Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Joguines 1ª edat    KIT D'INICIACIÓ MATCHSTICK MONKEY
KIT D'INICIACIÓ MATCHSTICK MONKEY

KIT D'INICIACIÓ MATCHSTICK MONKEY

Ref. MM-SSG-M-008
Preu: 23,99

Comprant aquest producte pot arribar a acumular fins a 0,72 € per a futures compres.


Color principal / model: Verd

Quantitat:
En estoc. Lliurament en 24-48 hores.


Si vols comprar un/a KIT D'INICIACIÓ MATCHSTICK MONKEY afegeix-lo/a a la cistella o visita'ns a la nostra Botiga de nadó a Barcelona

AFEGIR A LA CISTELLA
Kit d'iniciació de la dentició

El kit d'iniciació de Matchstick Monkey disposa de 3 productes dissenyats per ajudar el teu petit durant el procés de dentició .

Tots els productes contenen BioCote , la tecnologia antimicrobiana que impedeix la formació o el desenvolupament de gèrmens i microbis,

Mossegador animal
 • Suau i segur amb truges a la part posterior del cap
 • Disseny ergonòmic que s'ajusta a les mans petites del nadó i faciliten que pugui subjectar-lo i mastegar-lo per si mateix
 • Utilitzar les truges del raspall per aplicar gels de dentició
Mossegador pla
 • Suau i segur amb varietat de textures
 • Ajuda a alleujar el mal de genives quan el nadó el mossega
Raspall de dents de dit de silicona
 • El primer raspall de dents del teu nadó
 • Suau i delicat per a les genives així que creix la primera dent
 • Només es pot fer servir per un adult
Característiques descatades:
 • Silicona de grau alimentari aprovada per la FDA
 • Apte per a nens de 3 mesos fins a 3 anys
 • Sense BPA, no tòxic i respectuós amb el medi ambient
 • Aprovat per la FDA

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals* per a tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació de l'Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà de gestionar-lo via telefònica a través de l'nombre d'atenció a client 934.197.319 (ext.2), en aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir.

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original (en cas contrari el producte pateix una depreciació), així com tota la documentació del producte. Bitti realitzarà el reintegrament a l'consumidor de l'import total de la compra, és a dir, el preu del producte. Les despeses d'enviament de la devolució, aniran a càrrec de el client, tal com s'especifica més avall.

D'acord amb les excepcions a el Dret de Desistiment regulades en el RDL 1/2007, no s'admetrà la devolució d'aquells productes que pertanyen a el grup de cadires de cotxe (per raons de seguretat), cadires de passeig muntades o productes configurats a mida (personalitzats).

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat de l'canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.

Abans de procedir a el reintegrament de de l'import de l'consumidor, l'empresa de missatgeria recollirà el producte i un cop arribi a Bitti es verificarà que s'hagin complert totes les condicions prèviament comentades; Llavors Bitti realitzarà el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es en un termini màxim de 7-14 dies.

Les despeses de recollida procedents de l'empresa de missatgeria que recollirà el producte i el tornarà a l'magatzem de Bitti aniran a càrrec del client llevat que es tracti d'un error o defecte de Bitti.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec de l'transport de recollida i de la nova entrega del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament de el temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.

* Les condicions de devolució poden variar durant la campanya del Black Friday.


Deixa'ns el teu missatge