Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Banyeres    BANYERA PER NADÓ de Luma
BANYERA PER NADÓ de Luma

BANYERA PER NADÓ de Luma

Ref. LU157057
Preu: 27,45

Comprant aquest producte pot arribar a acumular fins a 0,82 € per a futures compres.


Color principal / model: celestial blue
celestial blue
Cloud pink
Dark grey
Light grey
Snow white
Blossom pink
menta

Quantitat:
En estoc. Lliurament en 24-48 hores.


Si vols comprar un/a BANYERA PER NADÓ de Luma afegeix-lo/a a la cistella o visita'ns a la nostra Botiga de nadó a Barcelona

AFEGIR A LA CISTELLA
Banyera infantil per nadó acabat de néixer

La banyera infantil per nadó LUMA té un disseny molt modern i ergonòmic que la fa ideal per a nadons.
 • La banyera infantil LUMA posseeix accessoris com una hamaca reductora, un suport i un tub de desguàs que poden utilitzar per separat pel que s'adapten a les teves necessitats.
 • La banyera infantil per a nadons està disponible en sis colors moderns i bonics perquè puguis combinar-los amb els altres accessoris del teu nadó.
 • Gràcies a la forma senzilla de la banyera Luma resulta molt fàcil rentar el nadó a ella.

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per a tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació de l'Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà de gestionar-lo via telefònica a través de l'nombre d'atenció a client 934.197.319 (ext.2), en aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir.

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original (en cas contrari el producte pateix una depreciació), així com tota la documentació del producte. Bitti realitzarà el reintegrament a l'consumidor de l'import total de la compra, és a dir, el preu del producte. Les despeses d'enviament de la devolució, aniran a càrrec de el client, tal com s'especifica més avall.

D'acord amb les excepcions a el Dret de Desistiment regulades en el RDL 1/2007, no s'admetrà la devolució d'aquells productes que pertanyen a el grup de cadires de cotxe (per raons de seguretat), cadires de passeig muntades o productes configurats a mida (personalitzats).

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat de l'canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.

Abans de procedir a el reintegrament de de l'import de l'consumidor, l'empresa de missatgeria recollirà el producte i un cop arribi a Bitti es verificarà que s'hagin complert totes les condicions prèviament comentades; Llavors Bitti realitzarà el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es en un termini màxim de 7-14 dies.

Les despeses de recollida procedents de l'empresa de missatgeria que recollirà el producte i el tornarà a l'magatzem de Bitti aniran a càrrec del client llevat que es tracti d'un error o defecte de Bitti.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec de l'transport de recollida i de la nova entrega del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament de el temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.


 • Mesures: 75x39x25 cm
 • Pes màxim: 20 kg
 • Cures: Per netejar la banyera del nadó amb aigua tèbia i un sabó suau. Després assequi fregant amb un drap. No utilitzi mai mai productes de neteja químics
 • La banyera per a nadons compleix totes les exigències mediambientals, de producte i seguretat.
atenció:
 • No deixeu mai el seu nadó sense vigilància.
 • El nadó sempre ha d'estar amb un adult, perquè li sostingui i doni suport i per evitar que s'ofegui. No feu cas de les coses que succeeixin al seu entorn.
 • Els nadons poden ofegar molt ràpidament i en molt poca aigua (+/- 2 cm).
 • La banyera per a nadons no ofereix cap protecció contra l'ofegament. I hi ha nadons que s'han ofegat a la banyera.
 • Col·loqui la banyera del nadó sempre sobre una superfície estable.
 • Recomanem utilitzar per a això el suport per a banyeres d'bébé-jou. Preocupi que l'aigua no estigui massa calenta.
 • Quan la banyera estigui estable, ompliu-amb aigua.
 • Si l'aigua està entre els 35 i els 37 graus (99 ° F), està prou calent.
 • L'aigua, amb el seu nadó dins, no ha de tenir una alçada superior als 15 cm.
 • Quan el seu nadó pugui seure, l'aigua no ha d'arribar més amunt que la cintura del nadó.
 • Durant les primeres setmanes és important que les espatlles del seu nadó també estiguin sota el gua, perquè no es refredin.
 • No banyi al seu nadó durant molt de temps i assequeu-lo bé. Preocupis que el seu nadó mantingui la seva calor i eviti grans diferències de temperatura.
 • Mai ompli la banyera amb l'aixeta, quan el seu nadó està dins de la banyera.
 • Preocupis que el seu nadó no pugui assolir l'aixeta durant el bany.
 • Preocupis sempre que la banyera del nadó estigui assentada en una superfície estable (en el suport per a banyeres d'LUMA)
 • Combini només els productes i accessoris genuïns de LUMA.
 • No és segur combinar productes LUMA amb productes d'una altra marca.

Deixa'ns el teu missatge