Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Móbils musicals bressol    MÒBIL SKYDREAM de Nikidom
MÒBIL SKYDREAM de Nikidom

MÒBIL SKYDREAM de Nikidom

Ref. 2000  
Preu: 69,99 € 48,99 €

Comprant aquest producte pot arribar a acumular fins a 1,47 € per a futures compres.


Color principal / model: skydream
skydream


Quantitat:
Disponibilitat en: últimes unitats


Si vols comprar un/a MÒBIL SKYDREAM de Nikidom afegeix-lo/a a la cistella o visita'ns a la nostra Botiga de nadó a Barcelona

AFEGIR A LA CISTELLA

Mòbil per a bressol en forma de cel

Innovador mòbil-tranquil·litzador de bressol de Nikidom amb efecte envoltant de llums, música i una preciosa coreografia que ajuden a relaxar i / o entretenir teu nadó.
 • Mitjançant l'innovador ús de llums LED que s'encenen i s'apaguen en perfecta harmonia amb les melodies pre programades, el Mòbil-Tranquil.litzador Sky Dream aconsegueix reproduir un efecte envoltant, entretingut i relaxant alhora, per al teu bebè.
 • Les llums s'encenen i s'apaguen creant una coreografia que acompanya les 4 melodies originals del Mòbil-Tranquil.litzador Sky Dream.
 • Els personatges apareixen i se'n van, per després reaparèixer, el gosset persegueix a les ovelletes en una ronda al ritme de la música, i tots semblen moure d'un costat del cel a l'altre divertint al teu nadó amb les seves cares i somriures entranyables.
 • L'espectacle es desenvolupa en el tendal, dins el camp de visió del nadó, i no mitjançant imatges projectades al sostre, com amb els mòbils tradicionals, on no arriba la vista del nadó.
 • Ajuda a establir una rutina a l'hora d'anar a dormir i promou la capacitat de seguiment visual.
 • Pots utilitzar les 4 melodies programades: 2 relaxants, i 2 amb una mica més de marxa, per l'ús diürn del móvil.Innovador mòbil-tranquil·litzador de bressol amb efecte envoltant, que substitueix els mòbils de bressol tradicionals. Llums, música i una preciosa coreografia que ajuden a relaxar i / o entretenir teu nadó.

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació del Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original així com tota la documentació del producte. Excepte en casos d'expressa responsabilitat per defecte o error per part de bitti.es els ports aniran sempre a càrrec del client.

Un cop comprovats aquests requisits s'haurà de posar en contacte amb bitti.es al número d'atenció al client 934197319 o via e-mail a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es.

En aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir. El cost de l'enviament anirà sempre a càrrec del client i se li notificarà una vegada s'hagi tramitat la seva sol·licitud ja que el seu preu depèn del producte que es vulgui tornar.

No serà abans de verificar que s'han complert totes les condicions establertes que bitti.es haurà de realitzar el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es.

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà gestionar-via telefònica a través del número d'atenció al client 934197319.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec del transport de recollida i del nou lliurament del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament del temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat del canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.


Productes relacionats:
JOGUET DE AGARRI de Skip Hop
28*JUGUETE DE AGARRE

12.99 €

 • Compatible amb tot tipus de bressols, podent-se muntar de qualsevol costat, fins i tot des del capçal.
 • Roda i cargol de muntatge adaptables a la gran majoria de bressols.
 • La caixa de música (funciona amb 4 piles AA), també es pot utilitzar de forma independent si un dia decideixes retirar el tendal.
 • Inclou: tendal, caixa de música, 3 entranyables ninots penjats del tendal, i comandament a distància per poder apagar o encendre el Tranquil.litzador Sky Dream sense haver d'entrar a l'habitació i arriscar-se a despertar al beu.
 • Llums LED homologades per a ús infantil.
 • A partir de 0 mesos.

Deixa'ns el teu missatge