Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Banyeres    PACK BANYERA ONA + SUPORT OK BABY
PACK BANYERA ONA + SUPORT OK BABY

PACK BANYERA ONA + SUPORT OK BABY

Ref. 790
Preu: 10,00 €

Color principal / model: banyera rosa
banyera rosa


Producte descatalogat
Aquest producte no té habilitada la venda online

Oferta Pack banyera + suport Ok Baby

Banyera OK Baby
  • S'adapta al creixement del nen gràcies a la doble posició 0/6 mesos - 6/12 mesos
  • Mesures banyera: 54x94x28 cm
Suport plegable per a banyera Onda d'OK Baby
  • Sistema de plegat senzill, les potes estan protegides amb tacs antilliscants i que no malmeten el sòl. Plegada es manté dempeus, i és de fàcil transportar gràcies a la seva lleugeresa.
  • D'acord normativa europea EURO NORM 2010/9 / UE.
  • Inclou: Cintes per subjectar
  • Mesures: 100 cm alt x 90 cm ample x 69 cm llarg

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació del Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original així com tota la documentació del producte. Excepte en casos d'expressa responsabilitat per defecte o error per part de bitti.es els ports aniran sempre a càrrec del client.

Un cop comprovats aquests requisits s'haurà de posar en contacte amb bitti.es al número d'atenció al client 934197319 o via e-mail a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es.

En aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir. El cost de l'enviament anirà sempre a càrrec del client i se li notificarà una vegada s'hagi tramitat la seva sol·licitud ja que el seu preu depèn del producte que es vulgui tornar.

No serà abans de verificar que s'han complert totes les condicions establertes que bitti.es haurà de realitzar el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es.

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà gestionar-via telefònica a través del número d'atenció al client 934197319.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec del transport de recollida i del nou lliurament del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament del temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat del canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.

Productes relacionats:
HAMACA DE BANY BUDDY d'OK Baby
70788 Ok Baby

27.95 €
CERCLE DE BANY FLIPPER d'OK Baby
70798 Ok Baby

40.95 €
BANYERA ULTRA COMPACTA de Beaba
920294 beaba
89.90 €
80.91 €
BANYERA ONA d'OK Baby
790/ Ok Baby

33.95 €
BANYERA ONA EVOLUTION d'OK Baby
708/ Ok Baby

76.95 €

Deixa'ns el teu missatge