Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Biberons i tetines    KIT DE BIBERONS ANTICÓLICO de Tommee Tippe
KIT DE BIBERONS ANTICÓLICO de Tommee Tippe

KIT DE BIBERONS ANTICÓLICO de Tommee Tippe

Ref. 23432
Preu: 39,99

Comprant aquest producte pot arribar a acumular fins a 1,20 € per a futures compres.


Color principal / model: blanc
blanc
Rosa
blau

Quantitat:
En estoc. Lliurament en 24-48 hores.


Si vols comprar un/a KIT DE BIBERONS ANTICÓLICO de Tommee Tippe afegeix-lo/a a la cistella o visita'ns a la nostra Botiga de nadó a Barcelona

AFEGIR A LA CISTELLA
Kit de biberons anticólico per a nadons

El kit de biberons anticólicos per a nadons conté tot el necessari per als primers mesos de l'bebè.

Què inclou:
  • 2x Biberó Anticólicos Avançat 150 ml (tetina de flux lent: a partir de nounats)
  • 2x Biberó Anticólicos Avançat 260 ml (tetina de flux lent: a partir de nounats)
  • 2x Tetina flux mitjà (a partir de 3 mesos)
  • 1x Raspall desmuntable per netejar biberons i tetines
  • 1x Xumet
Biberó amb sistema anticólicos de 3 peces
Combina la tetina en forma de pit amb un sistema anticólicos de 3 peces, per oferir una ventilació òptima durant la presa.

El disc de triple ventilació fa que l'aire circuli cap avall a través de el tub, mentre que la vàlvula en forma d'estrella impedeix que la llet de introdueixi en el tub.

La tetina és de silicona tova per crear un efecte "pell de la mare", i compta amb cèrcols helicoïdals que reprodueixen el moviment i la flexió naturals de el pit matern. Té un coll més ample i permet que el nadó s'agafi millor, per a una presa contínua.

El tub de ventilació termosensible ajuda a saber si la llet està a la temperatura adequada. Si està de color blau, és apropiada per a la presa, però si es torna rosa, la llet està més calenta del que es recomana (37 ° C).

Raspall per a biberons i tetines
Està dissenyat específicament en dues parts per netejar tant biberons com tetines i és més ample per arribar a les zones més difícils. Compta amb duradores truges de niló i mànec antilliscant per netejar els biberons de forma fàcil i eficaç.

Xumet Any Time
El xumet compta amb una tetina simètrica, anatòmica i reversible especialment dissenyada per optimitzar l'acceptació de el nadó i contribuir a un saludable desenvolupament oral.

* Cap dels productes de Tommee Tippee conté Bisfenol A (BPA).

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per a tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació de l'Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà de gestionar-lo via telefònica a través de l'nombre d'atenció a client 934.197.319 (ext.2), en aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir.

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original (en cas contrari el producte pateix una depreciació), així com tota la documentació del producte. Bitti realitzarà el reintegrament a l'consumidor de l'import total de la compra, és a dir, el preu del producte. Les despeses d'enviament de la devolució, aniran a càrrec de el client, tal com s'especifica més avall.

D'acord amb les excepcions a el Dret de Desistiment regulades en el RDL 1/2007, no s'admetrà la devolució d'aquells productes que pertanyen a el grup de cadires de cotxe (per raons de seguretat), cadires de passeig muntades o productes configurats a mida (personalitzats).

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat de l'canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.

Abans de procedir a el reintegrament de de l'import de l'consumidor, l'empresa de missatgeria recollirà el producte i un cop arribi a Bitti es verificarà que s'hagin complert totes les condicions prèviament comentades; Llavors Bitti realitzarà el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es en un termini màxim de 7-14 dies.

Les despeses de recollida procedents de l'empresa de missatgeria que recollirà el producte i el tornarà a l'magatzem de Bitti aniran a càrrec del client llevat que es tracti d'un error o defecte de Bitti.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec de l'transport de recollida i de la nova entrega del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament de el temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.


Cap dels productes de Tommee Tippee conté Bisfenol A (BPA).

Deixa'ns el teu missatge