Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Aro de Bany    CERCLE DE BANY FLIPPER d'OK Baby
CERCLE DE BANY FLIPPER d'OK Baby

CERCLE DE BANY FLIPPER d'OK Baby

Ref. 70798
Preu: 40,95 €

Comprant aquest producte pot arribar a acumular fins a 1,23 € per a futures compres.


Color principal / model: blau
blau
taronja
Rosa
verd


Quantitat:
Esgotat


Si vols comprar un/a CERCLE DE BANY FLIPPER d'OK Baby afegeix-lo/a a la cistella o visita'ns a la nostra Botiga de nadó a Barcelona

AFEGIR A LA CISTELLA
Còmode i segur cèrcol de bany

Comoda cadira en dorma de cèrcol d'OK BABY que va de meravella per ensabonar dins de la banyera de la gent gran, assegut amb com a rei. Una comoditat proporcionada per la suau goma i per la coberta anatòmica, amb tot l'estil d'Ok Baby. De 6 a 15 mesos Max 13 Kg.

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació del Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original així com tota la documentació del producte. Excepte en casos d'expressa responsabilitat per defecte o error per part de bitti.es els ports aniran sempre a càrrec del client.

Un cop comprovats aquests requisits s'haurà de posar en contacte amb bitti.es al número d'atenció al client 934197319 o via e-mail a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es.

En aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir. El cost de l'enviament anirà sempre a càrrec del client i se li notificarà una vegada s'hagi tramitat la seva sol·licitud ja que el seu preu depèn del producte que es vulgui tornar.

No serà abans de verificar que s'han complert totes les condicions establertes que bitti.es haurà de realitzar el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es.

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà gestionar-via telefònica a través del número d'atenció al client 934197319.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec del transport de recollida i del nou lliurament del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament del temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat del canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.

Productes relacionats:
BANYERA ONA d'OK Baby
790/ Ok Baby

33.95 €
BANYERA ONA EVOLUTION d'OK Baby
708/ Ok Baby

76.95 €
ARO BANY FLUID de Jané
40532 T49

38.95 €
CERCLE DE BANY FLIPPER d'OK Baby
70798 Ok Baby

40.95 €
PROTECTOR CAP NO SHOCK
70807

39.95 €
HAMACA DE BANY BUDDY d'OK Baby
70788 Ok Baby

27.95 €

Deixa'ns el teu missatge