Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Bressol llit compartit    COMPLETA BRESSOL collit DOCO BLANC COTINFANT 120x60
COMPLETA BRESSOL collit DOCO BLANC COTINFANT 120x60

COMPLETA BRESSOL collit DOCO BLANC COTINFANT 120x60

Ref. LDOCBLSGR
Preu: 525,00

Comprant aquest producte pot arribar a acumular fins a 15,75 € per a futures compres.


Color principal / model: Star gris
Star gris
Bears gris
Natura gris perla
tipi verd
tipi gris
Star rosa
Natura rose gold
Natura verd aigua

Quantitat:
Lliurament en 10 - 15 dies laborables
ENVIAMENT GRATUÏT


Si vols comprar un/a COMPLETA BRESSOL collit DOCO BLANC COTINFANT 120x60 afegeix-lo/a a la cistella o visita'ns a la nostra Botiga de nadó a Barcelona

AFEGIR A LA CISTELLA
Bressol collit de 120x60 amb tèxtil

El bressol collit Doco de 120x60 d'Cotinfant combina un disseny nòrdic i actual, amb la practicitat i funcionalitat de l'collit.

Disposa d'un lateral extraïble que es pot posar i treure tantes vegades com sigui necessari, sense necessitat de cap eina. Té doble funcionalitat: es pot utilitzar com a collit a la nit i com a bressol convencional durant el dia.

A més, un cop passada la seva utilització com a bressol, la Doco es pot aprofitar com a parc o joguines per al teu petit.

inclou:
 • Bressol Doco Sleeping 120x60
 • matalàs 117x57
 • tèxtil cobrellit
 • protector 60
* No inclou el llençol de sota Tencel

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per a tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació de l'Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà de gestionar-lo via telefònica a través de l'nombre d'atenció a client 934.197.319 (ext.2), en aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir.

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original (en cas contrari el producte pateix una depreciació), així com tota la documentació del producte. Bitti realitzarà el reintegrament a l'consumidor de l'import total de la compra, és a dir, el preu del producte. Les despeses d'enviament de la devolució, aniran a càrrec de el client, tal com s'especifica més avall.

D'acord amb les excepcions a el Dret de Desistiment regulades en el RDL 1/2007, no s'admetrà la devolució d'aquells productes que pertanyen a el grup de cadires de cotxe (per raons de seguretat), cadires de passeig muntades o productes configurats a mida (personalitzats).

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat de l'canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.

Abans de procedir a el reintegrament de de l'import de l'consumidor, l'empresa de missatgeria recollirà el producte i un cop arribi a Bitti es verificarà que s'hagin complert totes les condicions prèviament comentades; Llavors Bitti realitzarà el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es en un termini màxim de 7-14 dies.

Les despeses de recollida procedents de l'empresa de missatgeria que recollirà el producte i el tornarà a l'magatzem de Bitti aniran a càrrec del client llevat que es tracti d'un error o defecte de Bitti.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec de l'transport de recollida i de la nova entrega del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament de el temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.


Característiques destacades:

 • Té un somier de fusta extensible amb 6 posicions d'altura.
 • Disposa d'un lateral extraïble sense necessitat d'eines.
 • Les 4 rodes es serveixen amb fre.
 • El sistema de subjecció és mitjançant 2 cinturons amb tancament a qualsevol tipus i mida de llit d'adult (canapè, tapiflex, travessers ...)
 • Està fabricada en fusta de faig provinent de boscos sostenibles i DM d'alta densitat.
 • El bressol collit està homologada segons la norma de seguretat europea UNE-EN-716- 1/2: 2008 (+ A1: 2013)
 • Mesures exteriors de l'article: 123 (L) x 81 (A) x 64 (H) cm.

Informació tècnica:

Lateral extraïble sense necessitat d'eines

4 rodes amb fre

Fabricada en fusta de faig provinent de boscos sostenibles i DM


Sistema de subjecció mitjançant 2 cinturons amb tancament que es col·loquen per sota de l'matalàs i s'adapten a qualsevol tipus i mida de llit d'adult (canapè, tapiflex, travessers ...). Inclòs en tots els models

Bressols homologades segons la norma de seguretat europea UNE-EN.716-1 / 2: 2008 (+ A1: 2013)

Pont o suplement matalàs per omplir el buit entre els dos matalassos. Inclòs en tots els models
 • DOCO 90x50 - 82x10x8 cm
 • DOCO 120x30 - 108x10x8 cm
Matalàs Air-Foam: matalàs d'escuma, perforat i amb malla 3D en els dos costats, amb propietats antiahogo, transpirable, ergonòmic, anti-àcars, anti-fongs i antibacteris:
 • DOCO 90x50 - 90x48x8 (inclòs en tots els models)
 • DOCO 120x60 - 117x57x12 (accessori opcional)
Somier de làmines de fusta extensible amb 6 posicions d'altura

* Mesures preses des del sòl fins a la part superior de l'matalàs, amb matalàs de 8 cm de gruix per a la Minibressol DOCO Sleeping 90x50 i matalàs de 12 cm de gruix per a la bressol DOCO Sleeping 120x60.

Deixa'ns el teu missatge