Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Accesoris bany    BARRERA BANYERA Baby dam
BARRERA BANYERA Baby dam

BARRERA BANYERA Baby dam

Ref. RG01
Preu: 44,90 €

Comprant aquest producte pot arribar a acumular fins a 1,35 € per a futures compres.


Color principal / model: gris / blanc
gris / blanc


Quantitat:
En estoc. Lliurament en 24-48 hores.


Si vols comprar un/a BARRERA BANYERA Baby dam afegeix-lo/a a la cistella o visita'ns a la nostra Botiga de nadó a Barcelona

AFEGIR A LA CISTELLA
Barrera per a banyera de baby dam

El nou BABYDAM és una barrera i presa per l'aigua de la banyera i transforma la seva banyera familiar a la banyera dels seus nadons i fills.

Estem immersos en períodes de canvis climàtics, talls d'aigua i increment del cost de l'energia. Aquest dispositiu actua de paret en la seva banyera i l'ajuda a reduir les seves despeses anuals originades per l'aigua, calenta i diners, i alhora el temps tan valuós dels pares.

Babydam ha estat dissenyat una parella anglesa que va voler fer una presa per a evitar el mal fus i malbaratament de l'aigua utilitzat a banyar diàriament al seu fill de 15 mesos.
 

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació del Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original així com tota la documentació del producte. Excepte en casos d'expressa responsabilitat per defecte o error per part de bitti.es els ports aniran sempre a càrrec del client.

Un cop comprovats aquests requisits s'haurà de posar en contacte amb bitti.es al número d'atenció al client 934197319 o via e-mail a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es.

En aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir. El cost de l'enviament anirà sempre a càrrec del client i se li notificarà una vegada s'hagi tramitat la seva sol·licitud ja que el seu preu depèn del producte que es vulgui tornar.

No serà abans de verificar que s'han complert totes les condicions establertes que bitti.es haurà de realitzar el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es.

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà gestionar-via telefònica a través del número d'atenció al client 934197319.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec del transport de recollida i del nou lliurament del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament del temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat del canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.


Productes relacionats:

Quatre anys van ser necessaris per desenvolupar aquest producte amb qualitats segons estàndards europeus i amb un perfecte disseny.

Babydam encaixa en uns pocs segons en totes les banyeres de mida estàndard, per tant pots transformar la seva banyera familiar a la banyera de les seves beus i fills.

Babydam es pot utilitzar per a nens fins a 4 anys d'edat, en introduir el tap proveït en el forat central en el moment que vostè desitgi un bany amb més profunditat.

Babydam no ocupa pràcticament espai i s'amortitza dia rere dia.

Babydam fa que el bany sigui més respectuós amb el medi ambient, per exemple, a Espanya, una banyera estàndard necessita aproximadament 90 litres d'aigua calenta per tenir una profunditat adequada per banyar al seu fill. Amb el Babydam posicionat en la meitat de la banyera, estalviarà uns 45 litres d'aigua per bany. Si banya al seu fill diàriament, el Babydam li va a estalviar més de 15.000 litres d'aigua per cada any i cada nadó, això unit a una important reducció de les factures.

Menys aigua al bany significa també un bany MÉS SEGUR per al teu bebè.


* Babydam li ofereix l'avantatge d'evitar possibles cops amb les aixetes de la banyera, col·locant el babydam amb l'aigua a la zona contrària a les aixetes.
 

Deixa'ns el teu missatge