Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Bressol llit compartit    COMPLETA BRESSOL collit LOOK AT ME 120 X 60 CONTINFANT
COMPLETA BRESSOL collit LOOK AT ME 120 X 60 CONTINFANT

COMPLETA BRESSOL collit LOOK AT ME 120 X 60 CONTINFANT

Ref. LLAMBLENG
Preu: 619,00 €

Comprant aquest producte pot arribar a acumular fins a 18,57 € per a futures compres.


Color principal / model: nuit Gris
nuit Gris
New talp Arena
New talp gris
nuit marró
nuit pink


Quantitat:
Lliurament en 10 - 15 dies laborables
ENVIAMENT GRATUÏT


Si vols comprar un/a COMPLETA BRESSOL collit LOOK AT ME 120 X 60 CONTINFANT afegeix-lo/a a la cistella o visita'ns a la nostra Botiga de nadó a Barcelona

AFEGIR A LA CISTELLA
Completa una collit de 120 x 60

El bressol LOOK AT ME és un concepte de bressol especialment recomanat durant el període de lactància ja que la seva funció collit permet estar en contacte amb el nadó des del llit dels pares, el que afavoreix el seu descans i el de la mare.

El bressol LOOK AT ME ofereix 4 productes en 1:
 • Bressol de dia
 • Bressol collit de nit
 • sofà
 • Capçal llit juvenil
característiques:
 • El bressol LOOK AT ME té un disseny elegant.
 • És un bressol "total", duradora en el temps i totalment reutilitzable.
 • El somier de LOOK AT ME té làmines extensible, amb 9 posicions d'altura.
 • Posseeix 4 rodes amb fre
 • Té un sistema de subjecció mitjançant 2 cinturons amb tancament a qualsevol tipus i mida de llit d'adult (canapè, tapiflex, travessers. Etc ...)
 • La minicuna collit té una alçada mínima de 32 cm i una alçada màxima de 60cm (incloent l'altura del matalàs 12cm)
 • Encaixa amb els matalassos de 117x57x12cm.
 • LOOK AT ME també està disponible en versió la petita de 80x50cm
INCLOU:
 • Matalàs d'escuma
 • tèxtil bressol
 • protector
 • Cobrellit

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació del Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original així com tota la documentació del producte. Excepte en casos d'expressa responsabilitat per defecte o error per part de bitti.es els ports aniran sempre a càrrec del client.

Un cop comprovats aquests requisits s'haurà de posar en contacte amb bitti.es al número d'atenció al client 934197319 o via e-mail a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es.

En aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir. El cost de l'enviament anirà sempre a càrrec del client i se li notificarà una vegada s'hagi tramitat la seva sol·licitud ja que el seu preu depèn del producte que es vulgui tornar.

No serà abans de verificar que s'han complert totes les condicions establertes que bitti.es haurà de realitzar el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es.

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà gestionar-via telefònica a través del número d'atenció al client 934197319.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec del transport de recollida i del nou lliurament del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament del temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat del canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició. • Fabricada en fusta de faig provinent de boscos sostenibles i DM d'alta qualitat.
 • Segons normativa europea de seguretat UNE-EN-716

Deixa'ns el teu missatge