Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Serveis    CONDICIONS BABY WEEKS 2020
CONDICIONS BABY WEEKS 2020

CONDICIONS BABY WEEKS 2020

Ref.
Preu: 0,00

Color principal / model:

Consultar disponibilitat amb bitti.es
Aquest producte no té habilitada la venda online
CONDICIONS BABY WEEKS

dates
De l'1 a el 21 d'octubre de 2020 Bitti i bitti.es tenen preus especials en una selecció de productes.

condicions reserves
Per beneficiar-se dels descomptes, s'ha de fer una reserva de l'20% de la valor del producte de l'1 a l'21 d'octubre de 2020. El pagament total del producte s'ha de fer abans de l'21 d'octubre de 2020.
Per beneficiar-se de les ofertes especials de Baby Weeks, la recollida de l'proucto s'haurà de realitzar abans de dilluns 30 de novembre. En cas contrari el producte tornarà al seu PVP habitual.

Condicions Baby Weeks en llistes
Es poden afegir a les llistes nadó productes en promoció, però no computaran dins el xec regal, a excepció de la promoció de la marca Joolz (regal de el sac per la compra de l'cotxet complet).
En cas de realitzar un canvi fora de el període promocional de Baby Weeks, s'haurà d'abonar la diferència amb el PVP vigent en la data de l'canvi.

Condicions Baby Weeks per a compres en línia
Durant el període de Baby Weeks, no s'embolicaran els enviaments de compres web per regal.

Canvis fora de el període de Baby Weeks
En cas de realitzar un canvi fora de el període promocional de Baby Weeks, s'haurà d'abonar la diferència amb el PVP vigent en la data de l'canvi.

Condicions d'enviaments de productes comprats a botiga
Durant el període de Baby Weeks els enviaments tenen un cost de 6.9

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per a tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació de l'Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà de gestionar-lo via telefònica a través de l'nombre d'atenció a client 934.197.319 (ext.2), en aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir.

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original (en cas contrari el producte pateix una depreciació), així com tota la documentació del producte. Bitti realitzarà el reintegrament a l'consumidor de l'import total de la compra, és a dir, el preu del producte. Les despeses d'enviament de la devolució, aniran a càrrec de el client, tal com s'especifica més avall.

D'acord amb les excepcions a el Dret de Desistiment regulades en el RDL 1/2007, no s'admetrà la devolució d'aquells productes que pertanyen a el grup de cadires de cotxe (per raons de seguretat), cadires de passeig muntades o productes configurats a mida (personalitzats).

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat de l'canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.

Abans de procedir a el reintegrament de de l'import de l'consumidor, l'empresa de missatgeria recollirà el producte i un cop arribi a Bitti es verificarà que s'hagin complert totes les condicions prèviament comentades; Llavors Bitti realitzarà el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es en un termini màxim de 7-14 dies.

Les despeses de recollida procedents de l'empresa de missatgeria que recollirà el producte i el tornarà a l'magatzem de Bitti aniran a càrrec del client llevat que es tracti d'un error o defecte de Bitti.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec de l'transport de recollida i de la nova entrega del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament de el temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.

Productes relacionats:
SORTEIG VAL 150e EN MOBLES ROS - DESEMBRE 2021
Sorteo Vale 150E Muebles Ros ENER-2021

-150.00 €

Deixa'ns el teu missatge