Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Banyeres    PACK BANYERA + SUPORT nadó-JOU D'EXPOSICIÓ
PACK BANYERA + SUPORT nadó-JOU D'EXPOSICIÓ

PACK BANYERA + SUPORT nadó-JOU D'EXPOSICIÓ

Ref. 425611+220501
Preu: 30,00 €

Color principal / model: Banyera crema / Suport alumini i crema
Banyera crema / Suport alumini i crema


Producte descatalogat
Aquest producte no té habilitada la venda online

Pack banyera + suport Bébé-Jou d'exposició

La banyera platejada beu-Jou és còmoda i espaiosa, té un tap de desguàs i no inclou dosificador.
  • El tub de desguàs es poden demanar per separat
  • No inclou dosificador
  • mesures 86x44x32
El suport blanc per a la banyera de nadó-Jou incorpora el equipat sistema especial "Click-System", perquè puguis posar la banyera de forma senzilla i queda fixa amb tan sols dos clics.

La banyera es pot retirar fàcilment del suport de la mateixa manera que es col·loca, estrenyent el "clic-System" situat a la part inferior del suport.
 

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació del Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original així com tota la documentació del producte. Excepte en casos d'expressa responsabilitat per defecte o error per part de bitti.es els ports aniran sempre a càrrec del client.

Un cop comprovats aquests requisits s'haurà de posar en contacte amb bitti.es al número d'atenció al client 934197319 o via e-mail a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es.

En aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir. El cost de l'enviament anirà sempre a càrrec del client i se li notificarà una vegada s'hagi tramitat la seva sol·licitud ja que el seu preu depèn del producte que es vulgui tornar.

No serà abans de verificar que s'han complert totes les condicions establertes que bitti.es haurà de realitzar el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es.

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà gestionar-via telefònica a través del número d'atenció al client 934197319.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec del transport de recollida i del nou lliurament del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament del temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat del canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.

Productes relacionats:
TUB DEASGÜE BANYERA de Bébé Jou
2189 bebé-jou

7.50 €
PINTA I RASPALL PER A NADÓ d'Nadó Jou
4234 Bebe-jou

11.40 €
TERMÒMETRE DE BANYERA de Bébé-Jou
4221-bebjou
7.20 €
3.60 €

Deixa'ns el teu missatge