Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Cadires de Seguretat Grups 1-2-3 Isofix    CADIRA DE COTXE ADVANSAFIX IV R MARBLE BRITAX RÖMER
CADIRA DE COTXE ADVANSAFIX IV R MARBLE BRITAX RÖMER

CADIRA DE COTXE ADVANSAFIX IV R MARBLE BRITAX RÖMER

Ref. 22832
Preu: 425,00

Comprant aquest producte pot arribar a acumular fins a 12,75 € per a futures compres.


Color principal / model: Grey Marble

Quantitat:
Lliurament en 15 - 20 dies laborables
ENVIAMENT GRATUÏT


Si vols comprar un/a CADIRA DE COTXE ADVANSAFIX IV R MARBLE BRITAX RÖMER afegeix-lo/a a la cistella o visita'ns a la nostra Botiga de nadó a Barcelona

AFEGIR A LA CISTELLA
Cadira de cotxe Advansafix IV R de Britax Römer

Ja està disponible la nova cadira de cotxe Advansafix IV R de BRITAX RÖMER, una cadira del grup 1/2/3 (9-36 kg), que incorpora millores, tant en usabilitat com en seguretat, disseny i compatibilitat respecte a la Advansafix III SICT.

Característiques:
 • Instal·lació amb Isofix + Top Tether * per al Grup 1 (Homologació Universal) i amb Cinturó i
  Isofix per al Grup 2/3
  (Homologació Semiuniversal). Encara que també pot ser instal·lada en el Grup 2/3 només amb el cinturó de 3 punts (Homologació Universal)
 • Reposacaps en forma de V per controlar el moviment del cap i oferir una major protecció en impacte lateral
 • Arnés de 5 punts amb suaus coixinets de neoprè per al pit (només en Grup 1)
 • EasyRecline per ajustar la reclinació de forma senzilla durant el trajecte. 3 posicions de reclinat, sense necessitat de reajustar el Top-Tether
 • Sistema SICT ajustat en el costat més proper a la porta, per oferir una major protecció en cas d'impacte lateral
 • SecureGuard per mantenir el tram ventral del cinturó en la posició òptima i ajudar a protegir la delicada zona abdominal (només en Grup 2/3)
 • Isofix amb Pivot Link que minimitza el moviment cap endavant del nen i redueix el risc de lesions al cap i el coll
La cadira de cotxe Advansafix IV R està dissenyada, desenvolupada i fabricada en la seva totalitat a Alemanya, després de sotmetre a nombrosos tests interns al centre de proves de xoc propi de la marca, mentre que els entapissats es produeixen a Europa.

Té una amplada de 44 cm, que permet la possibilitat de col·locar tres cadires en els seients del darrere de molts cotxes, especialment en aquells dotats de seients i-Size o amb ISOFIX en les tres places.

* El Top Tether fa referència a uns punts d'ancoratge suplementaris situats en diferents posicions darrere del seient del darrere.

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per a tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació de l'Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà de gestionar-lo via telefònica a través de l'nombre d'atenció a client 934.197.319 (ext.2), en aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir.

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original (en cas contrari el producte pateix una depreciació), així com tota la documentació del producte. Bitti realitzarà el reintegrament a l'consumidor de l'import total de la compra, és a dir, el preu del producte. Les despeses d'enviament de la devolució, aniran a càrrec de el client, tal com s'especifica més avall.

D'acord amb les excepcions a el Dret de Desistiment regulades en el RDL 1/2007, no s'admetrà la devolució d'aquells productes que pertanyen a el grup de cadires de cotxe (per raons de seguretat), cadires de passeig muntades o productes configurats a mida (personalitzats).

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat de l'canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.

Abans de procedir a el reintegrament de de l'import de l'consumidor, l'empresa de missatgeria recollirà el producte i un cop arribi a Bitti es verificarà que s'hagin complert totes les condicions prèviament comentades; Llavors Bitti realitzarà el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es en un termini màxim de 7-14 dies.

Les despeses de recollida procedents de l'empresa de missatgeria que recollirà el producte i el tornarà a l'magatzem de Bitti aniran a càrrec del client llevat que es tracti d'un error o defecte de Bitti.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec de l'transport de recollida i de la nova entrega del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament de el temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.


Deixa'ns el teu missatge