Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Bressol llit compartit    BRESSOL collit DOCO COTINFANT 90x50
BRESSOL collit DOCO COTINFANT 90x50

BRESSOL collit DOCO COTINFANT 90x50

Ref. VMIDOCBL
Preu: 279,00

Comprant aquest producte pot arribar a acumular fins a 8,37 € per a futures compres.


Color principal / model: blanc
blanc
fusta
gris

Quantitat:
Consultar disponibilitat amb bitti.es
ENVIAMENT GRATUÏT


Si vols comprar un/a BRESSOL collit DOCO COTINFANT 90x50 afegeix-lo/a a la cistella o visita'ns a la nostra Botiga de nadó a Barcelona

AFEGIR A LA CISTELLA
Bressol collit 90x50

La minicuna DOCO és un nou concepte de bressol collit. Està dissenyada per utilitzar-se fins als 12-15 mesos d'el nadó. El que suposa el doble de temps d'utilització d'una minicuna convencional.

DOCO Sleeping ofereix la possibilitat de compartir l'habitació en llits diferents però unides i sense barreres, de manera que:
 • Afavoreix la lactància materna
 • Facilita les preses nocturnes
 • Disminueix la freqüència i durada de l'plor
 • Sincronitza els cicles de son de la mare i el nadó
 • Potencia el vincle afectiu entre pares i fills

DOCO Sleeping és un bressol collit 4 en 1:
 1. És una minicuna de dia
 2. És una minicuna de collit a la nit
 3. És un bressol des del moment en què el nadó pot seure o aixecar-se sol
 4. És un sofà
El bressol collit DOCO de Cotinfant inclou:
 • bressol collit
 • Matalàs AIR-FOAM de 90x48x8: matalàs d'escuma, perforat i amb malla 3D en els dos costats, amb propietats antiahogo, transpirable, ergonòmic, anti-àcars, anti-fongs, i antibacteris.

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per a tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació de l'Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà de gestionar-lo via telefònica a través de l'nombre d'atenció a client 934.197.319 (ext.2), en aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir.

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original (en cas contrari el producte pateix una depreciació), així com tota la documentació del producte. Bitti realitzarà el reintegrament a l'consumidor de l'import total de la compra, és a dir, el preu del producte. Les despeses d'enviament de la devolució, aniran a càrrec de el client, tal com s'especifica més avall.

D'acord amb les excepcions a el Dret de Desistiment regulades en el RDL 1/2007, no s'admetrà la devolució d'aquells productes que pertanyen a el grup de cadires de cotxe (per raons de seguretat), cadires de passeig muntades o productes configurats a mida (personalitzats).

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat de l'canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.

Abans de procedir a el reintegrament de de l'import de l'consumidor, l'empresa de missatgeria recollirà el producte i un cop arribi a Bitti es verificarà que s'hagin complert totes les condicions prèviament comentades; Llavors Bitti realitzarà el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es en un termini màxim de 7-14 dies.

Les despeses de recollida procedents de l'empresa de missatgeria que recollirà el producte i el tornarà a l'magatzem de Bitti aniran a càrrec del client llevat que es tracti d'un error o defecte de Bitti.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec de l'transport de recollida i de la nova entrega del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament de el temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.Característiques destacades:

 • Té un somier de fusta extensible amb 6 posicions d'altura.
 • L'altura des del sòl fins a la part superior de l'matalàs: mínim 30cm / màxim 54cm. (Amb matalàs de 8cm).
 • Disposa d'un lateral extraïble sense necessitat d'eines.
 • Les 4 rodes es serveixen amb fre.
 • El sistema de subjecció és mitjançant 2 cinturons amb tancament a qualsevol tipus i mida de llit d'adult (canapè, tapiflex, travessers ...)
 • Està fabricada en fusta de faig provinent de boscos sostenibles i DM d'alta densitat.
 • El bressol collit està homologada segons la norma de seguretat europea UNE-EN-716- 1/2: 2008 (+ A1: 2013)
 • Edat recomanada: Des 0 fins a 15 mesos aprox.
 • Pes de l'article: 14 Kg.
 • Mesures exteriors de l'article: 95 (L) x 54 (A) x 75 (H) cm.
 • Mesura de la caixa: 100x80x9 cm.

Informació tècnica:

Lateral extraïble sense necessitat d'eines

4 rodes amb fre

Fabricada en fusta de faig provinent de boscos sostenibles i DM


Sistema de subjecció mitjançant 2 cinturons amb tancament que es col·loquen per sota de l'matalàs i s'adapten a qualsevol tipus i mida de llit d'adult (canapè, tapiflex, travessers ...). Inclòs en tots els models

Bressols homologades segons la norma de seguretat europea UNE-EN.716-1 / 2: 2008 (+ A1: 2013)

Pont o suplement matalàs per omplir el buit entre els dos matalassos. Inclòs en tots els models
 • DOCO 90x50 - 82x10x8 cm
 • DOCO 120x30 - 108x10x8 cm
Matalàs Air-Foam: matalàs d'escuma, perforat i amb malla 3D en els dos costats, amb propietats antiahogo, transpirable, ergonòmic, anti-àcars, anti-fongs i antibacteris:
 • DOCO 90x50 - 90x48x8 (inclòs en tots els models)
 • DOCO 120x60 - 117x57x12 (accessori opcional)
Somier de làmines de fusta extensible amb 6 posicions d'altura

* Mesures preses des del sòl fins a la part superior de l'matalàs, amb matalàs de 8 cm de gruix per a la Minibressol DOCO Sleeping 90x50 i matalàs de 12 cm de gruix per a la bressol DOCO Sleeping 120x60.

Deixa'ns el teu missatge