Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Extractor llet    FREESTYLE FLEX EXTRACTOR ELÈCTRIC DOBLE de Medela
FREESTYLE FLEX EXTRACTOR ELÈCTRIC DOBLE de Medela

FREESTYLE FLEX EXTRACTOR ELÈCTRIC DOBLE de Medela

Ref. 101038532
Preu: 399,99

Comprant aquest producte pot arribar a acumular fins a 12,00 € per a futures compres.


Color principal / model: groc
groc

Quantitat:
En estoc. Lliurament en 24-48 hores.
ENVIAMENT GRATUÏT


Si vols comprar un/a FREESTYLE FLEX EXTRACTOR ELÈCTRIC DOBLE de Medela afegeix-lo/a a la cistella o visita'ns a la nostra Botiga de nadó a Barcelona

AFEGIR A LA CISTELLA
Sacaleches elèctric doble Freestyle Flex

El sacaleches elèctric doble és dels més petits de l'món, ajuda a les mares a estalviar un temps inestimable i ofereix llibertat de moviment durant l'extracció. Freestyle Flex és ideal per a l'ús diari i regular.
 • Eficaç: la simultània extracció doble en combinació amb la tecnologia 2-Phase Expression incrementen la quantitat de llet.
 • Innovador: petit, lleuger i silenciós, per fer l'extracció diària el més confortable i natural possible.
 • Còmode: els paràmetres de buit ajustables individualment, així com la seva funció de memòria, ofereixen el grau més alt de comoditat.
 • Control total: tota la informació rellevant es mostra en una pantalla.
 • Suport per a la producció de llet: la doble extracció pot ajudar a incrementar substancialment la producció de llet.
Què és la tecnologia Flex
 • Embuts que s'adapten a la forma de pit de la mare
 • Forma ovalada, es pot girar 360º
 • Vora suau, tou i flexible
Característiques destacades:
 • Disseny lleuger i compacte
 • Bateria recarregable per USB incorporada
 • Bluetooth per connectar-se a l'App MyMedela i poder cronometrar les sessions de extracció
 • "2-Phase Expression" basada en la investigació que imita el ritme de succió de el nadó (Estimulació i Extracció)
Què inclou:
 • Motor USB-C adaptador de corrent amb cable
 • 2 x Embut PersonalFit Flex talla S
 • 2 x Embut PersonalFit Flex talla M
 • 4 x Ampolles de 150ml amb tapa
 • 2 x Suport Ampolla
 • Borsa nevera amb placa refrigerant i bossa de transport
 • Instruccions d'ús

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per a tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació de l'Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà de gestionar-lo via telefònica a través de l'nombre d'atenció a client 934.197.319 (ext.2), en aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir.

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original (en cas contrari el producte pateix una depreciació), així com tota la documentació del producte. Bitti realitzarà el reintegrament a l'consumidor de l'import total de la compra, és a dir, el preu del producte. Les despeses d'enviament de la devolució, aniran a càrrec de el client, tal com s'especifica més avall.

D'acord amb les excepcions a el Dret de Desistiment regulades en el RDL 1/2007, no s'admetrà la devolució d'aquells productes que pertanyen a el grup de cadires de cotxe (per raons de seguretat), cadires de passeig muntades o productes configurats a mida (personalitzats).

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat de l'canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.

Abans de procedir a el reintegrament de de l'import de l'consumidor, l'empresa de missatgeria recollirà el producte i un cop arribi a Bitti es verificarà que s'hagin complert totes les condicions prèviament comentades; Llavors Bitti realitzarà el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es en un termini màxim de 7-14 dies.

Les despeses de recollida procedents de l'empresa de missatgeria que recollirà el producte i el tornarà a l'magatzem de Bitti aniran a càrrec del client llevat que es tracti d'un error o defecte de Bitti.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec de l'transport de recollida i de la nova entrega del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament de el temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.Peces i neteja completa lliures de Bisfenol-A (BPA) - per a la seguretat del seu nadó
 • Tots els nostres productes de Medela que tenen contacte amb la llet materna estan lliures de Bisfenol-A (BPA) i són fàcils de netejar, no importa si els bull, desinfecta o neta usant les nostres bosses per a microones.
En què es diferencia Freestyle Flex d'altres extractors de llet elèctrics?

Freestyle Flex s'ha desenvolupat especialment per a un ús diari i regular. Aquesta completa solució li permet gaudir de màxima llibertat durant l'extracció. El sistema d'extracció doble li proporciona més temps per a vostè i el seu nadó.

La pràctica solució tot en un li ofereix tot el que necessita per a una extracció segura i còmoda mentre està fora de casa:
 • Extractor de llet elèctric petit i lleuger.
 • Bateria recarregable amb una vida mitjana de fins a 3 hores.
 • Set complet per a l'emmagatzematge, refrigeració i transport de la llet materna.

Deixa'ns el teu missatge