Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Extractor llet    EXTRACTOR ELÈCTRIC EDICIÓ SWING Premium FLEX de Medela
EXTRACTOR ELÈCTRIC EDICIÓ SWING Premium FLEX de Medela

EXTRACTOR ELÈCTRIC EDICIÓ SWING Premium FLEX de Medela

Ref. 101033803
Preu: 169,94 €

Comprant aquest producte pot arribar a acumular fins a 5,10 € per a futures compres.


Color principal / model: groc
groc


Quantitat:
En estoc. Lliurament en 24-48 hores.
ENVIAMENT GRATUÏT


Si vols comprar un/a EXTRACTOR ELÈCTRIC EDICIÓ SWING Premium FLEX de Medela afegeix-lo/a a la cistella o visita'ns a la nostra Botiga de nadó a Barcelona

AFEGIR A LA CISTELLA
Nou extractor de llet elèctric edició Swing Premium Flex

El nou extractor de llet elèctric Swing Premium Flex de Medela és ideal tant per mantenir el teu subministrament com per si necessites ajuda per solucionar els problemes que afecten la teva lactància. O també, per si simplement, vols passar més temps amb el teu nadó i menys temps extraient llet.

Compta amb la innovadora tecnologia 2-Phase Expression®, que simula la succió dels nadons per aconseguir una experiència d'extracció més natural.

Característiques:
 • Nou embut PersonalFit Flex: una experiència d'extracció totalment nova i personalitzada per a tu, gira 360 °, quatre mides de túnel i vora flexible
 • Protecció antidesbordamientos (sistema tancat) per a què l'extracció asseguda en una posició que et resulti còmoda
 • Dispositiu compacte, portàtil i fàcil d'usar
Què inclou:
 • 1 unitat de succió Swing
 • 1 adaptador de corrent
 • 1 biberó amb tapa de 150 ml
 • 1 suport per a biberó
 • 1 connector PersonalFit Flex
 • 1 embut PersonalFit Flex de 21 mm (S)
 • 1 embut PersonalFit Flex de 24 mm (M)
 • 4 Bosses per llet materna
 • 4 discos sol ús
 • 1 Quick Clean (bosses per esterilitzar a microones)
 • Instruccions d'ús de Swing Flex / Swing maxi Flex
 • 1 guia d'inici ràpid

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació del Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original així com tota la documentació del producte. Excepte en casos d'expressa responsabilitat per defecte o error per part de bitti.es els ports aniran sempre a càrrec del client.

Un cop comprovats aquests requisits s'haurà de posar en contacte amb bitti.es al número d'atenció al client 934197319 o via e-mail a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es.

En aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir. El cost de l'enviament anirà sempre a càrrec del client i se li notificarà una vegada s'hagi tramitat la seva sol·licitud ja que el seu preu depèn del producte que es vulgui tornar.

No serà abans de verificar que s'han complert totes les condicions establertes que bitti.es haurà de realitzar el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es.

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà gestionar-via telefònica a través del número d'atenció al client 934197319.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec del transport de recollida i del nou lliurament del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament del temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat del canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.

Productes relacionats:
BIBERON 150 ml CALMA Medela
008/0126 Medela

16.95 €
BIBERON 250 ml CALMA Medela
008/0190 Medela

19.97 €
BOTELLA BIBERON 150ml 3U de Medela
Medela 8000797

12.74 €
BOTELLA BIBERON 250ml 2U de Medela
Medela 0080137

12.74 €

Deixa'ns el teu missatge