Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Extractor llet    SOSTENIDOR D'EXTRACCIÓ TALLA M de Medela
SOSTENIDOR D'EXTRACCIÓ TALLA M de Medela

SOSTENIDOR D'EXTRACCIÓ TALLA M de Medela

Ref. 101038604
Preu: 40,00

Comprant aquest producte pot arribar a acumular fins a 1,20 € per a futures compres.


Color principal / model: blanc
blanc

Quantitat:
En estoc. Lliurament en 24-48 hores.


Si vols comprar un/a SOSTENIDOR D'EXTRACCIÓ TALLA M de Medela afegeix-lo/a a la cistella o visita'ns a la nostra Botiga de nadó a Barcelona

AFEGIR A LA CISTELLA
Top Easy Expression

El sostenidor d'extracció Top Easy Expression de Medela està dissenyat per promoure una extracció mans lliures, a més d'oferir un ajustament segur per augmentar la teva confiança.

Característiques:
  • Disseny sense tirants i amb suport antilliscant que manté el top en la seva posició de forma segura
  • Obertures reforçades que permeten subjectar els embuts de forma segura
  • Fàcil de posar i treure gràcies a la cremallera frontal i a el ganxo incorporat
  • Dissenyat per utilitzar-lo amb l'extractor de llet elèctric doble de Medela
* Per motius d'higiene, no es realitzaran canvis ni devolucions d'aquest producte.

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per a tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació de l'Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà de gestionar-lo via telefònica a través de l'nombre d'atenció a client 934.197.319 (ext.2), en aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir.

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original (en cas contrari el producte pateix una depreciació), així com tota la documentació del producte. Bitti realitzarà el reintegrament a l'consumidor de l'import total de la compra, és a dir, el preu del producte. Les despeses d'enviament de la devolució, aniran a càrrec de el client, tal com s'especifica més avall.

D'acord amb les excepcions a el Dret de Desistiment regulades en el RDL 1/2007, no s'admetrà la devolució d'aquells productes que pertanyen a el grup de cadires de cotxe (per raons de seguretat), cadires de passeig muntades o productes configurats a mida (personalitzats).

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat de l'canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.

Abans de procedir a el reintegrament de de l'import de l'consumidor, l'empresa de missatgeria recollirà el producte i un cop arribi a Bitti es verificarà que s'hagin complert totes les condicions prèviament comentades; Llavors Bitti realitzarà el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es en un termini màxim de 7-14 dies.

Les despeses de recollida procedents de l'empresa de missatgeria que recollirà el producte i el tornarà a l'magatzem de Bitti aniran a càrrec del client llevat que es tracti d'un error o defecte de Bitti.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec de l'transport de recollida i de la nova entrega del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament de el temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.

Productes relacionats:
BOSSES LLET MATERNA 25u de Medela
Medela 008,0316

9.81 €
COIXÍ DE LACTÀNCIA de Medela
101035262

58.90 €
PEGATS DE HIDROGEL 4U de Medela
008,0060

14.25 €
NOVA CREMA PURELAN de Medela
101041337

14.88 €

Avantatges de l'extracció doble amb el top Easy Expression

L'extracció doble és una opció especialment adequada si necessites extreure llet de manera freqüent, ja que et permet obtenir més llet (de mitjana, un 18% més) que extraient la llet de cada pit, un després de l'altre. Un altre avantatge és que la llet recollida té un major contingut energètic que la llet obtinguda mitjançant l'extracció simple. Si utilitzes un extractor de llet elèctric doble de Medela, el top Easy Expression s'ha dissenyat específicament per al seu ajust.

Com utilitzar el top Easy Expression de Medela

Hi ha quatre passos senzills per a l'ús del teu top Easy Expression:
  • Enganxar: fixa el top per la seva part davantera
  • Tancar la cremallera: tanca-de dalt a baix
  • Inserir: col·loca un embut a cada pit per sota el top, amb els mugrons centrats en els túnels.
  • Fixar: finalment, fixa un connector a cada embut

¿Els embuts es mantindran en la seva posició durant l'extracció mans lliures?

No et preocupis, les obertures dels embuts estan reforçades per mantenir-los ben fixats. I, el que és més important, el suport antilliscant de el top Easy Expression es manté de forma fiable en la seva posició, sense necessitat de tirants que es puguin clavar o provocar dolors a les espatlles. A més, el material elàstic no només ajuda a mantenir els embuts en la seva posició, sinó que també s'adapta als canvis en el teu cos per a oferir-te un gran ajust siguin quines siguin les teves formes.

La cura de la teva top Easy Expression

El top Easy Expression es pot rentar a màquina. Només has de posar-lo a una bossa per a peces delicades i utilitzar un cicle suau de 30 ° C (86 ° F). La borsa evitarà que s'embulli amb altres peces. Per aquest mateix motiu, és millor no rentar el top amb peces que tinguin fixacions de velcro. En l'embalatge del producte trobaràs les instruccions completes de rentat i cura dels colors.

Deixa'ns el teu missatge