Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Banyeres    PACK BANYERA + SUPORT LUMA
PACK BANYERA + SUPORT LUMA

PACK BANYERA + SUPORT LUMA

Preu: 58,45

Comprant aquest producte pot arribar a acumular fins a 1,75 € per a futures compres.


BANYERA PER NADÓ de Luma: celestial blue
Ref:
celestial blue
Cloud pink
Dark grey
Light grey
Snow white
Blossom pink
menta
SUPORTS BANYERA INFANTIL PER NADÓ Luma: Dark grey
Ref:
Dark grey
Snow white
Blossom pink
verd fosc

Quantitat:
ENVIAMENT GRATUÏT


Si vols comprar un/a PACK BANYERA + SUPORT LUMA afegeix-lo/a a la cistella o visita'ns a la nostra Botiga de nadó a Barcelona

AFEGIR A LA CISTELLA
Pack banyera + suport de Luma

Banyera infantil per nadó acabat de néixer

La banyera infantil per nadó LUMA té un disseny molt modern i ergonòmic que la fa ideal per a nadons.
  • A la banyera infantil LUMA se li poden afegir accessoris addicionals com el suport i el tub de desguàs que poden utilitzar per separat pel que s'adapten a les teves necessitats.
  • La banyera infantil per a nadons està disponible en sis colors moderns i bonics perquè puguis combinar-los amb els altres accessoris del teu nadó.
  • Gràcies a la forma senzilla de la banyera Luma resulta molt fàcil rentar el nadó a ella.
Suport de banyera infantil per nadó acabat de néixer

Suport per a la banyera infantil per a nadó LUMA té un disseny molt modern i ergonòmic que la fa ideal per a nadons.
  • Poden acoblar-se fàcilment gràcies a un enginyós sistema d'unió. D'aquesta manera, el conjunt és estable i segur.
  • Quan no s'utilitzi la banyera, el suport es pot retirar i es pot guardar tot d'una forma molt còmoda. És especialment útil per a espais reduïts.

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per a tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació de l'Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà de gestionar-lo via telefònica a través de l'nombre d'atenció a client 934.197.319 (ext.2), en aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir.

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original (en cas contrari el producte pateix una depreciació), així com tota la documentació del producte. Bitti realitzarà el reintegrament a l'consumidor de l'import total de la compra, és a dir, el preu del producte. Les despeses d'enviament de la devolució, aniran a càrrec de el client, tal com s'especifica més avall.

D'acord amb les excepcions a el Dret de Desistiment regulades en el RDL 1/2007, no s'admetrà la devolució d'aquells productes que pertanyen a el grup de cadires de cotxe (per raons de seguretat), cadires de passeig muntades o productes configurats a mida (personalitzats).

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat de l'canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.

Abans de procedir a el reintegrament de de l'import de l'consumidor, l'empresa de missatgeria recollirà el producte i un cop arribi a Bitti es verificarà que s'hagin complert totes les condicions prèviament comentades; Llavors Bitti realitzarà el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es en un termini màxim de 7-14 dies.

Les despeses de recollida procedents de l'empresa de missatgeria que recollirà el producte i el tornarà a l'magatzem de Bitti aniran a càrrec del client llevat que es tracti d'un error o defecte de Bitti.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec de l'transport de recollida i de la nova entrega del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament de el temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.


Productes relacionats:
RASPALL I PINTA PER NADÓ de Luma
Peine y cepillo de Luma

8.45 €
SET DE MANICURA de Luma
SET DE MANICURA LUMA

15.15 €
TERMÒMETRE DE BANY (2017) de Luma
Termómetro Baño LUMA

8.45 €

Mesures banyera:
  • 75x39x25 cm
  • pes màxim: 20 kg
  • Cura: Per netejar la banyera del nadó amb aigua tèbia i un sabó suau. Després assequi fregant amb un drap. No utilitzi mai mai productes de neteja químics
  • La banyera per a nadons compleix totes les exigències mediambientals, de producte i seguretat.
Mesures suport:
  • 78x32x16,5cm

Deixa'ns el teu missatge