cop arribi a Bitti es verificarà que s'hagin complert totes les condicions prèviament comentades; Llavors Bitti realitzarà el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es en un termini màxim de 7-14 dies.

Les despeses de recollida procedents de l'empresa de missatgeria que recollirà el producte i el tornarà a l'magatzem de Bitti aniran a càrrec del client llevat que es tracti d'un error o defecte de Bitti.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec de l'transport de recollida i de la nova entrega del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament de el temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import. • GRUP 1/2/3 9 kg - 36 kg (9 mesos - 12 anys)
 • Mesures: 61 - 86 x 51 x 48 cm
 • Pes: 8.6 kg

Deixa'ns el teu missatge