Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    sortejos    SORTEIG FLEX FIX BLACK CAB BESAFE - ABRIL
SORTEIG FLEX FIX BLACK CAB BESAFE - ABRIL

SORTEIG FLEX FIX BLACK CAB BESAFE - ABRIL

Ref.
Preu: 0,00 €

Color principal / model: promoció
promoció


Producte descatalogat
Aquest producte no té habilitada la venda online
ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació del Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original així com tota la documentació del producte. Excepte en casos d'expressa responsabilitat per defecte o error per part de bitti.es els ports aniran sempre a càrrec del client.

Un cop comprovats aquests requisits s'haurà de posar en contacte amb bitti.es al número d'atenció al client 934197319 o via e-mail a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es.

En aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir. El cost de l'enviament anirà sempre a càrrec del client i se li notificarà una vegada s'hagi tramitat la seva sol·licitud ja que el seu preu depèn del producte que es vulgui tornar.

No serà abans de verificar que s'han complert totes les condicions establertes que bitti.es haurà de realitzar el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es.

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà gestionar-via telefònica a través del número d'atenció al client 934197319.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec del transport de recollida i del nou lliurament del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament del temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat del canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.

Productes relacionats:
SORTEIG YOYO² de BABYZEN 6 M - JUNY 2020
Sorteo YOYO jun'2020

0.00 €
SORTEIG DUALFIX de BRITAX RÖMER - JULIOL 2020
Sorteo dualfix jul'2020

0.00 €
SORTEIG Joolz AER - MARÇ 2020
Sorteo aer'2020

0.00 €
CHEQUE 3%
Promocheque

0.00 €
COCHECITO DE CORTESIA
Servicios bitti

0.00 €

premi

El premi és un kit de passeig de Skip Hop valorat en 100 € que inclou els siqguiente sproductos:

Bossa canviador DUO SIGNATURE CHEVRON (ref.2740)

El Duo Signature de Skip Hop conserva els components clàssics de l'original, incloent els clips de transport patentats, que el transformen amb facilitat en una bossa bandolera o en una bossa per al cotxet.
Compartiment principal amb tancament de cremallera.
  • La bossa canviador de Skip hop posee10 butxaques: 2 butxaques laterals de malla elàstica, que s'adapten a gairebé totes les mides d'ampolla i una butxaca frontal amb cremallera i butxaca de fàcil accés.
  • Nanses de mà i tira bandolera ajustable amb coixinet per penjar a l'espatlla
  • Anella en forma de D per personalitzar amb joguines o caixa de xumets
  • Revestiment cridaner per a una fàcil visibilitat
  • Clips de transport patentats i corretges de passeig antilliscants
  • Permet guardar tauletes i ordinadors portàtils de fins a 15 "
  • Plataforma encoixinada per a canvi de bolquers


Organitzador Stroller CHEVRON (ref. 3204)


Deixa'ns el teu missatge