Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Cadires de Seguretat Grups 1-2-3 Isofix    CADIRA DE COTXE ADVANSAFIX IV R MARBLE BRITAX RÖMER
CADIRA DE COTXE ADVANSAFIX IV R MARBLE BRITAX RÖMER

CADIRA DE COTXE ADVANSAFIX IV R MARBLE BRITAX RÖMER

Ref. 22832
Preu: 425,00 €

Comprant aquest producte pot arribar a acumular fins a 12,75 € per a futures compres.


Color principal / model: Grey Marble
Grey Marble
Blue Marble


Quantitat:
Lliurament en 15 - 20 dies laborables
ENVIAMENT GRATUÏT


Si vols comprar un/a CADIRA DE COTXE ADVANSAFIX IV R MARBLE BRITAX RÖMER afegeix-lo/a a la cistella o visita'ns a la nostra Botiga de nadó a Barcelona

AFEGIR A LA CISTELLA
Cadira de cotxe Advansafix IV R de Britax Römer

Ja està disponible la nova cadira de cotxe Advansafix IV R de BRITAX RÖMER, una cadira del grup 1/2/3 (9-36 kg), que incorpora millores, tant en usabilitat com en seguretat, disseny i compatibilitat respecte a la Advansafix III SICT.

Característiques:
 • Instal·lació amb Isofix + Top Tether * per al Grup 1 (Homologació Universal) i amb Cinturó i
  Isofix per al Grup 2/3
  (Homologació Semiuniversal). Encara que també pot ser instal·lada en el Grup 2/3 només amb el cinturó de 3 punts (Homologació Universal)
 • Reposacaps en forma de V per controlar el moviment del cap i oferir una major protecció en impacte lateral
 • Arnés de 5 punts amb suaus coixinets de neoprè per al pit (només en Grup 1)
 • EasyRecline per ajustar la reclinació de forma senzilla durant el trajecte. 3 posicions de reclinat, sense necessitat de reajustar el Top-Tether
 • Sistema SICT ajustat en el costat més proper a la porta, per oferir una major protecció en cas d'impacte lateral
 • SecureGuard per mantenir el tram ventral del cinturó en la posició òptima i ajudar a protegir la delicada zona abdominal (només en Grup 2/3)
 • Isofix amb Pivot Link que minimitza el moviment cap endavant del nen i redueix el risc de lesions al cap i el coll
La cadira de cotxe Advansafix IV R està dissenyada, desenvolupada i fabricada en la seva totalitat a Alemanya, després de sotmetre a nombrosos tests interns al centre de proves de xoc propi de la marca, mentre que els entapissats es produeixen a Europa.

Té una amplada de 44 cm, que permet la possibilitat de col·locar tres cadires en els seients del darrere de molts cotxes, especialment en aquells dotats de seients i-Size o amb ISOFIX en les tres places.

* El Top Tether fa referència a uns punts d'ancoratge suplementaris situats en diferents posicions darrere del seient del darrere.

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació del Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original així com tota la documentació del producte. Excepte en casos d'expressa responsabilitat per defecte o error per part de bitti.es els ports aniran sempre a càrrec del client.

Un cop comprovats aquests requisits s'haurà de posar en contacte amb bitti.es al número d'atenció al client 934197319 o via e-mail a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es.

En aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir. El cost de l'enviament anirà sempre a càrrec del client i se li notificarà una vegada s'hagi tramitat la seva sol·licitud ja que el seu preu depèn del producte que es vulgui tornar.

No serà abans de verificar que s'han complert totes les condicions establertes que bitti.es haurà de realitzar el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es.

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà gestionar-via telefònica a través del número d'atenció al client 934197319.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec del transport de recollida i del nou lliurament del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament del temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat del canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.


Deixa'ns el teu missatge